LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dva nova koncerta početkom ožujka

Balašević se vraća u Lisinski

Novi koncerti zakazani su za 3. i 4. ožujka s početkom u 20 sati, a ako se ukaže potreba, iz Lisinskog najavljuju i mogućnost dodatnih nastupa.

Novi koncerti zakazani su za 3. i 4. ožujka s početkom u 20 sati, a ako se ukaže potreba, iz Lisinskog najavljuju i mogućnost dodatnih nastupa.

Đorđe Balašević ponovno će, početkom ožujka, razveseliti Zagrepčane autorskim večerima u Lisinskom pod nazivom ''Pa, tamburama mangupi prepreče put''.

Riječ je o koncertnoj izvedbi koja je premijerno bila izvedena krajem prošle godine povodm 40. obljetnice Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. Tim povodom Balašević je uz najavljena dva koncertna nastupa održao i neplanirani treći, ali ni to nije bilo dovoljno da bi svi koji su željeli pogledali i odslušali što im Đole ima reći u svom prepoznatljivom vojvođanskom stilu.

Novi koncerti zakazani su za 3. i 4. ožujka s početkom u 20 sati, a ako se ukaže potreba, iz Lisinskog najavljuju i mogućnost dodatnih nastupa. Prodaja karata trebala je početi danas, 3. veljače, ali odgođena je pa ćemo o novom terminu početka prodaje izvijestiti naknadno.

O ljubavi Balaševića i zagrebačke publike već smo pisali u tekstu ''Mornar bez mora koji ne poznaje granice''. Vjerujemo da će se i za ove koncerte, unatoč visokoj cijeni karte od 280 kn, tražiti karta više te da će dva koncerta biti premalo. Facebook događaj pratite na linku.

FOTO: LISINSKI.HR