Poziv mladim pjesnicima

Objavljen natječaj za književnu nagradu Milivoj Cvetnić

Knjiga

Književna nagrada Milivoj Cvetnić dodjeljuje se sa svrhom afirmacije novih pjesničkih imena u Hrvatskoj, a pobjedniku će biti tiskana knjiga pjesama do kraja 2017. godine.

Društvo prijatelja knjige Milivoj Cvetnić objavio je natječaj za književnu nagradu koja se sastoji od plakete Milivoj Cvetnić i tiskanja nagrađene knjige pjesama.

Na natječaj se mogu prijaviti građani Republike Hrvatske, a namijenjen je mladim i neafirmiranim pjesnicima. Potrebno je dostaviti tri primjerka vlastitih, neobjavljenih pjesama pisanih hrvatskim jezikom, a rukopis treba biti pisan na računalu. Također je potrebno dostaviti kratki životopis s temeljnim podacima o autoru (adresa – prebivalište, telefon, faks, e-mail). Dodajmo da se rukopisi prispjeli na natječaj ne vraćaju.

Rok za predaju rukopisa je 31. siječnja, a rezultati će biti objavljeni do 1. ožujka, te će nagrađena knjiga pjesama izaći iz tiska do kraja 2017. godine

Rukopise možete poslati na adresu Gradske knjižnice i čitaonice Milivoja Cvetnića u Hrvatskoj Kostajnici uz naznaku: za književni natječaj Milivoj Cvetnić.

Komentari na članak

Vezani članci

Selife

Oscari iza ugla

18 rečenica oskarovaca koje je teško nadmašiti

Oscari stižu! Znate što to znači – govori. Možda i malo previše ne baš najbistrijih govora. Prisjetimo se zato nekih genijalnih rečenica koje su ostale zapamćene kao najbolje rečenice u povijesti Oscara.

szst

Financiranje studentskih programa Sveučilišta u Splitu

Natječaj za studentske programe 2014.

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu raspisuje natječaj za financiranje studenskih programa za 2014. godinu

h

Književni natječaj

Prilika za publikaciju kratke priče ljetne tematike i plaćeno ljetovanje na Braču

Kao i svake godine časopis Kvaka objavit će jednu kratku priču na tematiku ljeta i mora. Pobjednika očekuju primamljive nagrade ako svoju prijavu za natječaj pošalje najkasnije do 15. kolovoza.

Susret mladih grada Splita u mjesecu zaljubljenih – parovi

Hrvatsko Nadzemlje Split

VIDEO: Održan susret mladih grada Splita u mjesecu zaljubljenih

Nadzemlje je ovaj mjesec obogatilo susret s čak četiri filma u kojima su se između ostaloga dotaknuli ljubavnih očekivanja koja gaje mladi parovi, ali i „surove realnosti“ koja je vrlo simpatično prikazana te je izavala „val“ smijeha.

money

Senat potvrdio

Splitski Studentski zbor dodjeljuje preko 250 tisuća kuna studentskim projektima

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu raspisao je u lipnju Natječaj za financiranje studentskih programa u pet kategorija: radionice, predavanja i tribine, studentski mediji i kulturna događanja, znanstveno-istraživački radovi, inovativno-tehnološki projekti te šport. Njihov je prijedlog na sjednici u četvrtak potvrdio i Senat, a sredstva je dobilo 15 prijavljenih projekata.