S Interlibera

Poezija se čita, utvrdila je autorica projekta #odapoeziji

Lea Brezar i Kult Wilkesmann

– Svi koji su me potražili stigli su radi poezije te sam opet zaključila – poezija se čita, moja poezija se čita. Osamdeset zbirki pjesama, a sveukupno dvjesto knjiga našlo je svoja čitateljska srca. – izjavila je Brezar.

I ove je godine Lea Brezar, spisateljica, pjesnikinja i poduzetnica, imala svoj prostor na Interliberu u paviljonu 6 na Zagrebačkom Velesajmu. Interliber donosi novitete, predstavljaju se novi naslovi, organiziraju druženja s autorima koji rado potpisuju knjige. Njen je prostor disao istim ritmom, ali je i ove godine napravila iskorak – organizirala je druženje za sve one koje zanima plasman knjige na strana tržišta povodom kojeg je ugostila svog agenta Kurta Wilkesmanna i razgovarala s njim o tom putovanju.

Također je održala polusatno predavanje o samoizdavaštvu o kojem je razgovarala i za Brend kulturu, a intervju možete pogledati na poveznici.

– Mogu reći da je ovo za mene bio najbolji sajamski nastup. Nakon četiri godine rada na promociji knjiga, ovo druženje s čitateljima, pokoji zagrljaj, potpisivanje knjiga i svakodnevni boravak na svom štandu meni su napunili srce. Svi koji su me potražili stigli su radi poezije te sam opet zaključila – poezija se čita, moja poezija se čita. Osamdeset zbirki pjesama, a sveukupno dvjesto knjiga našlo je svoja čitateljska srca. Hvala vam na tome! – izjavila je Brezar.

Lea Brezar, osim u iskusnom radu perom, svoju karijeru ostvaruje i kao direktorica marketinške agencije Dhar media, zasnovanu na načelima dharmičkog menadžmenta o čemu je pisala u svojoj knjizi Izvan okvira. Svoje je životno i poslovno iskustvo pretočila u osam knjiga utemeljenih na suvremenoj psihologiji koju vješto isprepliće kroz žanrove u kojima stvara: slikovnice, zbirke pjesama, priručnici i romani. Kao autorica afirmirala se u mreži novijih hrvatskih spisatelja. Autorica je projekta #odapoeziji – poezije na tramvajskim stajalištima koja se postavlja već tri godine za redom u Zagrebu kako bi inspirirala slučajne i namjerne prolaznike svojim afirmativnim stihovima.

Komentari na članak

Vezani članci

čitanje

Čitanjem protiv beznačajnih „selfija“

Skrenite pogled s ekrana – možda negdje pred sobom ugledate gomilu knjiga

Shaheryar Malik mladi je umjetnik koji je odlučio besmisao društvenih mreža zamijeniti čitanjem knjiga te poticanjem drugih da učine isto. Nadamo se da ćemo „hrpe“ knjiga pronaći i u svojim gradovima!

čitanje, ljeto, odmor

Muke po čitanju

Bestseleri koje je nemoguće pročitati do kraja

Koliko god voljeli čitanje, pred ovim uspješnicama i najuporniji odustaju.

Žuti tramvaji

Najava promocije!

Promocija knjige „Žuti tramvaji” studentice Lucije Markljušaj

Promocija prve zbirke pjesama ove mlade autorice Lucije Markljušaj. Lucija Markljušaj je dvadesetogodišnja djevojka, studentica Filozofskog fakulteta u Zagrebu, kojoj je ova prva zbirka pjesama pod imenom "Žuti tramvaji".

Dobriša Cesarić

Na današnji dan

115 godina od rođenja Dobriše Cesarića, pjesnika čije pjesme uvijek rado čitamo

Dobriša Cesarić jedan je od najznačajnijih hrvatskih pjesnika. Stihovi njegovih pjesama mnogima su i sada u sjećanju te prizivaju uspomene na bezbrižne dane djetinjstva.

Margan Tadeon - natječaj za najbolji studentski rad

Udruga studenata kroatologije ''Cassius'' poziva na prijavu

Margan Tadeon, natječaj za najbolji studentski rad

Pravo na natječaj imaju svi studenti Sveučilišta u Zagrebu te studenti kroatistike s Filozofskoga fakulteta u Rijeci.