Nagrada za najbolje pjevače u 2015.

Nina Kraljić, pobjednica showa "The Voice" niže uspjehe

Nina Kraljić, pobjednica showa "The Voice" niže uspjehe

Nina Kraljić dobila je nagradu "Moj prvi Music pub" za najbolju mladu pjevačicu 2015. godine.

Nina Kraljić, pobjednica prve sezone HRT-ovog showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, dobila je nagradu Moj prvi Music pub za najbolju mladu pjevačicu 2015. godine

– Sad sam iznenađena. Moj prvi Music pub, Nina Kraljić, pjevačica godine Mislim da imam pravo mjesto za ovu nagradu.– rekla je nakon što joj je urednik i voditelj emisije Zlatko Turkalj Turki uručio priznanje.

Snimke nastupa Nine Kraljić u The Voiceu, na YouTubeu su pregledani više od pet milijuna puta, a dosad je objavila pjesmu Zaljuljali smo svijet koju je izdala diskografska kuća Universal Music Hrvatska s kojom je potpisala ugovor odmah nakon pobjede u natjecanju.

–Moram biti iskrena, 2015. mi je bila aspolutni pomak u svakom smislu, i poslovnom i privatnom, jer su mi se otvorili neki prekrasni odnosi, a i preselila sam se u Zagreb. Imala sam veliki rast, od mnogih stvari o kojima sam maštala zaista sam puno toga realizirala.– rekla je Nina

Otkrila je da priprema debitantski album.

–Odlučila sam se baciti u vatru jer, iskreno – život je prekratak, pa ću na svoj prvi album staviti barem dvije svoje autorske pjesme.– dodala je.

Nagradu za najboljeg mladog pjevača dobio je Marin Jurić Čivro, finalist prve sezone showa. Druga sezona najpopularnijeg tv showa kreće u subotu na Prvom programu HTV-a od 20:00 sati.

Komentari na članak

Vezani članci

BUS konferencija

Projekt udruge HSA

„Business u sportu” – novo izdanje najveće sportske konferencije u Hrvatskoj

Iva Olivari, Aleksandra Radujko, Joško Jeličić i Igor Čerenšek samo su neka od imena koja će iznijeti svoja iskustva na drugom izdanju najveće sportske konferencije u Hrvatskoj, koja je nagrađena Dekanovom nagradom EFZG-a. Sudjelovanje je besplatno.

Jazz, funk, R&B

Na današnji dan

Stevie Wonder – slijepi jazz, funk i soul pjevač, skladatelj i humanitarac

S 38 godina postao je još jednim članom prestižne institucije Rock&Roll Hall of Fame, a svi ga poznaju po pjesmama „Uptight“, „Part Time Lover“ te „Superstition“. Neodoljiva glazba u snažnom izražajnom vokalnom prisustvu učinila je Stevieja Wondera jednim od najpoznatijih glazbenika.

Youthpass

Kreativni slogan

Sudjeluj u nagradnom natječaju povodom izdavanja milijunte potvrde Youthpassa

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju Youthpassa potrebno je osmisliti kreativni slogan te ga poslati na mail adresu do 25. rujna 2019. godine. Najkreativniji slogan bit će nagrađen vrijednom nagradom.

Natjecanje, najava

Global Challenges Foundation

Nagrada od pet milijuna dolara za bolji model globalne politike

Global Challenges Foundation bavi se rješavanjem problema koji pogađaju globalnu svakidašnjicu. Osnivač ove organizacije nagrađuje pobjednika natjecanja nagradom od pet milijuna dolara za rekonstrukciju postojeće globalne politike. Novi oblik trebao bi biti inovativan, drugačiji i uspješniji od dosadašnjeg.

Kemal i Sarajevo

Na današnji dan

Rođendan Kemala Montena koji je bosanskom dušom stvorio jedinstven glazbeni izričaj

Najpoznatiji „bosanskohercegovački kantautor šansonjer" rođen je 17. rujna 1948. godine.