Nagradni natječaj

Dijelimo ulaznice za predstavu „Stela, poplava”

Predstava "Stela, poplava"

„Stela, poplava” obiteljska je drama koja igra u sklopu Gavella i Europlakat Faira, a za koju u nagradnom natječaju dijelimo 2x2 ulaznice.

U tijeku je Gavella i Europlakat Fair – kazališni festival u Frankopanskoj koji se već tradicionalno održava u lipnju, a za čijeg se trajanja prikazuju svi naslovi koji se nalaze na Gavellinu repertoaru. Jedan je od njih i predstava Stela, poplava, čija je izvedba zakazana za 14. lipnja u 20:00, a za koju dijelimo ulaznice. 

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je na objavu ovoga članka na Facebook stranici portala Studentski.hr ostaviti komentar s točnim odgovorom na pitanje: Tko potpisuje scenografiju u predstavi Stela, poplava? Dva sudionika nagradit će se dvjema ulaznicama. Natječaj je otvoren do 11. lipnja u 21:00.

Stela, poplava, podsjetimo, obiteljska je drama i prikazuje događaje tijekom jedne noći u sarajevskom hotelu. Predstava jasno progovara o aktualnom problemu zlostavljanja, posebno posljedicama psihičkog zlostavljanja koje su nesagledive i trajne. Nastala je prema tekstu Dine Pešuta, u režiji Selme Spahić.

Komentari na članak

Vezani članci

knjiga

Natječaj Drame.hr i Scene Gorica

Autoru najbolje drame za mlade pozamašna svota novca

Mladim dramskim autorima otvorila se sjajna prilika. Ovog ljeta mogu sjesti, marljivo raditi i do 6. rujna portalu Drama.hr dostaviti vlastiti uradak za koji zatim mogu biti novčano nagrađeni. Osim toga mogu dobiti priliku vidjeti kako njihova drama oživljava na kazališnim daskama Scene Gorica.

Zagreb advent spots

Nagradni kviz

Dobitnici blagdanskog kviza „Najbolje oko adventa”

Blagdani su nam pred vratima, a s njima i vrijeme darivanja. Tvoj najdraži portal za tebe je pripremio poklone pod borom. Otkrivamo najoštrije oko našeg kviza, prave poznavatelje zagrebačkog adventa koji osvajaju lijepe nagrade.

Nagradni natječaj "Online plaćanja"

Edukativni nagradni natječaj

Proglašena nova dobitnica tjedne nagrade natječaja „Online plaćanja”

Nagradni natječaj „Online plaćanja” započeo je 5. ožujka. Ovotjedna dobitnica novčane nagrade od 1000 kuna je Dina, studentica Filozofskog fakulteta u Osijeku. Vaša šansa za povećanje financijske pismenosti i osvajanje nagrade traje do 26. ožujka.

PopUp Drama

Jedinstveno kazališno iskustvo

PopUp Drama: Atmosfera iz antologijskih dramskih djela na zagrebačkim lokacijama

PopUp Drama novi je umjetnički projekt i urbana intervencija koja mijenja prepoznatljiv ambijent zagrebačkih ulica i nudi jedinstveno kazališno iskustvo. Nakon izvedbi pozornica pripada publici koja lako postaje dio virtualnog arhiva.

Predstava "Komšiluk naglavačke"

Gostovanje u Gavelli

„Komšiluk naglavačke” u Frankopanskoj

Crna komedija u nadrealnom ključu u kojoj se prepliću apsurd i nemilosrdna dijagnoza hrvatskog društvenog bića i kolektivnog nesvjesnog gostuje u Gavelli.