LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
"Trap nigga errday"

IZVJEŠTAJ Kukus Klan: "Ej kmicoo, svaka gaža nam je show"

Kukus Klan održao je u petak s 33 Bandom, Shirom Rodbinom i ostalima prejak koncert, koji je prošao u znaku promocije njihovog novog albuma "O KUKUSIMA se ne raspravlja".

Kukus Klan održao je u petak s 33 Bandom, Shirom Rodbinom i ostalima prejak koncert, koji je prošao u znaku promocije njihovog novog albuma "O KUKUSIMA se ne raspravlja".

Mi smo Kukus Klan i neoj nam srat, nismo Nered i Stoka, al' smo spremni za rat, pogledaj nas sad treb'o si ić mado, sada ti je kasno jer imaš posla s bandom.

Riječi su to pjesme Kaos s novog albuma Kukus Klana, O KUKUSIMA se ne raspravlja, koji je u petak sa stilom predstavljen sljedbenicima bande u Malom pogonu Tvornice. U stvaranju mrtvog kaosa, Kukusima su asistirali BMK, Geralt iz Rivije, Shira Rodbina i 33 Banda, među kojima su bili Riđi, Hladni, Rade...

Nakon što su Hiljson Mandela i Goca R.I.P. izveli najnovije stvari s EP-a sa Shirom Rodbinom "Gamechanger", došlo je vrijeme za promociju njihovog albuma i čašćenje publike starijim pjesmama. Koncert su otvorili pjesmom Kuc Kuc, nakon koje su pale još dvije stvari s prošlogodišnjeg mixtapea Flexikon, a to su Epilepsija Putin.

Nakon uvertire sa starijim pjesmama, prva pjesma s novog albuma bila je Spartanac. Iako je pjesma najnovije proizvodnje, uspjela je povisiti temperaturu u Malom pogonu i razdivljati vjerne fanove, kao i ostale pjesme s novog albuma.

Na repertoaru su uslijedile San Andreas i Han Solo, koje se mogu prozvati klasicima uz Putina i Pare, s kojom su završili koncert. S Flexikona su još odradili Cypher Gramatik, Kao Ja i Pimpluminati.

S novog albuma izveli su još Tetris s Orebom, Nemrem Izgubit, 36, Kaos, Moja Aura i Pusti Me Na Miru. Sudeći po reakcijama publike, novi album je i više nego dobro prihvaćen. Dosta prisutnih je znalo tekstove, iako je od objave albuma prošlo samo desetak dana. Osim što se pjevalo, naveliko se i fleksalo, jasno.

Kukusima i ostalima koji su im pomogli u pravljenju genijalne atmosfere treba skinuti kapu. Osobito Goci R.I.P.-u koji je opet riknuo i ubio gitaru na stageu. Možda nisu predugo na sceni, ali su majstori u kreiranju loodih koncerata. Bez imalo premišljanja mogu drugima govoriti: ― Ja sam Spartanac, ti trebaš jesti još puno žganac

U nastavku možete osjetiti dašak atmosfere.

FOTO: FACEBOOK (HIP HOP UNITY/DORA ŠARIĆ)