Fundacija Heartefact

Otvoren natječaj za stvaranje vizualnog identiteta tolerancije

Heartefact naslovna

Heartefact je otvorio natječaj za sve kreativce koji se zalažu za toleranciju i otvoreno društvo.

Heartefact, nezavisna regionalna kulturna organizacija, uz podršku Veleposlanstva Australije u Beogradu poziva sve zainteresirane kreativne umjetnike da se prijave na njihov natječaj za stvaranje vizualnog identiteta tolerancije. Važno je stvoriti logo tolerancije koji bi vrlo jasno i jednostavno govorio o svemu što smatraju važnim za ovu praksu.

Tijekom prvog kruga odlučivanja žiri će izabrati pet do deset finalista te predstaviti njihove radove javnosti u sklopu kolektivne izložbe koja će se održavati od 11. do 18. rujna 2017. tijekom tjedna tolerancije. Pobjednik će biti proglašen tijekom trajanja izložbe te će, osim novčane nagrade, predstavljati i službeni simbol tolerancije u medijskim i projektnim djelatnostima Heartefacta i njegovih partnera.

Natječaj je otvoren do 31. kolovoza 2017. Sve radove treba poslati na mail tolerancija@heartefact.org u vektorskom formatu; JPG, 1000 x 1000. Dodatne informacije o natječaju potražite na poveznici.

Heartefact je osnovan 2009. godine te promovira kritičku svijest i gradi otvorena i slobodna društva u regiji Zapadnog Balkana kroz kreativnu, stručnu i umjetničku razmjenu. Organizacija podržava suvremeno kulturno i umjetničko stvaralaštvo te se zalaže za kreiranje regionalnog kulturnog prostora koji se odgovorno odnosi prema prošlosti i gradi sigurnu budućnost. Hartefact ima svoju produkciju, fondaciju i institut. Dosad je producirao više od 50 umjetničkih programa u vizualnoj umjetnosti, objavio preko dvadeset autora suvremenih drama te podržao preko 80 programa.

Komentari na članak

Vezani članci

HNS, natpis

Natječaj za dizajnere i akademske umjetnike

Za dizajn novog grba HNS-a nagrada od 35 000 kuna

Profesionalni dizajneri, studenti dizajna, diplomirani akademski umjetnici te studenti ALU i APU imaju priliku sudjelovati u natječaju Hrvatskog nogometnog saveza za osmišljavanje njegova grba. Natječaj traje do 5. studenog 2018. te nudi novčane nagrade od 35 000, 15 000 i 10 000 kuna.

Zgrada

Projekt Ekonomske klinike

„Poduzetnički sprint“ akcelerira inovativne ideje mladih

Projekt „Poduzetnički sprint“ održat će se od 22. do 24. veljače. Okupit će mlade ambiciozne osobe koje se žele okušati u poduzetničkim vodama.

Krka

Novi programi kreativnog volontiranja

Istražite veličanstvene prirodne ljepote volontiranjem u Parkovima prirode diljem Hrvatske

Krka, Mljet, Papuk, Velebit, Plitvička jezera samo su neki od predivnih parkova koji kriju neizmjerne ljepote Lijepe Naše. Osim što ih možete turistički istražiti, od sada imate priliku koja se ne propušta – prijaviti se na jedan od programa volontiranja u svakom od postojećih parkova.

Wellington

Raj za tehničare i informatičare

VIDEO: Novi Zeland nudi posao iz snova

Novi Zeland nudi posao koji je teško odbiti. Prijave se vrše "online", a sve koji prođu u uži krug izbora čeka besplatan put u Novi Zeland i besplatni smještaj.

laptop

Centar za ženske studije

Otvorene prijave za studentski rad na temu ženske i rodne problematike

Odlična prilika za sve studente koji su kreativni, britki i imaju dovoljno znanja o ženskoj i rodnoj problematici.