Poziv mladim pjesnicima

Objavljen natječaj za književnu nagradu Milivoj Cvetnić

Knjiga

Književna nagrada Milivoj Cvetnić dodjeljuje se sa svrhom afirmacije novih pjesničkih imena u Hrvatskoj, a pobjedniku će biti tiskana knjiga pjesama do kraja 2017. godine.

Društvo prijatelja knjige Milivoj Cvetnić objavio je natječaj za književnu nagradu koja se sastoji od plakete Milivoj Cvetnić i tiskanja nagrađene knjige pjesama.

Na natječaj se mogu prijaviti građani Republike Hrvatske, a namijenjen je mladim i neafirmiranim pjesnicima. Potrebno je dostaviti tri primjerka vlastitih, neobjavljenih pjesama pisanih hrvatskim jezikom, a rukopis treba biti pisan na računalu. Također je potrebno dostaviti kratki životopis s temeljnim podacima o autoru (adresa – prebivalište, telefon, faks, e-mail). Dodajmo da se rukopisi prispjeli na natječaj ne vraćaju.

Rok za predaju rukopisa je 31. siječnja, a rezultati će biti objavljeni do 1. ožujka, te će nagrađena knjiga pjesama izaći iz tiska do kraja 2017. godine

Rukopise možete poslati na adresu Gradske knjižnice i čitaonice Milivoja Cvetnića u Hrvatskoj Kostajnici uz naznaku: za književni natječaj Milivoj Cvetnić.

Komentari na članak

Vezani članci

Univerzijada

UNIverzI-JA-DA 2016.

Nagradni fond od 90 000 kuna za najbolje studentske projekte

Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora produžila je rok za prijavu na natječaj "Imam ideju za UNIverzI-JA-DU!" do 31. listopada 2015. Traže se najbolja rješenja za mobilnu aplikaciju, turističku promociju i Urbani Zagreb.

Ljubljana naslovna

FELU MBA studij

Otvoren natječaj za stipendije za studij na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani

Studenti Ekonomskog fakulteta, koji zadovoljavaju sve potrebne uvjete, imaju priliku provesti godinu dana na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani. Stipendija iznosi 4000 eura, a prijave traju do 30. rujna 2018.

Crowdfunding Convention

Zagreb Crowdfunding Convention

Volontirajte na međunarodnoj konferenciji o crowdfundingu

Na konferenciji u Zagrebu sudjelovat će predstavnici najznačajnijih europskih i svjetskih crowdfunding platformi.

Come to the dark side

Studentski.hr otvara vrata svog marketinškog odjela

Prijavite se za rad u marketingu Studentskog.hr!

Ako si zainteresiran za poslove u marketingu: voditelj odjela marketinga i komunikacija, CM tima, voditelj suradnje sa studentskim organizacijama, glasnogovornik ili asistent u odjelu marketinga, pošalji svoju molbu i životopis na ivana.herceg@studentski.hr do 1.10.2014.

2. broj

Udruga studenata kroatistike „Idiom”

Objavljen natječaj za drugi broj časopisa „ŠtoRIje”

Ove godine tiskan je prvi broj časopisa „ŠtoRIje”. Tiskano je 20 radova studenata iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Poljske. Nadamo se da će drugi broj imati više radova pa vas sve pozivamo da pošaljete svoje radove na natječaj.