Osmišljavanje izložbenog koncepta

Natječaj „Samo jednom prvi put” otvoren i za studente

Slikarstvo

Do 30. rujna zaprimaju se prijave za prvu samostalnu ili skupnu izložbu u bilo kojem mediju: slikarstvo, kiparstvo, grafika, crtež, umjetničke instalacije, performans, akcije, fotografije, konceptualna umjetnost, video i novi mediji.

Galerija Pikto poziva kustose i kustoske kolektive koji nikad nisu samostalno postavili izložbu da se prijave na natječaj i osmisle izložbeni koncept za III. ciklus Samo jednom prvi put. Otvoren je za sve neafirmirane samostalne kustose, kustoske kolektive, studentice i studente povijesti umjetnosti i Akademije likovnih umjetnosti te teoretičare i teoretičarke sa smislom za realiziranje izložbe.  

Samostalnu ili skupnu izložbu moguće je prijaviti u bilo kojem mediju: slikarstvo, kiparstvo, grafika, crtež, umjetničke instalacije, performans, akcije, fotografije, konceptualna umjetnost, video i novi mediji. Projekt pruža mogućnost suradnje s umjetnicima, osmišljavanje ili doradu već postojećeg koncepta, pisanje predgovora, dizajniranje kataloga te držanje govora na otvorenju izložbe.

Rok za podnošenje prijava je 30. rujna 2019, a vrše se isključivo e-mailom: piktogalerija@gmail.com. Detalji o natječaju nalaze se na mrežnim stranicama Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci.

Komentari na članak

Vezani članci

Euro

Lodz Design Festival

„make me!“: 15 600 eura ide u ruke umjetnicima i dizajnerima – studentima i mladima

Do 2. ožujka traju prijave na natječaj „make me!“; izložit će se 20 najboljih prijavljenih projekata, a trima od njih bit će dodijeljene novčane nagrade.

Ilustracija - stipendija

Financijska potpora

Hrvati iz Amerike stipendiraju buduće studente u domovini

Hrvatska školska zaklada raspisala je natječaj za stipendiranje nadarenih studenata u domovini. Natječaj traje do 15. svibnja 2018.

Laptop i naočale

Natječaji HSZ-a

Raspisani natječaji za Koordinatora studentskih pravobranitelja i za Povjerenika za medije

Do 16. listopada zaprimaju se prijave za obnašanje funkcija Koordinatora studentskih pravobranitelja Republike Hrvatske i Povjerenika za medije.

Rektorat Sveučilišta u Rijeci

Stipendiranje redovitih studenata

Sveučilište u Rijeci raspisalo natječaje za stipendije

Sveučilište u Rijeci raspisalo je natječaj za dvije vrste mjesečnih stipendija. Požurite s prikupljanjem dokumenata jer natječaji vrijede do 23. prosinca.

Cigarete - pooštrenje pravilnika o duhanskim proizvodima Europskog parlamenta

Promoviranje zdravlja

Za prestanak pušenja nagrada od 3000 kuna

Natječaj za apstinenciju od pušenja traje do 13. veljače 2018. Apstinencija od nikotina predviđena je u trajanju od početka korizme, 14. veljače, a zaključno s 15. ožujkom ove godine.