Produljen rok za prijave na natečaj

Klub Zona omogućava grupne i individualne izložbe mladih umjetnika

Izložba u Klubu Zona

U Klubu Zona prethodnih su godina gostovale brojne izložbe autora mlađe generacije, što će se nastaviti i u 2017. godini.

Info zona je produžila rok za iskaz interesa za organizaciju grupnih i individualnih izložbi u Klubu Zona za 2017. godinu. Za prijavu je potrebno do 7. listopada na e-adresu maja@infozona.hr poslati kratki opis izložbe, biografiju autora te fotografiju, skicu ili videozapis najmanje triju radova.

Prizemni prostor stare kamene kuće na Šperunu, u centru Splita, prethodnih je godina ugostio na desetke izložbi, prvenstveno autora mlađe generacije. Samo u prošloj sezoni otvoreno je dvanaest izložbi, među kojima su bile izložbe fotografija, radovi studentica i studenata UMAS-a u različitim tehnikama te tematske izložbe splitskih udruga.

U prostoru se održavaju i različiti informativni, edukativni i zabavni sadržaji. Mjesečno primi i do 400 mladih posjetitelja, što znatno doprinosi dosegu publike.

Klub Zona osigurat će promociju događanja i zadovoljiti osnovne tehničke zahtjeve, a postoji i mogućnost participacije u dijelu troškova realizacije izložbe. Najave ostalih događanja potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Višestruki izbor

Stipendija

Kronospan stipendija: studirajte četiri godine u Americi potpuno besplatno

U tijeku je natječaj za Kronospan stipendiju koja pokriva troškove studiranja za četiri godine preddiplomskog studija na prestižnom američkom sveučilištu Babson.

Održan drugi susret mladih

Drugi susret mladih grada Splita

„U trenutku smrti ruši se jedan svijet kako bi se otkrio bolji, vječni i ljepši“

Mladi su Splićani na ovomjesečnom susretu raspravljali o smrti. Srušili su predrasude o njoj te poručili da treba prihvatiti smrt kao prijelaz u novi život.

Google internship

Otvoreno mjesto Software Developera

Postani stažist u Googleu!

Za studente fakulteta računalnog ili srodnog usmjerenja, Google je otvorio natječaj za pripravnike u svom kanadskom uredu. Prijave se primaju do 29. veljače 2016.

Ministarstvo branitelja logo

Ministarstvo branitelja objavilo rezultate

Rezultati natječaja Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

Odobreno je ukupno 7.107 stipendija za školsku i akademsku godinu 2013./2014.

Soft Skills program

Kulturne srijede

Studentice mogu brusiti svoje „meke vještine“ u Kulturnom centru Harmica

Kulturni centar Harmica organizira Soft Skills program u sklopu svojih Kulturnih srijeda. Studentice se mogu prijaviti do 24. listopada.