Natječaj Studija Artless

Otvoren natječaj za Festival prvih na temu Nestalna ljubav – o krhkosti ljudskih odnosa

https://pixabay.com/en/couple-bride-love-wedding-bench-260899/

Do 23. kolovoza otvoren je natječaj radova za 17. Festival prvih čija su okosnica teze i razmišljanja poljsko-britanskog sociologa i teoretičara Zygmunta Baumana te britanskog sociologa Anthonyja Giddensa, koji s različitih analitičkih pozicija razmatraju međuljudske, osobito ljubavne odnose.

Umjetnička organizacija Studio Artless zaprima radove za 17. Festival prvih koji će se održati u Centru kulture na Peščenici – KNAP, od 14. do 18. listopada. Radovi na temu Nestalna ljubav – o krhkosti ljudskih odnosa mogu biti izvedeni u bilo kojem mediju, pod uvjetom da autor u tome mediju radi prvi put. 

Natječaj je otvoren do 23. kolovoza 2019. Prijave s opisom rada, kratkom biografijom autora i kontaktom šalju se na mail-adresu festivalprvih@gmail.com

Za središnju temu 17. Festivala prvih inspiriraju teze i razmišljanja poljsko-britanskog sociologa i teoretičara Zygmunta Baumana te britanskog sociologa Anthonyja Giddensa, koji s različitih analitičkih pozicija razmatraju međuljudske odnose, osobito ljubavne. Njihova razmišljanja i postavke bit će polazne točke s kojih će se pokrenuti mogućnost istraživačkog, stvaralačkog i kritičkog umjetničkog odgovora te kreativno razmatranje suvremenih ljubavnih odnosa. Više o njima nalazi se na službenoj stranici Studija Artless

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište

AMAC-UK raspisuje natječaj

Osvojite nagradu za projekte iz znanosti ili kulture

Hrvatski studenti i mladi znanstvenici imaju priliku za svoje projekte osvojiti nagradu od čak 1000 funti.

Zadnji dan škole u organizaciji Info zone

Natječaj Info zone

Kako će obilježiti zadnji dan školske godine predlažu – učenici

– Želja nam je omogućiti srednjoškolcima da sami osmisle program i uz našu podršku organiziraju obilježavanje zadnjeg dana školske godine te se kvalitetno zabave, ali i steknu nova znanja i vještine. – poručuju iz Info zone.

Natječaj za Balkan express

Balkan Express

Natječaj za novi broj studentskog časopisa Balkan Express

Otvoren je natječaj za sedmi broj studentskog časopisa Balkan Express, u kojem će tematika biti prevođenje.

https://pixabay.com/en/couple-bride-love-wedding-bench-260899/

Suvremeni problemi

Razlozi zbog kojih su moderne veze tako krhke

Je li vas itko ikad pitao zašto su današnje veze tako krhke? Ili ste ga postavili sebi nakon još jedne propale veze, sami i osvijetljeni zaslonom laptopa, tužni i sigurni da je prava ljubav samo mit?

Studenti

Grupna izložba

VGA01 okuplja radove studenata umjetničkih akademija u Zagrebu, Rijeci i Osijeku

Pozivaju se studentice i studente umjetničkih akademija u Zagrebu, Rijeci i Osijeku da se prijave za izlaganje na grupnoj izložbi pod nazivom VGA01 do 30. rujna 2019.