Istarsko filmsko brdo u metropoli

Detektivska priča na Motovunizaciji u Zagrebu

Motovunizacija

Uoči 19. Motovun Film Festivala, 29. lipnja u 21h u Centru Kaptol pogledajte prošlogodišnji hit Motovun Film Festivala – španjolski triler "Močvara".

Ove srijede počinje Motovunizacija u Zagrebu koja će zagrijati vaša osjetila za Motovun Film Festival. U Centru Kaptol u 21h moći ćete pogledati prošlogodišnji hit Močvara.

Španjolski triler koji je osvojio čak sedam Goya nagrada donosi detektivsku priču o dvojici policajaca koji istražuju nestanak maloljetnih sestara. Potpuno različiti, Juan i Pedro podsjećaju na španjolsku verziju dvojca iz serije True Detective.

Organizatori će vas također upoznati s programom nadolazećeg 19. MFF-a, pokazati vam nekoliko trailera najvećih naslova koji vas čekaju na istarskom brdu, predstaviti zemlju partnera Italiju te otkriti koji će sve glazbenici nastupati pod zvijezdama.

Ulaz na projekciju filma Močvara je besplatan. Kino će biti postavljeno na plato ispred Beer Bara tako da ćete film moći gledati i iz kafića.

Komentari na članak

Vezani članci

FOTO: Udruga Balkanac

Udruga Balkanac

Film koji povezuje mlade čitave regije konačno dolazi u Zagreb

Dokumentarnim filmom „Zar nije bolje ovako?“ Udruga Balkanac želi poručiti mladima da vjera i nacionalnost nisu razlozi za podjelu te da nas sve muče isti problemi na koje zajedno možemo lakše pronaći rješenje. Zagrebačka premijera filma održat će se ove subote u kinu Tuškanac.

Filmska RUNDA 2017.

Stjecanje filmskog iskustva

Ako volite adrenalin filmskih revija i festivala, volontirajte na Filmskoj RUNDI

Ako želiš biti dio tima koji priprema Filmsku RUNDU, prijavi se za volontiranje do 19. svibnja.

Mali div - prvi zadarski film

Prvi zadarski igrani film

Humanitarna inicijativa Malog diva

Priča je smještena u mali primorski gradić u sedamdesete godine prošlog stoljeća. Vrti se oko čovjeka čija kćer teško oboli pa se otac odluči napraviti sve kako bi spasio dijete i bio pored nje u bolnici.

Tišina molim! 2017.

Jugoslavenska kinematografija

Multimedijalna manifestacija "Tišina molim!" posvećena je filmu i gradu Dubrovniku

Manifestacija "Tišina molim!" i ove godine nastavlja s projekcijama filmova snimljenih u Dubrovniku. Program, također, nudi filmsku turu po gradu i brojne druge sadržaje.

Novi pogled

Vizualizacija tragedije

Novi pogled na razmjere stradanja u Drugom svjetskom ratu

Dokumentarist Neil Halloran u kratkom je videu predstavio statističke podatke o milijunima poginulih u Drugom svjetskom ratu.