Sveučilište u Zagrebu

Muzička akademija slavi 30 godina studija udaraljki u Hrvatskoj!

Glazbena akademija

Koncert koji prati vrijeme nastajanja važnih djela hrvatske solističke literature za udaraljke zakazan je za 11. svibnja.

Muzička akademija Sveučilišta u Zagrebu ove subote, 11. svibnja, u okviru ovogodišnjeg ciklusa Lisinski subotom obilježava 30. obljetnicu osnivanja studija udaraljki programom virtuoznih koncerata za udaraljke hrvatskih skladatelja koje će izvesti Simfonijski orkestar, Ženski zbor, Ansambl udaraljki biNg baNg i solisti Muzičke akademije.

Slijed programa koncerta slijedi vrijeme nastajanja važnih djela hrvatske solističke literature za udaraljke

Osim koncertom, obljetnica se obilježava i Međunarodnim udaraljkaškim natjecanjem Ritmofonija koje će se u srpnju 2019. godine održati na Muzičkoj akademiji. Više o njemu nalazi se na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Trijumfalni koncert Nene Belana u rasprodanom Domu sportova

Tri desetljeća karijere

Trijumfalni koncert Nene Belana u rasprodanom Domu sportova

Neno Belan ove je subote obilježio tri desetljeća svoje karijere. Održao je koncert za pamćenje u rasprodanom Domu sportova.

SCoolFEST

Dvodnevni festival u organizaciji Studentskog zbora

NAGRADNA: Osvoji karte za najveći studentski festival u Zagrebu - SCool Fest!

Vikend se bliži i ako još uvijek nemate planove gdje otići, na pravom ste mjestu.

Pedalafest

Bicikli, film i glazba

Posjetite Pedalafest: festival posvećen kulturi urbanog bicikliranja

Studentski Centar od 5. do 7. lipnja postaje pravi mali biciklistički grad koji će ugostiti razne domaće i međunarodne stručnjake, biciklističke udruge te brojne obožavatelje bicikala kao i sve one koji će to tek postati.

them moose rush

#12 INmusic

Them Moose Rush stižu na Hidden Stage INmusica

Jedan od najperspektivnijih mladih hrvatskih bendova i velika europska glazbena nada, Them Moose Rush, zasvirat će na Hidden Stageu dvanaestog izdanja INmusic festivala.

Gričevanje

Posljednja dva dana slijede

Zbogom Gričevanju - poznati zagrebački festival više se neće održavati

Do kraja ovogodišnjeg izdanja festivala ostala su još dva dana. Tako večeras posjetitelje očekuju Them Moose Rush i Plastic Knives, dok će sutra moći uživati u rimama Mikija Solusa. Osječki reper Kandžija s Golim Ženama nastupit će u nedjelju.