LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dorđe Balašević u rujnu priprema novi spektakl

Balašević u Osijeku

Đorđe Balašević u rujnu nastupa u Osijeku. Detalje o ulaznicama i organiziranom prijevozu iz Zagreba potražite na linku!

Đorđe Balašević u rujnu nastupa u Osijeku. Detalje o ulaznicama i organiziranom prijevozu iz Zagreba potražite na linku!

Nova koncertna sezona u jesen 2014. u Osijeku započet će na vrlo atraktivan način: velikim open-air koncertom iznimno popularnog i hvaljenog novosadskog kantautora Đorđa Balaševića koji će se 13. rujna održati na Trgu sv. Trojstva u osječkoj Tvrđi! 

Posrijedi je jedinstveni i omiljeni izvođač koji je na sceni još od 1977., a u tom razdoblju ostvario je golem opus od 15-ak studijskih i niza live albuma i kompilacija s brojnim hitovima. 

Balašević koncerte održava dosta rijetko i selektivno, pa bi tako s ovim novim programom i pratećim sastavom, nazvanim "Pa, tamburama mangupi prepreče put" prvi put gostovao u istočnoj Hrvatskoj, nakon što je u prosincu i ožujku u čak četiri navrata rasprodao zagrebačku Koncertnu dvoranu "Vatroslav Lisinski". 

Cijena ulaznice je 150 kuna, a moguće ih je nabaviti na prodajnim mjestima: Luminis (Županijska 1, blizu Trga Ante Starčevića, Osijek), Eventim (putem interneta), Eventim (poslovnice Exclusive Change, Petrol BP i sl.) te na TISAK media centrima i TISAK kioscima.

Ovaj koncert zamišljen kao multikulturalni, u sklopu bogate i dugogodišnje prekogranične suradnje Osijeka i Novog Sada, vrlo bliskih gradova po senzibilitetu i konfiguraciji. 

Đorđe Balašević upoznat je s činjenicom da se Grad Osijek namjerava kandidirati za Europsku prijestolnicu kulture 2020. godine te i na ovaj način, organizacijom kulturne manifestacije na najvišoj regionalnoj razini, podržava tu inicijativu. 

K tome, ovo će biti prvi komercijalni koncert u prekrasnom središnjem prostoru stare gradske jezgre Tvrđe, a u slučaju lošeg vremena, kao zamjenski prostor određen prostor nastavno-sportske dvorane Gradski vrt, koja je kapacitetom najveća u gradu te će se sukladno tome odrediti i broj ulaznica.

Organiziran prijevoz iz Zagreba

Kao i puno puta do sada i ovaj put organiziran je prijevoz na koncert omiljenog Panonskog mornara u Osijek. Cijena aranžmana je 399,00 kn. U cijenu je uključen prijevoz na relaciji Zagreb - Osijek (u oba smjera), agencijska pratnja te ulaznica za koncert.

Polazi se iz Zagreba na dan koncerta u 12:00 h s autobuskog kolodvora (peron 502-506). U Osijek se dolazi u popodnevnim satima nakon čega je do početka koncerta predviđeno slobodno vrijeme za razgledavanje grada i odmor.

Dodatne informacije o plaćanju i rezervaciji karata potražite na linku.

Sve informacije o koncertu možete pratiti na Facebook fan stranici te događaju za koncert ili se slobodno s upitima obratite na mail lalic.tomislav@gmail.com.