Fotografsko natjecanje

Hajdukov dres i lopta s potpisima prvotimaca za pobjednike Split fotomaratona

Predstavljen Split fotomaraton

U tijeku su prijave za novo izdanje natjecanja Split fotomaraton. Prijaviti se mogu profesionalni i amaterski fotografi iz Hrvatske i inozemstva, a najbolje očekuju zanimljive nagrade u znaku Hajduka.

U Fotoklubu Split predstavljen je Split fotomaraton. Nakon tri godine pauze opet će se održati 16. rujna 2017., a start natjecanja predviđen je u 11 sati na Prokurativama ispred kavane Bellevue.

O natjecanju je govorila predsjednica Fotokluba Maja Prgomet, objašnjavajući pravila i upute kojih se natjecatelji moraju pridržavati. Ono je zamišljeno tako da unutar određenog perioda natjecatelji moraju  fotografirati određen broj fotografija prema zadanim temama i, naravno, fotografije moraju biti snimljene redoslijedom kojim su zadane.

Na Split fotomaratonu mogu sudjelovati svi, profesionalni i amaterski fotografi iz Hrvatske i inozemstva. Uvedena je i kategorija za natjecatelje do 18 godina koji moraju imati pisanu suglasnost roditelja/staratelja da mogu sudjelovati na natjecanju.

Partner je ovogodišnjeg izdanja udruga Naš Hajduk. Tomislav Mikulić, voditelj projekata Udruge, predstavio je jedinu temu koja je poznata prije samog natjecanja, pod nazivom Za sva vrimena! Pobjednika ove teme očekuje Hajdukov dres s potpisima svih prvotimaca, a ukupnog pobjednika očekuje lopta s potpisima svih prvotimaca.

Prijave su započele 4. rujna i traju sve do 15. rujna. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 50 kuna za članove Fotokluba Split, a za ostale 70 kuna. Natjecanje je limitirano na 100 sudionika, a ako ostane mjesta, prijaviti se možete i na sam dan natjecanja, kada cijena kotizacije iznosi 80 kuna.  Za sve natjecatelje koji se prijave do 11. rujna osigurana je i natjecateljska majica. 

Prijave se zaprimaju (ime i prezime, adresa, godina rođenja, broj mobitela, veličina majice te dokaz o uplati kotizacije) na adresi elektroničke pošte splitfotomaraton@gmail.com. Kotizacija se može uplatiti osobno u Fotoklubu Split (Marmontova 5), internet bankarstvom ili općom uplatnicom na žiro račun HR0623300031100132273, s naznakom Kotizacija za Split fotomaraton 2017. (Primatelj: Fotoklub Split, Marmontova 5, 21000 Split).

Sve ostale informacije nalaze se na službenoj Facebook stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Naslovna

The EyeEm Photographer of the Year

Nevjerojatne fotografije koje će vas zadiviti

The EyeEm Photographer of the Year najveće je natjecanje fotografskih radova u svijetu.

https://pixabay.com/photos/up-growth-success-arrow-graphic-2081170/

Za inovativne učenike, studente, znanstvenike

Geodetski fakultet organizira natjecanje Copernicus Hackathon

Copernicus Hackathon na jednom mjestu okuplja stručnjake i studente te im pruža priliku za razvoj različitih ideja s područja geoinformatike. Natjecanje će se održati 23. i 24. listopada, a sudionicima izvan Zagreba bit će pokriveni troškovi smještaja i putovanja.

TVZ Mc2 Demo

Studentsko natjecanje

TVZ Mc2 Demo: Studentska rješenja testirali osnovnoškolci

Prvo formalnosti i ocjenjivanje, a kasnije druženje i pokloni za goste – tako je izgledao TVZ Mc2 Demo koji je iznjedrio 10 finalista.

Studenti volonteri

Studenti za studente Split

Susret studenata volontera u Splitu "Usudi se volontirati"

Sudjeluj i ti na susretu volontera koji se održava u listopadu u Splitu. Detalji na linku.

StudentCuts cover

Festival studentske kreativnosti

Treći StudentCuts u znaku novih tehnologija osvaja SC

Festival se seli u Studentski centar u Savskoj. Dvodnevna događanja upotpunit će brojni popratni sadržaji.