Glazbena industrija

„Music Hackathon“ najbolje rješenje aktualnog izazova nagrađuje odlaskom u Pariz

glazba, chill

Ako ste profesionalac iz nekog od raznih područja koja se susreću u glazbenoj industriji, prijavite se za prvi „Music Hackathon“ do 7. prosinca.

U tijeku su prijave za 1. Music Hackathon koji će se održati u subotu, 10. prosinca, od 9 do 22 sata, u HUB385 coworking prostoru u Zagrebu (Petračićeva 4). Riječ je o jedinstvenom događanju koje će na jednom mjestu okupiti glazbenike, autore, diskografe i producente s jedne te start-up sektor s druge strane, kako bi zajedničkim snagama riješili neke od aktualnih izazova glazbene industrije.

Događaj je nastao u suradnji portala Muzika.hr s Hrvatskim društvom skladatelja ZAMP, a partneri su Deezer, HUB385 i Iskon. Cilj je hakatona pokrenuti dijalog između različitih profesija radi aktivnog sudjelovanja u rješavanju problema glazbene industrije koristeći se tehnologijom na inovativne načine.

Ako ste profesionalac iz nekog od raznih područja koja se susreću u glazbenoj industriji, poput autora, izvođača, producenata, developera, dizajnera, kreatora strategija, growth hackera, business developera, content creatora – prijavite se na obrascu (kao dio tima ili individualno). Rok je za prijavu srijeda, 7. prosinca.

Svim sudionicima osiguran je udoban prostor, hrana, piće, brzi internet i podrška mentora. Najbolje rješenje osvaja put u Pariz za dvoje te posjet centrali Deezera, gdje će imati priliku upoznati ljude koji stoje iza ovog servisa te njihov način rada.

Više informacija potražite na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

EXIT_Main_Stage

Eksplozivan početak EXIT-a

Ellie Goulding i Bastille uzdrmali publiku, Urban ih razbistrio

EXIT festival započeo je eksplozivnim nastupima Bastille i Ellie Goulding koji su razuzdali i rasplesali publiku. Od regionalnih je izvođača nastupila grupa Urban & 4 koja je razbistrila posjetitelje i poslala ih u daljnju EXIT avanturu.

Najluđi rokeri - Sid Vicious

Seks, droga i još malo droge

FOTO: 10 najluđih rock-zvijezdi

Cijela ta rock-kultura ispresijecana je mitovima i legendama tako da ni sve ove anegdote vjerojatno nisu sto posto istinite, ali su sigurno zanimljive. Također, treba napomenuti da „prekršaji“ ovih glazbenika variraju od običnog pišanja i povraćanja po pločniku pa do višestrukih ubojstava, ali i to je potrebno staviti u vremenski kontekst jer nešto što se smatralo bizarnim u šezdesetima, danas je gotovo normalno.

Split

UniSport prvenstva

Sveučilište u Splitu organizira sportska natjecanja tijekom lipnja

Ekipe mogu sačinjavati studenti s različitih fakulteta. Prijave su otvorene do 13. lipnja.

Platforma "Čini pravu stvar"

Dobrotvorni fundraising

Dodijeljena priznanja povodom prvoga rođendana platforme „Čini pravu stvar“

– Ulaganjem u razvoj zajednice oko „Čini pravu stvar“ platforme želimo omogućiti udrugama da realiziraju svoje potencijale, a pojedincima da glasno progovore o bitnim društvenim problemima i tako doprinesu razvoju kulture solidarnosti u našemu društvu. – istaknula je Martina Rizman Matić.

Kandžija

Good Vibrations i Dostava Zvuka

Kandžija i Gole žene u Vintage Industrial Baru

Kanždija i Gole žene nastupaju u Vintage Industrial Baru 29. travnja.