LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj za DJ-e i producente

Pobijedi na „Nucomers” glazbenom natječaju i zasviraj na „10. Illectricity Festivalu”

Pobjednik će imati priliku zasvirati na desetom Illectricity Festivalu, koji će i ove godine biti edukativnog karaktera.

Pobjednik će imati priliku zasvirati na desetom Illectricity Festivalu, koji će i ove godine biti edukativnog karaktera.

Ako ste DJ ili producirate bilo koju varijaciju elektroničke glazbe, s naglasnom na inovativnost, svestranost i kreativnost, te još niste nastupili kao DJ/live act na većim partyjima, niti službeno izdali svoju glazbu na poznatijoj glazbenoj etiketi pošaljite svoje materijale na nucomers@illectricity.com najkasnije do petka 7. studenog 2014.

Šaljite linkove na vašu glazbu, podatke koji trebaju uključivati biografiju, ime i prezime, godine starosti, e-mail adresu, broj mobitela i u koju kategoriju se prijavljujete (DJ ili live act).

Rezultati natječaja bit će objavljeni na Illectricity Facebook stranici

Pobjednik će imati priliku zasvirati na desetom Illectricity Festivalu, koji će i ove godine biti edukativnog karaktera, a program će u glazbenom dijelu predstaviti brojne izvođače, te obuhvatiti mnoštvo radionica, prezentacija i debata na temu glazbe i interaktivnih vizualnih umjetnosti.

Organizator Illectricity Festivala je Confusion, Udruga za promicanje audio-vizualnih umjetnosti. 

FOTO: ILLECTRICITY FESTIVAL