Predstavljanje knjige

Motivacijski stručnjak Kenan Crnkić otkriva 7 tajni uspjeha

Kenan Crnkić

Znate li da vaš uspjeh i sreća ovise samo o vama? Besplatno posjetite svojevrsno predavanje koje vam može promijeniti život.

Potraga za srećom i uspjehom svakodnevna je misija svakog pojedinca koja veoma često izgleda daleko i neostvarivo. Jedan od najutjecajnijih motivacijskih stručnjaka i govornika na našim područjima, dr. sc. Kenan Crnkić, predstavit će svoju novu knjigu 7 tajni uspjeha koja je pomogla tisućama ljudi da ostvare svoje ciljeve rastući u osobnom, društvenom i financijskom pogledu. Promocija ovog jedinstvenog priručnika i vodiča do uspjeha održat će se 26. travnja 2017. godine u 19 sati u Kinu Europa u Zagrebu. Osim samog autora, na predstavljanju će sudjelovati i autorica popularnog hrvatskog bloga Čitaj knjigu Alis Marić i jedan od vodećih hrvatskih komunikacijskih stručnjaka dr. sc. Božo Skoko.

Na predstavljanju ove jedinstvene knjige dr. sc. Kenan Crnkić će na sebi svojstven, iskren, otvoren i jednostavan način približiti posjetiteljima naizgled kompleksnu temu te će uz pomoć svojih gostiju dati konkretne i primjenjive savjete kako uspjeti u životu. Njegova predavanja poznata su po neiscrpnoj pozitivnoj energiji koja preuzima i postaje stvarna kroz priče iz njegova života.

– Slažem se da je put do uspjeha strm i naporan, ali glavne prepreke nisu na tom putu, već u našim mislima i stavovima. Kroz svoje knjige i predavanja ne nudim čarobne i neshvatljive tajne, nego pomažem ljudima pravilno sagledavati svijet, samog sebe, stvari i pojave oko nas. Problem je u samom razmišljanju i zamišljanju neuspjeha, što za posljedicu ima nezadovoljstvo i na kraju neuspjeh. Svatko od nas u sebi već ima ono što mu je potrebno za uspjeh i pobjedu na svim poljima, a ja kroz svoja predavanja i knjige pomažem ljudima da otkriju sami sebe i svoje mogućnosti koje su, vjerujte mi, neizmjerne. – istaknuo je Kenan Crnkić govoreći o nadolazećoj promociji u Zagrebu.

Ovaj jedinstveni autor smatra se pionirom motivacijske literature s obzirom na to da se nakon izuzetno bogate, uspješne i dugačke poslovne karijere te mnogih prestižnih nagrada i priznanja za izvanredne rezultate u različitim poljima djelovanja, među prvima na našim prostorima upustio u pisanje tradicionalno američkog žanra samopomoći. Ispunjenje nastavlja nalaziti pisanjem knjiga čije su snažne poruke samopomoći odjeknule regijom kroz naslove 7 tajni uspjeha i Pazi kojeg vuka hraniš – knjige o sreći, kako je pronaći, postići i trajno zadržati u našim životima, a koja je prošle godine izdana u Hrvatskoj te postigla izuzetan uspjeh.

U svojoj misiji promoviranja fenomena uspjeha i sreće pojavljuje se u svim značajnijim medijima i simpozijima diljem regije, prenoseći na prepoznatljiv, često nekonvencionalan, jednostavan i izrazito poticajan način ključna zapažanja, poruke i savjete. Također, njegove besplatne postove na blogu i motivirajuće sadržaje svakodnevno putem internetske stranice i društvenih mreža (Facebook, Instagram) kombinirano prati preko 200.000 ljudi.

Na predavanje i promociju hrvatskog izdanja 7 tajni uspjeha pozvani su i dobrodošli svi koji žele iskoristiti svoje potencijale, razvijati se i promijeniti svoj život.

Komentari na članak

Vezani članci

Isto

Studentski život

Pet savjeta za što bezbolnije pohađanje novog semestra

Novi semestar često zna biti stresan jer većinom ne znamo što nas očekuje i na što trebamo obratiti pažnju. Stoga poslušajte pet „lifestyle” savjeta na koje itekako trebate obratiti pažnju ako želite da vam ovaj prođe glatko i bezbolno.

running

Znate li ih sve?

Deset razloga zašto biste trebali biti tjelesno aktivni

Bavljenje sportom donosi puno više od gubitka viška kilograma i bolje tjelesne kondicije.

Sherlock Holmes

Na današnji dan

Sherlock počinje sprječavati Skandal u Bohemiji

Megapopularni detektiv Sherlock Holmes i njegov vjerni prijatelj doktor Watson u svoju prvu avanturu upustili su se zbog posjeta misterioznog ucijenjenog ljubavnika. Kao što je i njegov prvi slučaj završio neočekivano, tako su i ekranizacije priča o omiljenom detektivu u suvremeno doba krenule u smjerovima kakve nije bilo lako predvidjeti.

čitanje

Mjesec hrvatske knjige

Studenti, pažljivo pročitajte zašto je čitanje važno i korisno

Smatrate li da je čitanje dosadno te da su vaš bezrazložno u osnovnoj i srednjoj školi, pa čak i na faksu maltretirali njime? Mi vam možemo reći da se varate!

Andrić - naslovna

Na današnji dan

FOTO: Rođen Ivo Andrić, književnik bez rođendana

Na današnji datum 1892. godine rođen je Ivo Andrić – nobelovac, diplomat, političar, a nadasve veliki umjetnik. Tim povodom za vas smo pripremili priču o njegovu burnom životu te galeriju aforizama koji će najbolje dočarati veličinu njegove slave.