Istarsko filmsko brdo u metropoli

Detektivska priča na Motovunizaciji u Zagrebu

Motovunizacija

Uoči 19. Motovun Film Festivala, 29. lipnja u 21h u Centru Kaptol pogledajte prošlogodišnji hit Motovun Film Festivala – španjolski triler "Močvara".

Ove srijede počinje Motovunizacija u Zagrebu koja će zagrijati vaša osjetila za Motovun Film Festival. U Centru Kaptol u 21h moći ćete pogledati prošlogodišnji hit Močvara.

Španjolski triler koji je osvojio čak sedam Goya nagrada donosi detektivsku priču o dvojici policajaca koji istražuju nestanak maloljetnih sestara. Potpuno različiti, Juan i Pedro podsjećaju na španjolsku verziju dvojca iz serije True Detective.

Organizatori će vas također upoznati s programom nadolazećeg 19. MFF-a, pokazati vam nekoliko trailera najvećih naslova koji vas čekaju na istarskom brdu, predstaviti zemlju partnera Italiju te otkriti koji će sve glazbenici nastupati pod zvijezdama.

Ulaz na projekciju filma Močvara je besplatan. Kino će biti postavljeno na plato ispred Beer Bara tako da ćete film moći gledati i iz kafića.

Komentari na članak

Vezani članci

FRKA 2017

Akademija dramske umjetnosti

Počinje FRKA, prestižno natjecanje studentskih filmova

Na ovogodišnjoj Filmskoj reviji Kazališne akademija prikazuje se više od 60 najboljih ostvarenja studenata filmskih odsjeka. Posjetitetlje, također, očekuje vrlo bogat popratni program.

13. Liburnia Film Festival

Na platformi Indiegogo

Liburnia Film Festival pokrenuo crowdfunding kampanju

LFF želi prikupit 3500 dolara za nagradu publike, za najbolji film po izboru žirija i za rad Saše Jantoleka.

Minions 2015

Najava za film

VIDEO: „Minionsi ”su se vratili!

Neki dan objavljena je i video najava za taj animirani film, a već se sada pretpostavlja da će to biti ljetni hit.

Sudnica

Zagreb i Rijeka

Odlična imena na dvanaestom izdanju „Human Rights Film Festivala”

Sadržajem jak festival angažiranog i autorskog filma održat će se od 8. do 14. prosinca u kinu Europa, kinu Tuškanac i Dokukinu te od 11. do 14. prosinca u Art-kinu u Rijeci.

Izložba „Jedan od mnogih”

Kulturna događanja u SC-u

„Jedan od mnogih” – premijera filma i otvorenje izložbe zapažene umjetnice u Savskoj 25

Petra Zlonoga svojim je dosadašnjim radom postigla zapažen status u animaciji u Hrvatskoj i inozemstvu, a njezin će film, kao i izložbu, posjetitelji moći pogledati u Galeriji SC i MM centru.