Humanitarna akcija u Forumu

Don Quijote oživljava viteštvo, a bosanski studenti humanost

Kazalište

Predstava „Don Quijote”, prema romanu Miguela de Cervantesa, put je od parodije do travestije i natrag, a taj će put obradovati napuštenu djecu i djecu s posebnim potrebama u BiH jer će se sredstva prikupljena izvedbom u Forumu donirati upravo njima.

Forum mladih Udruge bosanskih Hrvata „Prsten" poziva vas da podržite akciju za nezbrinutu djecu u domovima BiH dolaskom na humanitarnu kazališnu predstavu Don Quijote u režiji Mirne Mišković. Prikazat će se u kino dvorani Forum Studentskog doma Stjepan Radić, a zakazana je za subotu, 9. prosinca, u 20 sati.

Predstava Don Quijote, prema romanu Miguela de Cervantesa, put je od parodije do travestije i natrag. U njoj ćete pratiti glumce Gradskog kazališta mladih Vitez koji su oživjeli velike likove španjolske književnosti, a sjajnom glumom i izvedbom oblikovali sasvim nove osobnosti. Radnja romana obuhvaća putovanja i avanture Don Quijotea i njegovog štitonoše Sancha Panze. Don Quijote odlazi na misiju oživljavanja viteštva u svijetu, a prati ga jednostavan čovjek iz naroda koji je naučen poštivati autoritet, ali ne i razmišljati o dubokim temama.

Cijena ulaznice simboličnih je 30 kuna, a za studente 20 kuna. Sva sredstva prikupljena prodajom ulaznica bit će iskorištena za tradicionalnu božićnu akciju Mladi mladima čiji je cilj prikupljanje sredstava za napuštenu djecu i djecu s posebnim potrebama u domovima u Bosni i Hercegovini. 

Dodatne informacije i rezervacije mogu se dobiti na adresi e-pošte prsten@udruga-prsten.hr i broju 099/4930-790. Rezervacije je potrebno preuzeti najkasnije pola sata prije predstave ispred Foruma.

Komentari na članak

Vezani članci

Humanitarna akcija "Korak u život"

„Korak u život"

Pomozimo kolegicama i kolegama!

„Korak u život" je humanitarna akcija koja osigurava stipendije za sve mlade koji nemaju mogućnosti, ali imaju želju za visokoškolskim obrazovanjem.

Naslovna

Ususret premijeri u kazalištu Gavella

FOTO: Za „Filumenu Marturano” stvorena je scenografija koja živi, igra, govori i osjeća

U kazalištu Gavella ove subote očekuje nas premijera drame „Filumena Marturano”. Ususret izvedbi porazgovarali smo sa Stefanom Katunarom, mladim i iznimno talentiranim scenografom.

Izvor: Pinterest

Humanitarna projekcija

Građevinski i arhitektonski fakultet pretvara se u kino, prihod od filma namijenjen azilu

Studentski zbor Građevinskog i arhitektonskog fakulteta u Osijeku organizira Humanitarno kino kako bi pomogao azilskoj organizaciji Udruga Pobjede. Prikupljat će se novci, hrana, dekice, povodci i sl.

Grad Rijeka naslovna

Humanitarna akcija

Učini dobro djelo pomaganjem u realizaciji manifestacije Rijeka psihologije 2020

Traže se volonteri koji će pomoći u provedbi manifestacije Rijeka psihologije 2020, koja će se održati od 17. do 23. veljače.

Djed Mraz

Humanitarna akcija

Student Božićnjak već je neko vrijeme na Ekonomskom fakultetu

Kako bi se prikupilo što više prehrambenih i higijenskih potrepština za socijalnu samoposlugu Crvenog križa, na EFZG-u se od 10. do 20. prosinca održava humanitarna akcija Student Božićnjak.