LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Home Exchange platforma

Predavanje hrvatskog putopisca „Novi Zeland - Život na Jugu"

Saznajte kako boravak na Novom Zelandu učiniti što jeftinijim, što obavezno treba vidjeti i probati, ali i što se može preskočiti tijekom boravka.

Saznajte kako boravak na Novom Zelandu učiniti što jeftinijim, što obavezno treba vidjeti i probati, ali i što se može preskočiti tijekom boravka.

U organizaciji HomeExchange.com, najveće svjetske on-line platforme za zamjenu smještaja, u Zagrebu, u kinu Europa će se 9. srpnja održati predavanje poznatog hrvatskog putopisca Tomislava Perka.

Svjetski putnik, koji od 2014. godine ponosno nosi titulu HomeExchange.com ambasadora za Novi Zeland, održat će predavanje pod nazivom „Novi Zeland – Život na Jugu“.

Nakon pet godina (pro)putovanja svijetom kojeg je upoznavao stopirajući, spavajući po kaučima, volontirajući i družeći se s najrazličitijim ljudima, Perko se odlučio skrasiti. Na Novi Zeland preselio se prošle godine, a zašto je baš tu otočnu državu odabrao za svoj novi dom otkrit će na predavanju zbog kojeg se nakratko vratio u Zagreb.

Na predavanju koje počinje u 19 sati Perko će ispričati svoju, kako ju on naziva, „Kiwi priču“. Kroz nju će mnoštvo informacija o Novom Zelandu dobiti i oni koji ga žele posjetiti turistički, ali i oni koji možda maštaju o preseljenju na drugi kraj planeta.

Dođite na predavanje i saznajte kako boravak na Novom Zelandu učiniti što jeftinijim, što obavezno treba vidjeti i probati, ali i što se može preskočiti tijekom boravka i istraživanja ove „obećane zemlje“.

Ulaz za posjetitelje je besplatan.