Natječaj Studija Artless

Otvoren natječaj za Festival prvih na temu Nestalna ljubav – o krhkosti ljudskih odnosa

https://pixabay.com/en/couple-bride-love-wedding-bench-260899/

Do 23. kolovoza otvoren je natječaj radova za 17. Festival prvih čija su okosnica teze i razmišljanja poljsko-britanskog sociologa i teoretičara Zygmunta Baumana te britanskog sociologa Anthonyja Giddensa, koji s različitih analitičkih pozicija razmatraju međuljudske, osobito ljubavne odnose.

Umjetnička organizacija Studio Artless zaprima radove za 17. Festival prvih koji će se održati u Centru kulture na Peščenici – KNAP, od 14. do 18. listopada. Radovi na temu Nestalna ljubav – o krhkosti ljudskih odnosa mogu biti izvedeni u bilo kojem mediju, pod uvjetom da autor u tome mediju radi prvi put. 

Natječaj je otvoren do 23. kolovoza 2019. Prijave s opisom rada, kratkom biografijom autora i kontaktom šalju se na mail-adresu festivalprvih@gmail.com

Za središnju temu 17. Festivala prvih inspiriraju teze i razmišljanja poljsko-britanskog sociologa i teoretičara Zygmunta Baumana te britanskog sociologa Anthonyja Giddensa, koji s različitih analitičkih pozicija razmatraju međuljudske odnose, osobito ljubavne. Njihova razmišljanja i postavke bit će polazne točke s kojih će se pokrenuti mogućnost istraživačkog, stvaralačkog i kritičkog umjetničkog odgovora te kreativno razmatranje suvremenih ljubavnih odnosa. Više o njima nalazi se na službenoj stranici Studija Artless

Komentari na članak

Vezani članci

Prekid

Ljubavni odnosi

Studenti otkrivaju: Zašto smo ostavili partnera/icu?

Većini ljudi nije lako prekinuti dugogodišnju vezu, ali razmislite o tome da biste mogli izgubiti još nekoliko godina ako ju nastavite.

natječaj_kune

Natječaj za dodjelu donacija

Hrvatska Lutrija dodjeljuje do 20 000 kuna raznim projektima

Prijave projekata usmjerenih poboljšanju kvalitete života društvene zajednice vrše se do 23. travnja 2018. godine, a moguće je dobiti od 1000 do 20 000 kuna.

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Raspisan natječaj za dodjelu Rektorove nagrade

Započele su prijave radova zagrebačkih studenata za Rektorovu nagradu. Zaprimaju se do 3. svibnja, i to u čak 6 kategorija.

Agrokor natječaj za studente FER-a i TVZ-a

Agrokor natječaj

Inovacijom do poslovne prilike – natječaj za studente FER-a i TVZ-a!

Otvaranjem natječaja pozivaju se redovni studenti FER-a i TVZ-a da ponude tehnološko rješenje iz područja poslovnih procesa, elektroničkog poslovanja, organizacije, marketinga, unaprjeđenja usluga i robotizirane proizvodnje kao odgovor na postavljene stvarne izazove u poslovanju Agrokora

Valentinovo

Dan zaljubljenih

Kako se Valentinovo slavi širom svijeta

Donosimo 10 neobičnih i predivnih tradicija vezanih za proslavu Valentinova u svijetu.