Natječaj Studija Artless

Otvoren natječaj za Festival prvih na temu Nestalna ljubav – o krhkosti ljudskih odnosa

https://pixabay.com/en/couple-bride-love-wedding-bench-260899/

Do 23. kolovoza otvoren je natječaj radova za 17. Festival prvih čija su okosnica teze i razmišljanja poljsko-britanskog sociologa i teoretičara Zygmunta Baumana te britanskog sociologa Anthonyja Giddensa, koji s različitih analitičkih pozicija razmatraju međuljudske, osobito ljubavne odnose.

Umjetnička organizacija Studio Artless zaprima radove za 17. Festival prvih koji će se održati u Centru kulture na Peščenici – KNAP, od 14. do 18. listopada. Radovi na temu Nestalna ljubav – o krhkosti ljudskih odnosa mogu biti izvedeni u bilo kojem mediju, pod uvjetom da autor u tome mediju radi prvi put. 

Natječaj je otvoren do 23. kolovoza 2019. Prijave s opisom rada, kratkom biografijom autora i kontaktom šalju se na mail-adresu festivalprvih@gmail.com

Za središnju temu 17. Festivala prvih inspiriraju teze i razmišljanja poljsko-britanskog sociologa i teoretičara Zygmunta Baumana te britanskog sociologa Anthonyja Giddensa, koji s različitih analitičkih pozicija razmatraju međuljudske odnose, osobito ljubavne. Njihova razmišljanja i postavke bit će polazne točke s kojih će se pokrenuti mogućnost istraživačkog, stvaralačkog i kritičkog umjetničkog odgovora te kreativno razmatranje suvremenih ljubavnih odnosa. Više o njima nalazi se na službenoj stranici Studija Artless

Komentari na članak

Vezani članci

Lausanne

Natječaj za stipendije

Sveučilište u Lausanneu nudi bogate stipendije studentima diplomskih studija

Preddiplomska diploma jedini je uvjet koji student mora zadovoljiti prilikom prijave za stipendiju. Rok je za prijavu 15. prosinca 2016. godine. 

https://78.media.tumblr.com/e9fd73e4a98b7aeb34e019151c6f872c/tumblr_p1shywJrYb1wfcaqdo1_500.jpg

Ljubav i zabava

10 odabranih romantičnih komedija

Od romantičnih komedija nekima se diže kosa na glavi, no za prave ljubitelje one predstavljaju zabavu i opuštanje. Klasici ljubavnog žanra poput Dnevnika Bridget Jones ili 50 prvih poljubaca svakom će uljepšati dosadno popodne, a na popisu se nalazi još zanimljivih ljubavnih poslastica.

Kampus rijeka

Studentski smještaj

Riječki Studentski centar raspisao natječaj za smještaj u studentske domove

Rok je za prijavu na Natječaj od 1. srpnja 2019. do 19. srpnja 2019, a rezultati će biti objavljeni 2. kolovoza.

Novi studentski dom i tereni

Studentski centar Split

Raspisan natječaj za smještaj u splitskim studentskim i učeničkim domovima, počinju i rezervacije za rujan

Od 2. do 27. srpnja traju prijave na Natječaj za smještaj u splitskim studentskim i učeničkim domovima, a raspisan je za redovite studente sveučilišnih i stručnih studija. Sudionici prethodnog natječaja mogu rezervirati smještaj za rujan do 16. srpnja.

Profesor i student

Traži se najbolji profesor

INA otvorila prijave za natječaj NajMentor/ica

Po završetku natječaja najboljem profesoru u svakoj od kategorija, uručit će se plaketa i novčana nagrada, dok će student, koji ponudi najkreativniji razlog za nominaciju, osvojiti tablet.