Crteži, ilustracije, stripovi

Nakon angažmana za Reebok Mihaela Erceg postavlja izložbu u Info zoni

Ne znam što želim

– Ovo je moja prva samostalna izložba i drago mi je da se održava u prostoru u kojem sam rasla i razvijala se kao umjetnik. – rekla je Mihaela.

Otvaranje izložbe crteža, ilustracija i stripova mlade autorice Mihaele Ne znam vam ja ništa održat će se u utorak 20. rujna, u 19 sati u Klubu Zona. Radovi će se u prostoru na Šperunu moći razgledati do 4. listopada.

Mihaela Erceg u travnju je ove godine veliku medijsku pozornost privukla angažmanom za prestižnu sportsku marku Reebok, a jedna je i od dobitnica priznanja Splitski pupoljak 2016. godine. Kao slobodna umjetnica za domaće i strane naručitelje radi naslovnice knjiga, plakate, reklame i ilustracije i do sada je već sudjelovala na nekoliko skupnih izložbi.

Ovo je moja prva samostalna izložba i drago mi je da se održava u prostoru u kojem sam rasla i razvijala se kao umjetnik. Info zona za mene ima posebnu vrijednost gotovo kao drugi dom i stoga ne mogu zamisliti da se ova izložba odvija bilo gdje drugdje.  rekla je Mihaela koja je redovita sudionica 24-satnog crtanja stripa te radionice stripa koja se već nekoliko godina održava u Klubu Zona.

Ova autorica uvijek sa sobom nosi blok pa crta svugdje na kavama, kod kuće, na računima, olovkom, kemijskom, onim što joj se nađe pod rukom. Velik broj radova nastao je u splitskim kafićima te je neke od njih objavila i Facebooku pod pseudonimom Artistotel.

Na izložbi u Zoni predstavit će se javnosti izborom radova iz svog bogatog stvaralaštva. Ove je godine u Zagrebu upisala Odsjek za animirani film i nove medije pri Akademiji likovnih umjetnosti, nakon što je u rodnom Splitu završila 2. jezičnu gimnaziju.

Foto: Info zona

Komentari na članak

Vezani članci

 Arheološki muzej Zagreb – zgrada

Predstavljanje kataloga izložbe

U Arheološkom muzeju u Zagrebu možete naučiti kako pripremiti prirodne energetske pločice

Arheološki muzej u Zagrebu na Svjetski dan zdravlja predstavlja katalog izložbe „Anamneza – povijest bolesti u antičkom svijetu“. Druženje je osmišljeno uz zdrave radionice.

USE-IT mapa

Projekt Info zone

Radi se na realizaciji nove USE-IT mape, hita među stranim studentima

Slijedeći provjereni koncept, Info zona radi na realizaciji nove mape koja će stranim studentima i turistima omogućiti da upoznaju Split i njegovu povijest, njegove stanovnike i mjesta koja posjećuju lokalci

ArtiParti projekt

Projekt „ArtiParti“

Umjetnički projekt koji je otvorio vrata svim mladim umjetnicima

Umjetnost i mladost odlučili su se „ujedniti” i otvoriti svoja vrata trećom po redu ArtiParti izložbom.

Utrka " Formula Driver 2017. – Memorijal Ivica Kišasondi."

Utrka na stazi Klek

VIDEO: Škripa guma i miris benzina proširili se cijelim Ogulinom

U podnožju Kleka održana je utrka „Formula Driver 2017. – Memorijal Ivica Kišasondi“. Obilježija ju je neviđena posjećenost, kako vozača, tako i gledatelja iz cijele Hrvatske te Slovenije, Italije i Austrije.

Glazba, klavir

Događaj u Studiju smijeha

Mladi glazbom i izložbom o tim današnjim mladima

– Najbolje je vrijeme da se prošećete do Studija, pogledate izložbu mladih umjetnika i odgodite prerano starenje jer kažu da nakon što izgovorite tu kobnu rečenicu sve ide nizbrdo. – poručuju – mladi!