LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Klupska večer u Puli

D-Operation Drop na Rojc Showcase-u

Dva puta tjedno vodili su emisiju posvećenu underground glazbi na studentskoj radio stanici Uniradio Cesena, a zahvaljujući tom iskustvu, grupa se našla u profesionalnom okruženju i počela težiti novim ciljevima kao što su produciranje, DJ-anje i VJ-anje.

Dva puta tjedno vodili su emisiju posvećenu underground glazbi na studentskoj radio stanici Uniradio Cesena, a zahvaljujući tom iskustvu, grupa se našla u profesionalnom okruženju i počela težiti novim ciljevima kao što su produciranje, DJ-anje i VJ-anje.

Pozitivan ritam je "novina" na domaćoj nezavisnoj glazbenoj sceni, a nastao je kao posljedica multipliciranja različitih aktivnosti koje su započele pokretanjem pulskog Seasplash festivala. Iza Pozitivnog ritma stoje glazbeni profesionalci s preko dva desetljeća iskustva u pripremanju, promoviranju, organiziranju i realizaciji projekata. Pozitivan ritam danas ima uspješnu produkciju s popunjenim cjelogodišnjim rasporedom događanja kroz različite klupske programe, organizaciju brojnih festivala te organizaciju brojnih srodnih popratnih djelatnosti, aktivnosti i inicijativa. Jedan od projekata u organizaciji Pozitivnog ritma je i Rojc Showcase, klupska večer subotom u pulskom Monteparadiso klubu. 

Ovu subotu, 30. studenoga, u sklopu klupske večeri pulskoj će se publici predstaviti projekt D-Operation Drop. Projekt je nastao 2010. godine zahvaljujući petorici studenata koji su bili i ostali veliki ljubitelji glazbe. 2013. godine ekipi se pridružio Zeemo. Njegovim dolaskom stalnu ekipu D-Operation Dropa čini šest zaljubljenika u novi zvuk. Nakon nekoliko prvih suradnji, dobili su priliku dva puta tjedno voditi emisiju posvećenu underground glazbi na studentskoj radio stanici Uniradio Cesena, a zahvaljujući tom iskustvu, grupa se našla u profesionalnom okruženju i počela težiti novim ciljevima kao što su produciranje, DJ-anje i VJ-anje. Nakon tri godine iskustva i rada, D-Operation Drop je dobio podršku izvođača kao što su Distance, N-Type, J:Kenzo, Icicle i mnogi drugih te do sada bilježe izdanja na uvaženim izdavačkim etiketama kao što su NoMad, Bacon Dubs, Redshift One, a nedavno su postali dijelom naširoko poznate Wheel & Deal Records glazbene obitelji.

Osim D-Operation Dropa, publika će u subotu imati priliku čuti Pudliku, zagrebačkog DJ-a i zaljubljenika u dubstep, zatim Shecu, voditelja Seasplash Summer Cluba u čijim setovima prevladavaju d’n’b i jungle te 207, dubstep DJ-a i producenta, a ujedno i profesionalnog košarkaša visokog 207 cm, prema čemu je i dobio ime. 

FOTO: POZITIVAN RITAM