Filmsko ljeto u Zagrebu

Kino pod zvijezdama na Ribnjaku

Kino na Ribnjaku

Višestruko nagrađivani hrvatski dugometražni film "Moram spavat, anđele" redatelja Dejana Aćimovića imate priliku pogledati u Centru mladih Ribnjak 1. srpnja u 21 sat uz besplatne kokice i piće.

Ne propustite kulturno uzdizanje u Zagrebu ovog ljeta jer vas Centar mladih Ribnjak i Centar UP2DATE u sklopu projekta Jednaki u kulturi pozivaju na kino pod zvijezdama i besplatnu projekciju na Ribnjaku.

Višestruko nagrađivani hrvatski dugometražni film Moram spavat, anđele redatelja Dejana Aćimovića imate priliku pogledati u Centru mladih Ribnjak (Park Ribnjak 1) na terasi na II. katu 1. srpnja s početkom u 21 sat. Organizatori su za vas pripremili besplatne kokice i piće. Također, film ima govornu naraciju za slijepe osobe i titlove za gluhe osobe.

Zbog kvalitetnije organizacije, svoj dolazak najavite najkasnije do podne na dan projekcije na e-mail gordana.glibo@up2date.hr ili broj telefona 098 904 81 20.

Komentari na članak

Vezani članci

U agoniji

Centar mladih Ribnjak

Nagrađivana glumačka postava predstave „U agoniji" vraća se na pozornicu, a na Studentskom možeš osvojiti ulaznice

Portal Studentski.hr nudi vam priliku da predstavu pogledate bez otvaranja novčanika. Sudjelujte u nagradnoj igri na našem Facebooku i saznajte više informacija.

Bela Lugosi

Na današnji dan

VIDEO: Rođendan najpoznatijeg filmskog Dracule

Béla Lugosi, glumac koji je ostao zapamćen po utjelovljenju legendarnog Dracule, rođen je na današnji dan davne 1882. godine. Pridruživši se putujućim glumcima nakon što je pobjegao iz škole, došao je sve do kazališnih dasaka gdje je utjelovio poznate likove iz Shakespearovih drama, da bi na kraju postao vodeći čovjek horor filmova.

STIFF - Međunarodni festival studentskog filma 1

Završen 2. STIFF

Politika, ljubav i djetinjstvo - samo neke od tema nagrađenih filmova 2. Međunarodnog studentskog filmskog festivala

Kvaliteta filmova prikazanih na festivalu još je jednom dokazala kako filmovi nemaju nikakvih dodirnih točaka s „amaterskim prosedeom“ s kojim se prečesto povezivao studentski film.

FAK natječaj

FAK poziva na prijavu

Natječaj za najbolju recenziju “Matej Lovrić”

Filmski portal Fak.hr drugu godinu zaredom raspisuje natječaj za najbolju recenziju ''Matej Lovrić'' u sjećanje na kolegu recenzenta. Kako sudjelovati i koji je nagradni fond saznajte u sljedećim redovima.

desk

Informiranje i osnaživanje

Udruga Zamisli besplatno priprema osobe s invaliditetom za državnu maturu, prijave u tijeku

Udruga „Zamisli" pomoći će mladim osobama s invaliditetom u pripremama za državnu maturu i razredbene postupke za prijavu na fakultete. Prijave za sudjelovanje u aktivnostima zaprimaju se do 23. studenog.