Produljen rok za prijave na natečaj

Klub Zona omogućava grupne i individualne izložbe mladih umjetnika

Izložba u Klubu Zona

U Klubu Zona prethodnih su godina gostovale brojne izložbe autora mlađe generacije, što će se nastaviti i u 2017. godini.

Info zona je produžila rok za iskaz interesa za organizaciju grupnih i individualnih izložbi u Klubu Zona za 2017. godinu. Za prijavu je potrebno do 7. listopada na e-adresu maja@infozona.hr poslati kratki opis izložbe, biografiju autora te fotografiju, skicu ili videozapis najmanje triju radova.

Prizemni prostor stare kamene kuće na Šperunu, u centru Splita, prethodnih je godina ugostio na desetke izložbi, prvenstveno autora mlađe generacije. Samo u prošloj sezoni otvoreno je dvanaest izložbi, među kojima su bile izložbe fotografija, radovi studentica i studenata UMAS-a u različitim tehnikama te tematske izložbe splitskih udruga.

U prostoru se održavaju i različiti informativni, edukativni i zabavni sadržaji. Mjesečno primi i do 400 mladih posjetitelja, što znatno doprinosi dosegu publike.

Klub Zona osigurat će promociju događanja i zadovoljiti osnovne tehničke zahtjeve, a postoji i mogućnost participacije u dijelu troškova realizacije izložbe. Najave ostalih događanja potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

VR naočale

Bezgranične mogućnosti mašte

Klub Zona otvorio prijave za let oko Zemlje uz virtualnu stvarnost

U Klubu Zona možete letjeti oko Zemlje, zaroniti u tamu morskih dubina ili se vratiti u povijest i biti prvi čovjek koji je zakoračio na Mjesec.

Snimanje filma

Program Filmske RUNDE

Besplatna radionica snimanja, i to spota za Kandžiju

Radionica osnova snimanja i montaže namijenjenja je početnicima koji se za sudjelovanje mogu prijaviti do 24. travnja. Potrebno je poslati motivaciju, a ona može biti u rimi jer snima se spot za Kandžiju.

TINK projekt

TINK

TINK projekt: jesu li znanstveno istraživački projekti tvoj đir?

Prijave su otvorene do 15. listopada, stoga nemojte propustiti odličnu priliku za inozemnom praksom!

Min socijale

Najavljene žalbe i zajednički apeli protiv Ministarstva socijalne politike i mladih

Udruge ogorčene provedbom natječaja za sufinanciranje projekata za mlade

Kroz mnoge komentare se da iščitati nezadovoljstvo ne samo ovim natječajem već i nekim prethodnima, direktnim dodjeljivanjima novca i kriterijima kojima se financira civilno društvo.

Ali i Fraizer

Kviz općeg znanja

Ovotjedna KOZa okuplja sportske znalce

S koliko je postignutih pogodaka Davor Šuker bio najbolji strijelac Svjetskog prvenstva u Francuskoj 1998. godine? Koja je najveća visina koju je uspjela preskočiti Blanka Vlašić? Sve to i mnogo više čeka vas u novom izdanju KOZe.