LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Brojna imena za svačiji glazbeni ukus

Ne propustite prvi SCool Fest uz odlična glazbena imena!

Vjerujemo da vas neće trebati previše nagovarati na kupnju karte uz ovakve izvođače i studentima prilagođene cijene.

Vjerujemo da vas neće trebati previše nagovarati na kupnju karte uz ovakve izvođače i studentima prilagođene cijene.

SCool Fest, najveći zagrebački studentski festival održat će se 17. i 18. travnja u Studentskom centru, s početkom u 20 sati (detalje pratite na službenom eventu).

Zagrebački Studentski centar već se godinama među studentima, ali i ostalim skupinama društva, percipira kao mjesto gdje se nalazi studentska menza i gdje se podižu studentski ugovori.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu odlučio je promijeniti tu percepciju i širom otvoriti vrata Studentskog centra onima kojima ona i trebaju biti otvorena – studentima!

U petak, 17. travnja, prvog dana festivala, na vanjskoj će pozornici nastupiti popularni Gustafi, a kao predgrupa svirat će im Mnogi Drugi, dok će unutarnje pozornice biti tematski podijeljene. Tako će na alternativnoj pozornici zapjevati Mnogi Drugi te Kuzma i Shaka Zulu, na tamburaškoj TS Gospodari tambura, dok će na electro pozornici glazbu puštati DJ Robert MKC i DJ Aldo Moro.

Drugog dana festivala, u subotu 18. travnja, na vanjskoj će pozornici publiku zabavljati popularno Zabranjeno pušenje, dok će im predgrupa biti grupa Perle. Alternativnu pozornicu će zapaliti S3ngs i M.O.R.T., tamburašku TS Zlatni zvuci. Na electro pozornici glazbu će puštati DJ Matroda i DJ Z´Spin.

Vjerujemo da vas neće trebati previše nagovarati na kupnju karte uz ovakve izvođače i studentima prilagođene cijene – jednodnevnu kartu možete nabaviti za 40, dok dvodnevna karta stoji 70 kuna. Isto tako, i cijene pića biti će pristupačne, tako da je vrhunska zabava zagarantirana!

Karte možete nabaviti svaki dan od 7. travnja 2015. u Studentskom centru, Savska cesta 25, kod ulaza u menzu te na ticketshop.hr i svim prodajnim mjestima Ticketshopa od 1. travnja 2015. (Tisak Media centri, Dallas Music Shop, Dancing Bear, Croatia Records).

Požurite s kupnjom svoje karte jer uopće ne sumnjamo da ne biste propustili najveći studentski spektakl u Zagrebu!

FOTO: SCOOL FEST