Fotografsko natjecanje

Hajdukov dres i lopta s potpisima prvotimaca za pobjednike Split fotomaratona

Predstavljen Split fotomaraton

U tijeku su prijave za novo izdanje natjecanja Split fotomaraton. Prijaviti se mogu profesionalni i amaterski fotografi iz Hrvatske i inozemstva, a najbolje očekuju zanimljive nagrade u znaku Hajduka.

U Fotoklubu Split predstavljen je Split fotomaraton. Nakon tri godine pauze opet će se održati 16. rujna 2017., a start natjecanja predviđen je u 11 sati na Prokurativama ispred kavane Bellevue.

O natjecanju je govorila predsjednica Fotokluba Maja Prgomet, objašnjavajući pravila i upute kojih se natjecatelji moraju pridržavati. Ono je zamišljeno tako da unutar određenog perioda natjecatelji moraju  fotografirati određen broj fotografija prema zadanim temama i, naravno, fotografije moraju biti snimljene redoslijedom kojim su zadane.

Na Split fotomaratonu mogu sudjelovati svi, profesionalni i amaterski fotografi iz Hrvatske i inozemstva. Uvedena je i kategorija za natjecatelje do 18 godina koji moraju imati pisanu suglasnost roditelja/staratelja da mogu sudjelovati na natjecanju.

Partner je ovogodišnjeg izdanja udruga Naš Hajduk. Tomislav Mikulić, voditelj projekata Udruge, predstavio je jedinu temu koja je poznata prije samog natjecanja, pod nazivom Za sva vrimena! Pobjednika ove teme očekuje Hajdukov dres s potpisima svih prvotimaca, a ukupnog pobjednika očekuje lopta s potpisima svih prvotimaca.

Prijave su započele 4. rujna i traju sve do 15. rujna. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 50 kuna za članove Fotokluba Split, a za ostale 70 kuna. Natjecanje je limitirano na 100 sudionika, a ako ostane mjesta, prijaviti se možete i na sam dan natjecanja, kada cijena kotizacije iznosi 80 kuna.  Za sve natjecatelje koji se prijave do 11. rujna osigurana je i natjecateljska majica. 

Prijave se zaprimaju (ime i prezime, adresa, godina rođenja, broj mobitela, veličina majice te dokaz o uplati kotizacije) na adresi elektroničke pošte splitfotomaraton@gmail.com. Kotizacija se može uplatiti osobno u Fotoklubu Split (Marmontova 5), internet bankarstvom ili općom uplatnicom na žiro račun HR0623300031100132273, s naznakom Kotizacija za Split fotomaraton 2017. (Primatelj: Fotoklub Split, Marmontova 5, 21000 Split).

Sve ostale informacije nalaze se na službenoj Facebook stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

IdejaX

Dani komunikacija

Prvo desetljeće IdejaXa i MIXXa u znaku zanimljivih novosti za prijavitelje

Prijave za prestižna natjecanja IdejaX i MIXX službeno su otvorene, a jubilarnu desetu godišnjicu obilježavaju novosti koje će možda baš vas odvesti sve do Cannesa.

fotografija

Outward Bound edukacijski centar

Finci, Rumunji, Španjolci i Hrvati uče kako upotrijebiti video i fotografiju za društvenu promjenu

– Sudionici će dobiti uvid u osnove vještine fotografiranja, snimanja videomaterijala i iskušati se u obradi digitalnih materijala obrađujući temu socijalne inkluzije. – najavljuje Josip Sunko.

1

Najuspješnije izdanje dosad

Završen 7. Festival mediteranskog filma Split

Svečanom dodjelom nagrada u tri kategorije i cjelonoćnom zabavom sinoć je završen sedmi Festival mediteranskog filma Split.

Još jedna "Biciklopopravljaonica"

„Biciklopopravljaonica“ u Info zoni

Besplatno uklonite kvar na biciklu

- Biciklopopravljaonica je više od servisa, to je priča o druženju, razmjeni znanja i poticanju bicikliranja kao zdravog i održivog prijevoza. - ističe jedan od organizatora

Državni turnir mladih prirodoslovaca 2018, finale

Eksperimentalno učeničko natjecanje

Proglašeni pobjednici turnira mladih prirodoslovaca, studenti ih pripremaju za natjecanje u Bjelorusiji

Marita Machata, učenica zagrebačke Osnovne škole Tina Ujevića, pobjednica je 5. državnog turnira mladih prirodoslovaca. Zajedno s još pet učenika, a uz pomoć Istraživačkog centra mladih, predstavljat će Hrvatsku na međunarodnom natjecanju u Minsku.