LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
CIRF je odabrao za vas:

Pjesme za prekide veza

Tema ovotjednog ponedjeljka bile su pjesme koje se slušaju nakon prekida veze, a mi vam predstavljamo deset pjesama koje su članovi odabrali.

Tema ovotjednog ponedjeljka bile su pjesme koje se slušaju nakon prekida veze, a mi vam predstavljamo deset pjesama koje su članovi odabrali.

Croatian Indie & Rock Fanatics (CIRF) grupa je na Facebooku koja okuplja sve ljubitelje indie i rock glazbenog žanra. Grupa trenutno broji preko 700 članova, a u njoj ćete svaki dan naići na neki novi bend ili pjesmu te tako proširiti glazbeni opus.

Ako nemate nikoga tko sluša navedene žanrove, a na Facebooku objavite pjesmu i nitko ju ne lajka, bez brige - ova grupa će vas toplo primiti s vašim glazbenim afinitetima. Osim toga, CIRF-ovci se diče tematskim ponedjeljcima, kada članovi na određenu temu lijepe pjesme s Youtubea i tako proširuju svoju bazu.

Tema ovotjednog ponedjeljka bile su pjesme koje se slušaju nakon prekida veze, a mi vam predstavljamo deset pjesama koje su članovi odabrali. Za opširniju listu morat ćete se učlaniti u grupu i istražiti sami.

1. Coldplay - The Scientist

2. Radiohead - High & Dry

3. Moby - Why Does My Heart Feel So Bad?

 4. The Streets - Dry Your Eyes

 5. Yammat - Tvoje lice se promijenilo

 6. Interpol - Slow Hands

 7. The Cure - To Wish Impossible Things

 8. Glen Hansard & Marketa Irglova - Falling Slowly

9. Phosphorescent - Song for Zula

 10. Led Zeppelin - Babe I'm Gonna Leave You

FOTO: BLOGSPOT