Pasionska baština

Raspisan natječaj za novu skladbu nadahnutu pasionskim sadržajem

https://pixabay.com/photos/choir-church-choir-light-shadow-840987/

Imate priliku sudjelovati u natječaju za skladbu nadahnutu pasionskom tematikom koja ne smije trajati kraće od 15 minuta, a može biti napisana za bilo koji izvođački sastav do 50 izvođača.

Pasionska je baština raspisala natječaj za skladbu nadahnutu pasionskim sadržajem. Zadnji je rok za predaju 1. ožujka 2020. godine  

Glazbeno djelo može biti pisano za komorni sastav, komorni orkestar, simfonijski orkestar, zbor te za solo, zbor i orkestar čiji sastav ne smije prelaziti pedeset izvođača. Jedini su uvjeti da ne traje kraće od 15 minuta. Mora se poslati preporučenom pošiljkom na adresu: Pasionska baština, Barutanski breg 20, 10000 Zagreb.

FOTO: Pixabay

Rezultate Natječaja objavit će ocjenjivački sud Pasionske baštine 25. ožujka 2020. godine

Komentari na članak

Vezani članci

Garden festival

European Festival Awards

The Garden Festival među 10 najboljih

Prema European Festival Awardsu, The Garden Festival pripada najboljima u svijetu.

Ljubavno pismo

Ljubavna prepiska

„Zaljubljeni Šenoa i druge ljubavi“ u ručno napisanom pismu

Potaknuta 150. obljetnicom upoznavanja Augusta Šenoe i Slave pl. Ištvanić, i Svjetskim danom pisanja pisama, Gradska knjižnica Velika Gorica poziva vas da sudjelujete u natječaju, ručno napišete ljubavno pismo i pošaljete ga poštom.

Događanja

Filmska i glazbena događanja

10 očaravajućih lokacija na otvorenom za nezaboravno ljeto

Bliži se ljeto, a vi se još niste odlučili koje ćete mjesto ili festival posjetiti. Mi smo vam pripremili deset izvrsnih prijedloga.

Josipa Lisac

Festivalski i solo nastupi ovoga ljeta

Radno ljeto Josipe Lisac, velike glazbene umjetnice

Nakon nekoliko „maestralnih“ nastupa Josipe Lisac u srpnju, njezine obožavatelje u kolovozu očekuju još jedan festivalski nastup i dva solo koncerta.

Novac naslovna

Natječaj

SC Split dodjeljuje 679 000 kn za studentske projekte

Studentski zborovi, studentske udruge i studenti pojedinci koji provode razne studentske projekte imaju priliku prijaviti se na natječaj i dobiti novčana sredstva za njihovo provođenje. Natječaj je otvoren do 17. prosinca u 12 sati.