Raspisan natječaj

20 000 kuna za dramski tekst o hrvatskom društvu

Djevojka s laptopom

Objavljen je natječaj za novi dramski tekst gradskog kazališta – Scena "Gorica" i Kazališta Moruzgva. Otvoren je do 1. studenog 2016.

Gradsko kazalište Scena Gorica u kooprodukciji s Kazalištem Moruzgva objavljuju javni poziv za novi dramski tekst, nezaboravnu i duhovitu komediju o današnjem hrvatskom društvu. Njena je praizvedba planirana za listopad 2017. godine Komedija treba biti napisana za tri do pet uloga, tema je slobodna, ali je poželjno da se promatra iz ženske perspektive.

Natječaj je otvoren do 1. studenog 2016. godine Potrebno je poslati sinopsis komedije, detaljan opis likova, scenoslijed i životopis autora ili autorice. Prijave se šalju na adresu: Kazalište Moruzgva, Bulićeva 9, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska, s naznakom Za Natječaj.

Nakon selekcije, odabranu prijavu, u suradnji s koproducentima, autor ili autorica će raspisati u cjeloviti dramski tekst. Za to će dobiti novčanu nagradu u iznosu od 20 000 kuna neto.

Uvjete natječaja možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Promocija studenata

Akademska godina 2016/2017.

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija Grada Zagreba studentima i doktorandima

Molbe za dodjelu obiju stipendija dostavljaju se poštom preporučeno u roku od 15 dana od objave natječaja, odnosno do 2. studenog.

Promocija studenata

Natječaj za stipendije

Studij u Južnoj Koreji uz bogatu stipendiju

Studentima se nudi iznimna prilika za stjecanje novih znanja i vještina u internacionalnom okružju nedaleko od Seoula.

Australija1

Financijska podrška

Primamljive stipendije za nastavak obrazovanja na australskom sveučilištu

Ako te je oduvijek privlačila ideja studiranja na nekom drugom kontinentu, onda imamo prave vijesti za tebe. Naime, otvoren je natječaj za dodjelu stipendija koje omogućavaju studiranje u dalekoj Australiji.

VRUM logo

Natječaj za dizajnere

Najkreativnijem vizualnom identitetu VRUM-a nagrada od 2000 kuna

Umjetnička organizacija VRUM raspisala je natječaj za izradu njenog novog vizualnog identiteta, koji nagrađuje novčanom nagradom u iznosu od 2000 kuna. Također, za zainteresirane dizajnere osmišljen je bogat program.

Bernays i 24 sata - PRaznici

Besplatna škola komunikacijskog menadžmenta PRaznici na Bernaysu

Bernays i 24sata dodjeljuju tri jednogodišnje školarine

Besplatna trodnevna škola komunikacijskog menadžmenta održat će se od 30. ožujka do 1. travnja, a troje najboljih sudionika dobit će jednogodišnju školarinu za prediplomski studij na Bernaysu.