LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Povratak poznatog komičara u Zagreb

Bezobrazni Jimmy Carr nasmijavat će publiku u Lisinskom

– Mediji su poruka, šala je tu da se nasmijemo – nemam namjeru iznijeti ozbiljnu poruku. Samo vas želim nasmijati! – najavljuje komičar.

– Mediji su poruka, šala je tu da se nasmijemo – nemam namjeru iznijeti ozbiljnu poruku. Samo vas želim nasmijati! – najavljuje komičar.

Jimmy Carr vraća se u subotu 17. rujna u koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog sa najnovijim showom Funny Business. Jimmy je komičar koji nikad ne igra na sigurno, već svojim, često bezobraznim šalama pomiče granice crnog humora. Rafalna paljba inteligentih i odlično smišljenih viceva tjera publiku u smijeh, čak i kada publika duboko u sebi zna da se "ne bi smjela smijati takvim šalama".

Jimmy je poznat kao jedan od najboljih improvizatora u svijetu stand up komedije, a njegovi se odgovori na "dobacivanja" iz publike prepričavaju godinama nakon nastupa. Ponekad je nezreo, neotesan, nepristojan, ali i vrhunski smiješan pa ga s punim pravom smatraju britanskom stand up zvijezdom.

Mediji ga nazivaju komičarem koji nema dlake na jeziku, a kritičari su ga prozvali komičarskim junakom našeg doba.

– Vrlo se rijetko dogodi da se netko na showu uvrijedi zbog neke šale, jer tamo se svi jako dobro zabavljamo. Ali, kada se šala izvadi iz konteksta i kad netko proba istu objaviti u tiskanom obliku, tada se netko tko nije zainteresiran za komediju niti bi došao pogledati show, nađe povrijeđen i želi zaštititi nekog drugog. To me nikad nije brinulo, to je samo šala.  Mediji su poruka, šala je tu da se nasmijemo - nemam namjeru iznijeti ozbiljnu poruku. Samo vas želim nasmijati!

Dođite u subotu 17. rujna u Lisinski zbog duhovitih dosjetki i činjenice da će Jimmy Carr sasjeći vaša razmišljanja do korijena. Ako ste uvredljivi po prirodi, onda bolje da osjećaj za pristojno ostavite kod kuće.

Ulaznice potražite u Aquarius Music shopovima (Branimir centar, Varšavska 13), na blagajni dvorane Lisinski i prodajnim mjestima u sustavu Eventim i Ulaznice. Cijene ulaznica su: 120, 170 i 220 kn. Show se izvodi na engleskom jeziku i namijenjen je starijima od 16 godina! Više o dolasku Jimmyja Carra u Hrvatsku saznajte na Facebook događaju

FOTO: FACEBOOK