Natječaj HGM-a

Diploma, novac i koncert čine Nagradu „Ivo Vuljević“ namijenjenu mladim glazbenicima

Čelo

Mladi pojedinci, udruge, ustanove i organizacije sa svojim se umjetničkim ostvarenjem mogu prijaviti na natječaj za dodjelu Nagrade „Ivo Vuljević“ do 15. studenog.

Hrvatska glazbena mladež, koja tijekom svog dugogodišnjeg djelovanja pomaže, promovira i potiče napredak mladih glazbenika, tridesetu godinu zaredom raspisala je natječaj za dodjelu Nagrade Ivo Vuljević. Nagrada se dodjeljuje za sveukupno djelovanje mladih glazbenika s naglaskom na najistaknutije umjetničko ostvarenje u 2017. godini. Predloženi mogu biti mladi glazbenici, državljani RH pojedinačno, te vokalni i instrumentalni ansambli.

Svi prijavljeni na dan 31. prosinca 2017. godine moraju biti mlađi od 30 godina. Pravo sudjelovanja imaju pojedinci, udruge, ustanove i organizacije. Rok za podnošenje prijedloga je srijeda, 15. studenog 2017. godine

Nagrada nosi ime utemeljitelja i prvog ravnatelja Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog – Ive Vuljevića. Sastoji se od diplome, novčanog iznosa i koncerta u okviru godišnjeg programa Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski i Hrvatske glazbene mladeži. Svečano će se uručiti 28. prosinca 2017., u Lisinskom, kad će dobitnik/ca održati i prigodan koncert. Prošle godine ta je čast pripala violinistici Katarini Kutnar.

Prijave moraju sadržavati biografije glazbenika, pregled djelovanja i najistaknutijih umjetničkih ostvarenja u 2017. godini te kratko obrazloženje. Šalju se na adresu Hrvatske glazbene mladeži – Trg Stjepana Radića 4, 10000 Zagreb. 

Komentari na članak

Vezani članci

Ured

Raspisani natječaji

Otvorene pozicije u Uredima riječkog Studentskog zbora

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci traži studente koji će svojim idejama doprinijeti studentskom životu u Rijeci, a svi zainteresirani prijaviti se mogu do 11. prosinca.

Novci izbliza

Natječaj SZSuR-a

Raspisan natječaj za financiranje programa riječkih studenata u 2018. godini

Raspisan je natječaj za financiranje studentskih programa u kategorijama: zabava, međunarodna suradnja, studentski mediji, znanstveno-stručni programi, programi studenata s invaliditetom, društveno korisni projekti i ostali projekti. Prijave traju do 29. siječnja.

Lions Run

Automobilska avantura

Najskuplji vozni park na svijetu ispred Opere

Spoj luksuznih automobila i egzotične avanture na kružnom je cestovnom putovanju najprestižnijim europskim destinacijama. „Lions run“ ne zaobilazi ni zagrebački klub Operu.

kongres

Kongres „Pravo i financije“

Povećaj svoju financijsku pismenost i pomozi svojoj lisnici

Studentska udruga Alimenta s Pravnog fakultetu u Zagrebu organizira kongres kojim nastoji povećati financijsku pismenost studenata.

Vanna i Jacques

Vanna & Jacques – Najbolje od nas

Hrvatski „crème de la crème“ u Lisinskom

Najjači hrvatski vokali mlađe generacije, Vanna i Jacques Houdek, pripremaju prvi zajednički koncert u Lisinskom.