4. Festival studentskih klapa

Klapski spektakl za sve Dalmatince u centru Zagreba

4. Festival studentskih klapa

Na Festivalu će zaljubljenici u klapsku pismu moći poslušati pet klapa koje su prošle izbor stručnog studentskog splitskog uha.

U subotu, 19. ožujka s početkom u 20:00 sati, u kinu Forum (Studentski dom Stjepan Radić) Udruga studenata grada Splita četvrti put organizira Festival studentskih klapa, manifestaciju na kojoj nastupaju studenti i u Zagreb donose dašak dalmatinskih pjesama. Na Festivalu će zaljubljenici u klapsku pismu moći poslušati pet klapa koje su prošle izbor stručnog studentskog splitskog uha.

– Želja nam je bila omogućiti svim Dalmatincima i zaljubljenicima u klapsku pismu da barem na jedan dan u Zagrebu mogu uživati u pjesmama o moru i Dalmaciji te se prepustiti maštanju o rodnom kraju. – riječi su Ivana Lukšića, predsjednika Udruge studenata grada Splita.

Moći ćete uživati u nastupu sljedećih klapa, koje će otpjevati svaka po tri pjesme:

1. Klapa Signum (Čapljina)

2. Klapa Studenac (Kruševo)

3. Klapa Stine (Zagreb)

4. Klapa Sorello (Zagreb)

5. Klapa Gradec (Zagreb)

Za najbolju studentsku klapu natjecat će se muške, ženske i mješovite klape iz svih dijelova Hrvatske i susjedne BiH, koje su po svom sastavu većinom studentske. Pjesme za dušu, doza romantike i svevremensko klapsko pjevanje stvorit će vrhunsku atmosferu koja će se zasigurno ponoviti i dogodine.

Detalje pronađite na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Uspinjača

Kulturno-turistička atrakcija

Deset dana zabave i ovog ljeta u dvorištima

Ove je godine novitet jedinstveni zeleni unutarnji vrt Atelijera Meštrović u Mletačkoj s Meštrovićevim skulpturama, koji će biti otvoren cijelim tijekom manifestacije, a posebna atrakcija svakako je otvorenje kultnog dvorišta u Basaričekovoj 11 u kojemu je sniman najzagrebačkiji od svih filmova - remek-djelo Kreše Golika „Tko pjeva zlo ne misli“

Zagreb grad

Zelene površine

Srećonoša grada Zagreba

Postoje brojne formule i simboli koji donose sreću. I glavni grad Republike Hrvatske ponosi se jednim simbolom koji zeleni njegov uži centar i poziva sve znatiželjne posjetitelje da mu se pridruže te ga istraže.

Job Fair 2016.

Job Fair 2016.

Dođite na najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj

Tražite posao? Praksu? Priliku? Ne tražite dalje! Na FER-u je ove godine organiziran najveći sajam poslova u Hrvatskoj kako bi vam pomogao da pronađete upravo onakav posao kakav želite!

Reboot Infogamer 2015., FOTO: Studentski.hr

Rekordne brojke i sretni posjetitelji

FOTO: Ovogodišnji Reboot Infogamer ostvario sva očekivanja

Kao što je već dugo najavljivano, ovogodišnji Reboot Infogamer premašio je sve brojke posjetitelja, ponuda i nagrada, a na sreću vjernih posjetitelja, svega još ima mnogo, mnogo više.

Superoperater - Tvornica kulture

Zagrebačka rock četvorka

Superoperater u Tvornici kulture

U ovoj postavi čine novitet na domaćoj sceni, ali pojedinačno iza sebe imaju više desetljeća bavljenja glazbom u poznatim hrvatskim bendovima.