LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
DriveINkino Zagreb

Pogledajte filmske hitove iz udobnosti limenih ljubimaca

DriveINkino nije samo gledanje filmova, to je posve novo iskustvo, poseban doživljaj i svakako jedinstvena zabava za sve filmoljupce.

DriveINkino nije samo gledanje filmova, to je posve novo iskustvo, poseban doživljaj i svakako jedinstvena zabava za sve filmoljupce.

Tijekom travnja, već treću godinu za redom, Hrvatska studentska asocijacija (HSA) organizira zanimljiv i inovativan projekt, DriveINkino Zagreb koji spaja svjetsku kinematografiju i limene ljubimce.

Filmovi se prikazuju na Airscreen filmskom platnu dijagonale 12 metara, a za auditivni doživljaj priče zaslužne su FM frekvencije na radioprijemnicima unutar osobnih automobila.

Početak projekcija predviđa se za 11.travnja 2014. te će se održati subotom i nedjeljom drugog i trećeg vikenda u travnju.

Tijekom održavanja festivala prikazat će se 4 projekcije na poligonu kod „Kockice" u ulici Prisavlje (Cvjetno naselje), prema sljedećem rasporedu:

11. 4. Dallas Buyers Club                                                
12. 4. Sonja i Bik
18. 4. Divergent
19. 4. Free Birds

HSA
 
FOTO: facebook.com
 

Osim prikazivanja filmova, dostupna je ponuda hrane i pića, organiziran je i dodatni sadržaj za posjetitelje te nastup komičara Studio smijeha. Ulaznice su besplatne jer je isključivi cilj projekta obogatiti kulturnu ponudu grada Zagreba. Projekt se u cijelosti financira kroz sponzorstva, a podršku su pružili Turistička zajednica grada Zagreba kao i sam Grad Zagreb.

Aktualnosti o projektu dostupne su na stranici.

FOTO: HSA