Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci

Budite dio filmskog žirija STIFF festivala

STIFF otvaranje

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci traži kreativne, poduzetne i vrijedne studente za filmski žiri STIFF festivala. Rok za prijavu je 8. rujna 2016. godine.

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci traži volontere koji će postati dio tima STIFF festivala. Riječ je o trećem izdanju Međunarodnog studentskog filmskog festivala koji se od 13. do 15. listopada 2016. odvija u Rijeci. SKC traži kreativne, poduzetne i vrijedne studente za filmski žiri STIFF-a.

Članovi žirija STIFF-a morat će odgledati filmove u programu festivala te odabrati i proglasiti najbolji studentski film u pojedinoj kategoriji. Nakon odgledanih filmova i dogovora s ostatkom žirija, volonteri će obavijestiti koordinatoricu o odrađenom poslu i odluci. Prije izvršavanja zadataka, voditelj SKC-a će održati prezentaciju svim volonterima na kojoj će predstaviti festival te iznijeti njihova zaduženja. Stručnu podršku daje selektorica festivala zadužena za koordinaciju volonterskog žirija.

Posebne kvalifikacije koje organizatori traže od volontera su: odslušani kolegiji koji nude filmsko obrazovanje, poznavanje filma te iskustvo rada u žiriju. Volonteri će za svoje vrijeme uloženo u rad dobiti: iskustvo rada na filmskom festivalu, bit će navedeni kao dio tima festivala i kao članovi studentskog žirija, potvrdu o volontiranju (upis u volontersku knjižicu), mogućnost sudjelovanja na svim događajima festivala, promidžbeni materijal festivala te zahvalnicu.

Više informacija možete pronaći na mrežnim i Facebook stranicama festivala na kojima se nalazi i prijavnica za volontiranje. Ispunjenu prijavnicu trebate poslati na skc@uniri.hr. Rok za prijavu je 8. rujna 2016. godine

Komentari na članak

Vezani članci

Erasmus+

Najbolja priča

Erasmus+ nagrađuje polaznike svojih programa vaučerima za putovanje

Pravo na prijavu imaju studenti koji su išli na razmjenu, stručnu praksu, volontirali, imali sportski trening, odnosno bilo koju aktivnost vezanu za Erasmus+ program u zadnjih 30 godina. 

https://pixabay.com/en/workplace-team-business-meeting-1245776/

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

Riječkim studentima konačno omogućeno upoznavanje s osnovama znanstvenog istraživanja

Premda je znanstveni rad forma koju svaki akademski građanin mora savladati, nerijetko se sa studentima po tome pitanju ne radi ništa. Stoga je riječkim studentima pružena prilika za dvodnevni izlet u to područje.

Studenti tulumare

Tulumi za studente u Rijeci

Studentski šalabahter za riječke brucošijade

Pripremili smo vam popis ovogodišnjih riječkih brucošijada kako biste posjetili onu koja vam najbolje odgovara ili sve njih!

Škola održivog razvoja

Šesta škola održivog razvoja

Prijavite se na besplatnu edukaciju o održivom razvoju

Udruga za promicanje projektne kulture EU klub raspisala je natječaj za besplatnu edukaciju koja će se održati u Rijeci i Zagrebu. Na natječaj se mogu prijaviti studenti i mladi koji žele doprinijeti održivom razvoju zajednice.

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Produljen rok prijave za suradnike studentske pravobraniteljice

Rok prijave za mjesto suradnika u uredu pravobraniteljice te voditelja mrežnih stranica studentske pravobraniteljice produljen je do 5. studenoga 2017.