LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Intervju: Žare iz S.A.R.S.-a

Članovi S.A.R.S.-a, kada nisu na pozornici, zapravo su obični studenti

Žare nam je otkrio kako je zapravo običan student preko tjedna, a vikendom uživa u glazbenim nastupima s dobrim društvom. Novu godinu provest će radno, a najdraža pjesma mu je „Dane brojim“.

Žare nam je otkrio kako je zapravo običan student preko tjedna, a vikendom uživa u glazbenim nastupima s dobrim društvom. Novu godinu provest će radno, a najdraža pjesma mu je „Dane brojim“.

Na pulskoj Brucošijadi glavne zvijezde večeri bili su članovi beogradskog benda S.A.R.S.

Uspjeli smo uhvatiti glavnog vokala grupe – Žarka Kovačevića Žareta – te ga priupitati o njegovim studentskim danima i nastupima.

Saznali smo da će Novu godinu provesti radno, dok mu je najdraža pjesma „Dane brojim“.

Ostalo pročitajte sami!

Jesi li imao priliku posjetiti koju brucošijadu kao student, a ne samo kao zabavljač?

Izbjegavam brucošijade s obzirom na to da sam ja ponovni student. Studirao sam ekonomiju, ali sam odustao od toga i trenutno pohađam višu elektrotehničku školu audio i video tehnologije, koja mi je nekako bliža obzirom na ono čime se bavim.

Kako uspiješ to sve uskladiti s obzirom na to da svirate po čitavoj Europi?

Generalno, svirke su rezervirane za vikende, dok su predavanja preko tjedna. Tako još uvijek uspijevam koketirati između ta dva svijeta!

Pjesma „Lutka“ publici je nekako najdraža pjesma s novog albuma. Koja je tebi najdraža?

Sve su mi pjesme kao djeca, ne mogu ih odvojiti (smijeh)! „Lutku“ čak ljudi biraju za prvi ples na svadbi, što nam je posebno drago. Nisam baš razmišljao koja bi meni bila najdraža, ali bih ipak izdvojio „Dane Brojim“.

Ima vas mnogo u bendu te zajedno provodite dosta vremena. Ima li dana kada se ne slažete?

Baš smo neki dan računali koliko sati provodimo zajedno. Ispalo je da se međusobno družimo više nego s obitelji. Normalno je da netko u nekom trenutku bude nervozan, ali generalno, dobro se slažemo. Težak je život na kotačima. Posebno se divimo Sanji, jedinoj curi u bendu. Ona trpi svašta, gotovo se nikada buni. Ona je heroj.

Kako ćete provesti Novu godinu i praznike, planirate li odmor?

Nema odmora! Nova godina nije još potvrđena, ali sigurni smo da će biti radna. Nakon toga krećemo za Francusku gdje nastupamo na KnockOut Snow Festivalu. Moram priznati da nisam neki skijaš, ali baš bih volio naučiti skijati. Nadam se da ćemo moći odvojiti bar tri dana za odlazak u Les Orres i da ću bar pokušati stati na skije, pa što bude.

FOTO: STEFANI VELJAK