LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Književna udruga Ludens

Naučite pisati kazališne kritike na radionicama u Zadru

Polaznici ove radionice prvenstveno će raditi na pisanju i usavršavanju vlastitih tekstova.

Polaznici ove radionice prvenstveno će raditi na pisanju i usavršavanju vlastitih tekstova.

Književna udruga Ludens organizira radionicu pisanja kazališne kritike. Cilj radionice upućivanje je i osposobljavanje polaznika za kritički prikaz/analizu predstave te širenje (produbljivanje) znanja o različitim vrstama kazališne izvedbe.

Polaznici će prvenstveno raditi na pisanju i usavršavanju vlastitih tekstova. Radionica će se odvijati jednom ili dva puta tjedno u listopadu i studenom u prostorijama Sveučilišta (stari kampus), a voditeljica/moderatorica radionice je dr. sc. Ana Gospić Županović.

Natječaj je otvoren za sve zainteresirane koji se žele okušati u pisanju kritike ili artikulaciji kritičkog iskaza. Sve što vam treba su sklonost prema kritičkoj analizi  i ljubav prema kazalištu kao izvedbenoj umjetnosti.

Za prijavu na radionicu potrebno je poslati jedan do dva teksta kritike (pokušaja kritike) ili samo kratko motivacijsko pismo s kontakt podacima (maksimalna duljina teksta je dvije kartice), na osnovu čega će se, ovisno o broju zainteresiranih, vršiti selekcija. Prijave su otvorene do ponedjeljka, 19. listopada 2015. godine

Za prijavu, dodatne informacije ili upite javite se Književnoj udruzi Ludens ili voditeljici radionice

Požurite jer je broj mjesta ograničen!