LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagrada za najbolje pjevače u 2015.

Nina Kraljić, pobjednica showa "The Voice" niže uspjehe

Nina Kraljić dobila je nagradu "Moj prvi Music pub" za najbolju mladu pjevačicu 2015. godine.

Nina Kraljić dobila je nagradu "Moj prvi Music pub" za najbolju mladu pjevačicu 2015. godine.

Nina Kraljić, pobjednica prve sezone HRT-ovog showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, dobila je nagradu Moj prvi Music pub za najbolju mladu pjevačicu 2015. godine

– Sad sam iznenađena. Moj prvi Music pub, Nina Kraljić, pjevačica godine Mislim da imam pravo mjesto za ovu nagradu.– rekla je nakon što joj je urednik i voditelj emisije Zlatko Turkalj Turki uručio priznanje.

Snimke nastupa Nine Kraljić u The Voiceu, na YouTubeu su pregledani više od pet milijuna puta, a dosad je objavila pjesmu Zaljuljali smo svijet koju je izdala diskografska kuća Universal Music Hrvatska s kojom je potpisala ugovor odmah nakon pobjede u natjecanju.

–Moram biti iskrena, 2015. mi je bila aspolutni pomak u svakom smislu, i poslovnom i privatnom, jer su mi se otvorili neki prekrasni odnosi, a i preselila sam se u Zagreb. Imala sam veliki rast, od mnogih stvari o kojima sam maštala zaista sam puno toga realizirala.– rekla je Nina

Otkrila je da priprema debitantski album.

–Odlučila sam se baciti u vatru jer, iskreno – život je prekratak, pa ću na svoj prvi album staviti barem dvije svoje autorske pjesme.– dodala je.

Nagradu za najboljeg mladog pjevača dobio je Marin Jurić Čivro, finalist prve sezone showa. Druga sezona najpopularnijeg tv showa kreće u subotu na Prvom programu HTV-a od 20:00 sati.