LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zagrebačko gradsko kazalište Komedija

Mjuzikl koji je osvojio zagrebačku publiku

U Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija prikazuje se jedan od najpoznatijih svjetskih mjuzikla. Posjetitelji imaju priliku uživati u glazbeno-scenskom spektaklu.

U Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija prikazuje se jedan od najpoznatijih svjetskih mjuzikla. Posjetitelji imaju priliku uživati u glazbeno-scenskom spektaklu.

Zagreb se ne može pohvaliti karakteristikama Pariza, Melbourna, Londona, Bostona i drugih koje krasi epitet grada po mjeri studenta. Naša metropola nema jednako širok spektar sadržaja kojima studenti mogu upotpuniti svoje slobodno vrijeme, ali je još uvijek na visokom nivou. Moguće je pronaći izrazito zanimljiva događanja koje je šteta zaobići.

Trenutno se u kafićima, tramvajima i (kad se sunce ukaže) u parkovima šuška o predstavi Mamma Mia koja igra u Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija. Premda postoji više kvalitetnih kazališta u ovom gradu, ne odlikuje ih pretjerana posjećenost mladih. Možda se to može pripisati financijskome aspektu jer studentski budžet jednostavno ne može probaviti cijene ulaznice za koje je nerijetko potrebno izdvojiti barem novčanicu s likom Ivana Mažuranića.

Ipak, odmor od brojnih fakultetskih obveza idealna je prilika za uložiti u svoju kulturnu naobrazbu i pritom se dobro zabaviti. U večernjim satima mogu od Trga bana Jelačića prošetati dvjestotinjak metara u smjeru Kaptola te mirišljavi i uglađeni uživati u dva i pol sata jednog od najpoznatijih svjetskih mjuzikla.

Spomenuto kazalište uspješno je odgovorilo na izazov izvedbe scenarija megapopularne Mamme i opravdalo povjerenje svojih stalnih posjetitelja. Stoga toplo preporučamo zamjenu jednog od skupih izlazaka posjetom kazalištu. Svoj doprinos spektakularnom glazbeno-scenskom dojmu dala su poznata imena kao što su Renata Sabljak, Vanda Winter, Luka Nižetić, Damir Kedžo, Ivan Čuić, Mila Elegović i brojni drugi.

FOTO: MAJA ČIRJAK/STUDENTSKI.HR