Centar mladih Ribnjak

Pronađite umjetnost u sebi na prvom Park Art Festivalu

Park Art Festival

Park Art Festival nastao je sa željom da se stres početka školske godine i novih radnih obaveza malo razbije vikendom umjetnosti.

Park Ribnjak i Centar mladih Ribnjak ugostit će prvi Park Art Festival koji će se održati od petka 16. rujna do nedjelje 18. rujna.

Park Art Festival nastao je sa željom da se stres početka školske godine i novih radnih obaveza malo razbije vikendom umjetnosti. Tim povodom, ovog vikenda u parku Ribnjak i Centru mladih Ribnjak održavat će se više nego zanimljive radionice koje će zasigurno potaknuti kreativnost, opuštanje i zabavu za koje ponekad ne nalazimo dovoljno vremena. Radionice koje će se održavati u potpunosti su besplatne i namijenjene svim dobnim skupinama.

RADIONICE:

Kreativni ples – kombinacijom plesnih tehnika i umjetnosti ekspresije omogućava se izražavanje osjećaja kroz plesne pokrete. U tome će vam pomoći Sanja Hrgetić. Više možete pogledati u videu.

Izrada vitraja – kako napravit svoj vlastiti vitraj s prikazom Kamenitih vrata ili Hrvatskog narodnog kazališta? Uz prekrasne folije u boji, malo asistencije Dominique Jurić, profesorice likovne umjetnosti i nešto spretnosti.

Izrada stripa – oduvijek ste htjeli kreirati vlastitog superjunaka ili možda neki simpatični životinjski lik? Na radionici stripa, koju vodi mladi umjetnik Ivan Oštarčević, možete se prepustiti svojoj mašti.

Kreativna dramska – improvizaciju u društvu raznih dobnih skupina, interesa i kreativnog razmišljanja vodi Ksenija Rožman koja godinama vodi dramsku sekciju u Centru mladih Ribnjak. Zato svakodnevnu dramu preokrenite u nešto novo i zanimljivo.

Pametna fotografska – svi već znamo što su selfiji, ali kako uhvatiti neki lijepi prizor u parku, kako koristiti dodatne opcije kao osvjetljenje koje nam nude današnji pametni telefoni? Uz šetnju parkom hvatat ćete prizore našeg prekrasnog Ribnjaka.

Molimo sve zainteresirane da se jave na e-mail nika.ajdukovic@gmail.com radi predbilježbi i kreiranja grupa.

Komentari na članak

Vezani članci

Showderica 2015 - Belfast Food

Sportski, umjetnički i glazbeni festival

Belfast Food headliner drugog studentskog festivala SHOWderica

Potaknuti odličnim uspjehom prvog festivala SHOWderica organizacijski tim odlučio se upustiti u malo ambiciozniji pothvat.

Help SPlit

Fotoklub Split

Dođite na Help-Portrait Split i napravite fotografije za pamćenje

Splitska Help-Portrait ekipa poziva Vas da u subotu u vremenu od 10:30 do 13:00 uzmete za ruku momka, curu, prijatelja, prijateljicu, mamu, tatu, baku, djeda... i posjetite Help-Portrait studio koji će se nalaziti u Fotoklubu Split, a oni će Vam pokloniti zajedničku fotografiju.

Čoko fontana

5. Coffe i Chocofest

Predstavljanje najboljih svjetskih čokolada i kave u Zagrebu

Zagreb je ponovno domaćin festivala kave i čokolade. Od 11. do 15. veljače organizirano je mnogo događanja za ljubitelje kakaove poslastice i omiljenog napitka.

Claude Monet

Na današnji dan

Rođen Monet, revolucionarni zaljubljenik u lopoče

Na današnji je dan rođen poznati francuski umjetnik i začetnik impresionizma kojeg je Édouard Manet isprva mrzio zato što su im ljudi često miješali imena.

Zdravo sveučilište naslovna

Predavanja, radionice i edukacije za studente

Zbog brige o zdravlju zagrebačkih studenata pokrenuto „Zdravo sveučilište“

Suradnjom Odbora za studentsku zdravstvenu zaštitu s prof. dr. sc. Nikolom Đakovićem, provodi se sveučilišno promotivno-preventivni program „Zdravo sveučilište“. U sklopu programa do sada je održano već nekoliko predavanja, radionica i edukacija, i to zahvaljujući Odboru, udrugama i studentskim sekcijama Medicinskog, Stomatološkog, Farmaceutsko-biokemijskog i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta.