Raspisan natječaj

20 000 kuna za dramski tekst o hrvatskom društvu

Djevojka s laptopom

Objavljen je natječaj za novi dramski tekst gradskog kazališta – Scena "Gorica" i Kazališta Moruzgva. Otvoren je do 1. studenog 2016.

Gradsko kazalište Scena Gorica u kooprodukciji s Kazalištem Moruzgva objavljuju javni poziv za novi dramski tekst, nezaboravnu i duhovitu komediju o današnjem hrvatskom društvu. Njena je praizvedba planirana za listopad 2017. godine Komedija treba biti napisana za tri do pet uloga, tema je slobodna, ali je poželjno da se promatra iz ženske perspektive.

Natječaj je otvoren do 1. studenog 2016. godine Potrebno je poslati sinopsis komedije, detaljan opis likova, scenoslijed i životopis autora ili autorice. Prijave se šalju na adresu: Kazalište Moruzgva, Bulićeva 9, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska, s naznakom Za Natječaj.

Nakon selekcije, odabranu prijavu, u suradnji s koproducentima, autor ili autorica će raspisati u cjeloviti dramski tekst. Za to će dobiti novčanu nagradu u iznosu od 20 000 kuna neto.

Uvjete natječaja možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Otvorene prijave za kviz o Hajduku

Četvrto kolo "Kvizanja"

Otvorene prijave za kviz o Hajduku

Otvorene su prijave za tematski kviz o najtrofejnijem hrvatskom nogometnom klubu. Nađite svoj par s kojim ćete pokazati znanje o Hajduku.

Krakow

Natječaj za stipendije

UNESCO nudi stipendije za istraživački program u Poljskoj

Stipendije se odnose na područja znanosti, inženjerstva i tehnologije na AGH Sveučilištu znanosti i tehnologije.

EP

Steknite vrijedno radno iskustvo

Prijavite se na stažiranje u Europskom parlamentu

Upoznajte se s radom Europske unije i Europskog parlamenta, proširite već stečena znanja i vještine te steknite vrijedno radno iskustvo.

Dokažite svoje znanje o glazbenim legendama

Peto kolo „Kvizanja"

Pokažite svoje znanje o glazbenim legendama

Otvorene su prijave za novo kolo kvizanja. Natječite se u znanju o glazbenim legendama 9. ožujka u Info zoni!

foto

Financijska podrška

VIDEO: Uzbudljivo „Female Engineers MOL Programme" iskustvo studentice Nikoline

Ako se još premišljaš oko prijave za razvojni INA/MOL-ov program, poslušaj iskustvo studentice Nikoline, koja je prošle godine osvojila stipendiju i naglasila kako je to puno jednostavnije no što se čini.