Predstavljanje knjige

Motivacijski stručnjak Kenan Crnkić otkriva 7 tajni uspjeha

Kenan Crnkić

Znate li da vaš uspjeh i sreća ovise samo o vama? Besplatno posjetite svojevrsno predavanje koje vam može promijeniti život.

Potraga za srećom i uspjehom svakodnevna je misija svakog pojedinca koja veoma često izgleda daleko i neostvarivo. Jedan od najutjecajnijih motivacijskih stručnjaka i govornika na našim područjima, dr. sc. Kenan Crnkić, predstavit će svoju novu knjigu 7 tajni uspjeha koja je pomogla tisućama ljudi da ostvare svoje ciljeve rastući u osobnom, društvenom i financijskom pogledu. Promocija ovog jedinstvenog priručnika i vodiča do uspjeha održat će se 26. travnja 2017. godine u 19 sati u Kinu Europa u Zagrebu. Osim samog autora, na predstavljanju će sudjelovati i autorica popularnog hrvatskog bloga Čitaj knjigu Alis Marić i jedan od vodećih hrvatskih komunikacijskih stručnjaka dr. sc. Božo Skoko.

Na predstavljanju ove jedinstvene knjige dr. sc. Kenan Crnkić će na sebi svojstven, iskren, otvoren i jednostavan način približiti posjetiteljima naizgled kompleksnu temu te će uz pomoć svojih gostiju dati konkretne i primjenjive savjete kako uspjeti u životu. Njegova predavanja poznata su po neiscrpnoj pozitivnoj energiji koja preuzima i postaje stvarna kroz priče iz njegova života.

– Slažem se da je put do uspjeha strm i naporan, ali glavne prepreke nisu na tom putu, već u našim mislima i stavovima. Kroz svoje knjige i predavanja ne nudim čarobne i neshvatljive tajne, nego pomažem ljudima pravilno sagledavati svijet, samog sebe, stvari i pojave oko nas. Problem je u samom razmišljanju i zamišljanju neuspjeha, što za posljedicu ima nezadovoljstvo i na kraju neuspjeh. Svatko od nas u sebi već ima ono što mu je potrebno za uspjeh i pobjedu na svim poljima, a ja kroz svoja predavanja i knjige pomažem ljudima da otkriju sami sebe i svoje mogućnosti koje su, vjerujte mi, neizmjerne. – istaknuo je Kenan Crnkić govoreći o nadolazećoj promociji u Zagrebu.

Ovaj jedinstveni autor smatra se pionirom motivacijske literature s obzirom na to da se nakon izuzetno bogate, uspješne i dugačke poslovne karijere te mnogih prestižnih nagrada i priznanja za izvanredne rezultate u različitim poljima djelovanja, među prvima na našim prostorima upustio u pisanje tradicionalno američkog žanra samopomoći. Ispunjenje nastavlja nalaziti pisanjem knjiga čije su snažne poruke samopomoći odjeknule regijom kroz naslove 7 tajni uspjeha i Pazi kojeg vuka hraniš – knjige o sreći, kako je pronaći, postići i trajno zadržati u našim životima, a koja je prošle godine izdana u Hrvatskoj te postigla izuzetan uspjeh.

U svojoj misiji promoviranja fenomena uspjeha i sreće pojavljuje se u svim značajnijim medijima i simpozijima diljem regije, prenoseći na prepoznatljiv, često nekonvencionalan, jednostavan i izrazito poticajan način ključna zapažanja, poruke i savjete. Također, njegove besplatne postove na blogu i motivirajuće sadržaje svakodnevno putem internetske stranice i društvenih mreža (Facebook, Instagram) kombinirano prati preko 200.000 ljudi.

Na predavanje i promociju hrvatskog izdanja 7 tajni uspjeha pozvani su i dobrodošli svi koji žele iskoristiti svoje potencijale, razvijati se i promijeniti svoj život.

Komentari na članak

Vezani članci

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17757673_1642966622386459_4276309567133776486_n.jpg?oh=87af4a7cf26079c8df6b5748deca0691&oe=599A4DC8

96 sati posvećeno vraćanju knjige u naše domove

Kulturna manifestacija „Noć Knjige“ oduševit će sve knjigoljupce

Noć knjige održava se šestu godinu zaredom u rekordna 234 grada. Posjetitelje očekuje bogat program, kao i popusti u knjižarama i oprost zakasnine u pojedinim knjižnicama.

Doris Pinčić Rogoznica na EFZG-u

Ciklus predavanja „Uhvati me za riječ"

Doris Pinčić Rogoznica prepoznatljivom će karizmom okupiti studente željne nadahnuća

Prepoznatljivo lice iz „Larinog izbora" gostuje na novom susretu ciklusa „Uhvati me za riječ". Ne propustite njezinu zanimljivu priču 11. svibnja na Ekonomskom fakultetu.

Lipanjski susret mladih grada Splita – oduševljena publika

Održan posljednji susret mladih grada Splita i okolice

„Najveći vrhunac sreće doživjet ćemo kada budemo svoji, a ne puni želje da budemo netko drugi“

Donosimo vam video i fotogaleriju posljednjeg susreta mladih grada Splita i okolice u ovoj akademskoj godini na kojem su mladi Splićani tražili odgovor na pitanje – Kako biti sretan?.

Spavanje

Savjeti za spavalice

Kako se razbuditi bez kofeina

Probuditi se bez kave – nemoguća misija? Nikad više!

gledanje na sat

Problemi s nedostatkom vremena

Pet načina kako olakšati prenatrpan raspored

Ako više ne znate kako rasčistiti svoj prenatrpani raspored i kako odabrati od kojih aktivnosti odustati, postoji pet jednostavnih načina kako donijeti ispravne odluke i olakšati si život.