Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci

Budite dio filmskog žirija STIFF festivala

STIFF otvaranje

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci traži kreativne, poduzetne i vrijedne studente za filmski žiri STIFF festivala. Rok za prijavu je 8. rujna 2016. godine.

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci traži volontere koji će postati dio tima STIFF festivala. Riječ je o trećem izdanju Međunarodnog studentskog filmskog festivala koji se od 13. do 15. listopada 2016. odvija u Rijeci. SKC traži kreativne, poduzetne i vrijedne studente za filmski žiri STIFF-a.

Članovi žirija STIFF-a morat će odgledati filmove u programu festivala te odabrati i proglasiti najbolji studentski film u pojedinoj kategoriji. Nakon odgledanih filmova i dogovora s ostatkom žirija, volonteri će obavijestiti koordinatoricu o odrađenom poslu i odluci. Prije izvršavanja zadataka, voditelj SKC-a će održati prezentaciju svim volonterima na kojoj će predstaviti festival te iznijeti njihova zaduženja. Stručnu podršku daje selektorica festivala zadužena za koordinaciju volonterskog žirija.

Posebne kvalifikacije koje organizatori traže od volontera su: odslušani kolegiji koji nude filmsko obrazovanje, poznavanje filma te iskustvo rada u žiriju. Volonteri će za svoje vrijeme uloženo u rad dobiti: iskustvo rada na filmskom festivalu, bit će navedeni kao dio tima festivala i kao članovi studentskog žirija, potvrdu o volontiranju (upis u volontersku knjižicu), mogućnost sudjelovanja na svim događajima festivala, promidžbeni materijal festivala te zahvalnicu.

Više informacija možete pronaći na mrežnim i Facebook stranicama festivala na kojima se nalazi i prijavnica za volontiranje. Ispunjenu prijavnicu trebate poslati na skc@uniri.hr. Rok za prijavu je 8. rujna 2016. godine

Komentari na članak

Vezani članci

IPF praksa

Praksa na „Institutu za pravo i financije“

Praksa za sve studente pravnih i ekonomskih fakulteta

Natječaj je otvoren za sve studente pravnih i ekonomskih fakulteta, a otvoren je za studente cijele regije (pojedine prakse moraju se izvršavati u Beogradu).

Naslovna - prezentacija

Korisne alternative

Tri alata za stvaranje prezentacija koia nisu PowerPoint

Trebate prezentirati putem dobrog, starog PowerPointa, ali vam je već dosadio? Možete se okušati u drugim alatima koji će možda bolje odgovarati vašim prezentacijskim željama.

SUSRi

Nova studentska udruga

Osnovana riječka podružnica Slavonske udruge studenata

Sveučilište u Rijeci će od sljedeće akademske godine biti bogatije za još jednu studentsku udrugu. Dana 18. lipnja 2014. godine, na Filozofskom fakultetu u Rijeci, održala se osnivačka skupština Slavonske udruge studenata Rijeka (SUSRi).

Adidas reklama

Sport i reklame

Sport je danas podređen svijetu reklama

McDonald's navijači žele bržu igru i traže ono što su dobivali i u fast-foodovima – veliku brzinu i količinu igre koja odgovara svijetu McDonald's-a (kupnja na drive-trough prozorčićima i jedenje u hodu ili vožnji).

University traiding tournament

University Trading Tournament

Otvorene prijave za studentsko natjecanje u trgovini vrijednosnih papira

Cilj je pružiti mogućnost studentima koje zanimaju financije da steknu znanja o trgovanju na tržištu kapitala te osjećaj primjene tog znanja u praksi.