Glazbeni doživljaji

Besplatni koncerti na Bundeku i u nastavku tjedna

Zvjezdan Ružić

Do petka nas, svake večeri od 21:00, očekuju iznimni glazbeni doživljaji na Ljetnoj pozornici Bundek. Ulaz je slobodan.

Nastavlja se bogati program Ljetne pozornice Bundek. Na ovom nas jezeru i narednih dana očekuje niz novih glazbenih doživljaja. 

U srijedu, 17. srpnja, nastupa naš ugledni jazz pijanist i skladatelj, višestruki dobitnik Porina – Zvjezdan Ružić. Stiže u društvu čuvene bugarske vokalistice, ovjenčane nagradom Grammy – Neli Andreeve i njezina djevojačkog zbora Nusha.

Za četvrtak, 18. srpnja, zakazan je program Kajkavski biseri. Čini ga koncert Tamburaškog orkestra HRT-a pod vodstvom Siniše Leopolda, uz soliste Bojana Jambrošića i Danijelu Pintarić.

Manifestaciju u petak, 19. srpnja, zatvara Mirko Švenda Žiga uz svoje Bandiste u programu povodom 100. godišnjice pripojenja Međimurja domovini.

Svi programi počinju u 21:00, a ulaz je na sve koncerte – slobodan.

Komentari na članak

Vezani članci

Brave New World

Tech festival "Brave New World"

Milijun kuna mladim genijalcima koji će novim tehnologijama unaprijediti Zagreb

Ovoga lipnja u Zagrebu će se održati najveći tech festival u ovom dijelu Europe – "Brave New World", koji objedinjuje besplatnu konferenciju, radionice, izlaganja i hackathon. Pobjednici "Brave New World hackathona" dobit će milijun kuna za širenje na globalna tržišta.

Lička noć u Inbaru

Lička noć

Zapjevajte s Ličkim drvosječama u INBaru

Još jedna Lička noć održat će se 7. svibnja u zagrebačkom INBaru. Za dobru zabavu pobrinut će se Studentski zbor Gacke i Ličke drvosječe.

Carmen, opera

Na današnji dan

Premijerno prikazana „Carmen“, mračna priča o slijepoj ljubavi, ljubomori i bijesu

Suvremenici Georgesa Bizeta nisu dijelili njegovu viziju danas svjetski poznate opere kada je ona ugledala svjetla reflektora na današnji dan 1875. godine.

Filmharmonija

Film i glazba

U Ilok stižu Charlie Chaplin, Zagrebačka filharmonija i Fil(m)harmonija; ulaz besplatan

U sklopu projekta Fil(m)harmonija u Iloku se pripremaju projekcije kultnih filmova Charlieja Chaplina uz izvedbe uživo velikog orkestra Zagrebačke filharmonije. Ulaz je slobodan.

Nina Simone1

Rock 'n' Roll Hall of Fame

Nina Simone i Sister Rosetta Tharpe, legendarne glazbene ikone, ulaze u Kuću slavnih „rock“ glazbe

Dvije briljantne, svestrane i neponovljive glazbene legende, Nina Simone i Sister Rosetta Tharpe, zauvijek su ostavile neizbrisiv trag u bogatoj glazbenoj povijesti, a 2018. godine napokon će dobiti i više nego zasluženo počasno mjesto u poznatoj Kući slavnih „rock 'n' roll“ glazbe.