Tradicionalni koncerti

Rekordan broj posjetitelja novogodišnjih koncerata u Zajcu; sad i stajaća mjesta u prodaji

HNK Ivan pl. Zajc

S gotovo tri tisuće prodanih ulaznica, novogodišnji koncerti u riječkom HNK-u bilježe rekord posjećenosti. Iz tog su razloga u prodaju puštena pomoćna i stajaća mjesta za 27, 28, 29. i 30. prosinca.

Novogodišnji koncerti u HNK-u Ivana pl. Zajca rasprodani su. No, zbog velikog zanimanja publike koje i dalje ne jenjava, u prodaju su puštena pomoćna i stajaća mjesta. 

Tako je već sada evidentno da je s gotovo tri tisuće trenutno prodanih ulaznica oboren prošlogodišnji rekord posjećenosti ovog tradicionalno popularnog prigodnog koncerta. A prošlogodišnji je rezultat, jednako kao i ovogodišnji koji ga je već nadmašio, ostvaren pod dirigentskom palicom karizmatičnog maestra Yordana Kamdzhalova, šefa dirigenta orkestra Opere HNK-a Ivana pl. Zajca.

Koncerti su zakazani za 27, 28, 29. i 30. prosinca u 20 sati, a 29. prosinca u 12 sati održat će se i prilagođena izvedba za sve one koji žele u novogodišnjem koncertu uživati zajedno sa svojom djecom ili unucima.

Pod nazivom Putujemo Europom u programu su popularna djela Bizeta, Smetane, Mascagnija, Borodina, Enesca, Elgara i De Falle. Novogodišnji koncerti ne bi bili ono što jesu da nema i Straussovih djela, šarmantnih i veselih polki te valcera među kojima je, naravno, i neizostavni Na lijepom plavom Dunavu.

Komentari na članak

Vezani članci

Vatromet

Novogodišnji prijedlozi

5 inovativnih ideja i 1 klasik za proslavu Nove godine s boljom polovicom

Nova godina savršena je prilika za uvođenje daška romantike u vašu ljubavnu vezu. Studentski.hr donosi 6 prijedloga za novogodišnje slavlje s vašom boljom polovicom.

Božićne čestitke

Božićno darivanje

FOTO: Ideje za prekrasne božićne čestitke!

Donosimo Vam nekoliko ideja za prekrasne božićne čestitke koje će zasigurno razveseliti Vaše najmilije!

Zlatni Zagreb

„Koncerti posebnog sjaja“

Zlatni glazbeni talenti u Zlatnoj dvorani Hrvatskog instituta za povijest

Mladi glazbenici u najnovijem ciklusu koncerata „Zlatni Zagreb“ pripremaju tri vrhunska glazbena doživljaja.

Vojko V

Ljetna turneja

Vojko V niže koncerte – od „Exita” do Doma sportova

Na naplatu su došla više od četiri milijuna Youtube pregleda hitova Vojka V. Započeo je svoju ljetnu turneju.

Novogodišnji glamur

Pripreme za najluđu noć u godini

Savršene novogodišnje frizure za koje vam nije potreban termin u salonu

Bliži se doček Nove godine, imate spreman outfit i sve što vam nedostaje jest frizura? Visoki rep i još štošta možete napraviti sami.