LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Crteži, ilustracije, stripovi

Nakon angažmana za Reebok Mihaela Erceg postavlja izložbu u Info zoni

– Ovo je moja prva samostalna izložba i drago mi je da se održava u prostoru u kojem sam rasla i razvijala se kao umjetnik. – rekla je Mihaela.

– Ovo je moja prva samostalna izložba i drago mi je da se održava u prostoru u kojem sam rasla i razvijala se kao umjetnik. – rekla je Mihaela.

Otvaranje izložbe crteža, ilustracija i stripova mlade autorice Mihaele Ne znam vam ja ništa održat će se u utorak 20. rujna, u 19 sati u Klubu Zona. Radovi će se u prostoru na Šperunu moći razgledati do 4. listopada.

Mihaela Erceg u travnju je ove godine veliku medijsku pozornost privukla angažmanom za prestižnu sportsku marku Reebok, a jedna je i od dobitnica priznanja Splitski pupoljak 2016. godine. Kao slobodna umjetnica za domaće i strane naručitelje radi naslovnice knjiga, plakate, reklame i ilustracije i do sada je već sudjelovala na nekoliko skupnih izložbi.

Ovo je moja prva samostalna izložba i drago mi je da se održava u prostoru u kojem sam rasla i razvijala se kao umjetnik. Info zona za mene ima posebnu vrijednost gotovo kao drugi dom i stoga ne mogu zamisliti da se ova izložba odvija bilo gdje drugdje.  rekla je Mihaela koja je redovita sudionica 24-satnog crtanja stripa te radionice stripa koja se već nekoliko godina održava u Klubu Zona.

Ova autorica uvijek sa sobom nosi blok pa crta svugdje na kavama, kod kuće, na računima, olovkom, kemijskom, onim što joj se nađe pod rukom. Velik broj radova nastao je u splitskim kafićima te je neke od njih objavila i Facebooku pod pseudonimom Artistotel.

Na izložbi u Zoni predstavit će se javnosti izborom radova iz svog bogatog stvaralaštva. Ove je godine u Zagrebu upisala Odsjek za animirani film i nove medije pri Akademiji likovnih umjetnosti, nakon što je u rodnom Splitu završila 2. jezičnu gimnaziju.

Foto: Info zona
FOTO: INFO ZONA