Nove autobusne linije

Zelena FlixBus mreža proširila se na pedesetak gradova

FlixBus

Od 1. srpnja dnevne veze iz Zagreba prema moru putnik može osigurati već za 12 eura. Stiže li pak putnik s obale u Zagreb kao jedno od glavnih čvorišta za daljnja FlixPutovanja, pruža mu se mogućnost daljnjeg putovanja u brojne europske gradove za 17 eura.

Od prvih zelenih autobusa koji su krenuli iz Hrvatske 16. lipnja, FlixBus ostvaruje već preko 50 dnevnih veza diljem Hrvatske te otvara sve veći pristup Europi. Zagreb te drugi manji i veći turistički centri diljem obale, ali i gradovi iz unutrašnjosti, od 1. srpnja bit će dio mreže. Kupovina karata dostupna je već sada u FlixBus online prodaji. Za sigurnost i udobnost putnika unutar Hrvatske brinut će partneri Slavonija Bus i Knežević prijevoz.

– Uključivanjem autobusnih linija koje povezuju domaće gradove u FlixBus mrežu, putnicima iz Hrvatske zapravo pruža mogućnost jednostavnije kupovine karata te garanciju udobnog putovanja unutar Hrvatske. Osim toga, time smo proširili cjelokupnu FlixBus mrežu, povećali frekvenciju dnevnih linija prema ostatku Europe, ali iz smjera zapadne Europe i omogućili ostalim putnicima sve informacije o putovanju na dlanu. Povezivanje s Dubrovnikom, Šibenikom i Splitom je u planu i nove linije očekujemo uskoro. – rekao je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za CEE.

Dnevne veze iz metropole prema moru putnik može osigurati već za 12 eura, a na raspolagnju su mu i do 4 veze dnevno. Stiže li putnik s obale u Zagreb kao jedno od glavnih čvorišta za daljnja FlixPutovanja, pruža mu se mogućnost presjedanja i odlaska u Frankfurt, Pariz, Amsterdam, Budimpeštu, Milano i druge kulturne, zabavne i modne centre Europe već za 17 eura.

 FlixBus je u ostatku Europe odavno sinonim za putovanje kada je riječ o autobusima. Upravo uključivanjem hrvatskih gradova u FlixBus mrežu omogućili smo i turistima iz Slovenije, Njemačke, Austrije, Italije i drugih država Europelakši pristup Zagrebu, a time i nastavak putovanja prema našoj obali, bilo na odmor ili do nekih od ljetnih festivalskih destinacija, a sve samo jednom kartom. – ističe Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću.

Putovanja unutar Hrvatske i nove međunarodne linije provjerite na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Karneval

Svijet u znaku maškara

Fašničko ludilo zahvatilo pet najšarenijih karnevalskih destinacija

Fašničko ludilo nije zahvatilo samo Hrvatsku, već i cijeli svijet. Donosimo vam pregled najšarenijih, najzabavnijih i najpoznatijih karnevalskih događanja – od Rijeke, Samobora, Venecije pa do Rija, a posjetite ih možete baš sve! Ne vjerujete nam? Nastavite čitati do kraja.

WhatSim

WhatSim

WhatsApp kartica spaja se na internet u inozemstvu

S ovom karticom korisnik će se moći spojiti na WhatsApp bilo gdje u svijetu, bez ikakvih ograničenja i bez troškova roaminga.

Angkor Wat

Ljepota koja ima rok trajanja

7 mjesta koja turizam uništava

Bilo da su prirodna čuda ili ih je stvorio čovjek, ova mjesta svake godine posjeti nekoliko stotina tisuća turista kako bi uživali u njihovim ljepotama. Nažalost, upravo to je uzrok promjenama i propadanju tih rajeva na zemlji.

Relax

Tamara Kordovan

Kriza dvadesetih i druge vesele stvari

I tako, neki dan sam pročitala članak o krizi dvadesetih godina koja „basically” kaže da je normalno da si totalno „anxious” u svojim 20-ima jer svako desetljeće donosi nekakvu promjenu. Razumijem da su te godine krizne jer „ulazimo” u svijet odraslih. S druge strane, svaka godina je krizna jer se svake godine dešavaju nove nepredvidive stvari na koje možeš ili ne možeš utjecati, to je život, što ne?

FlixBus u Varaždinu – širenje FlixBus mreže

Širenje zelene mreže

FlixBus prvi put direktno povezuje Zagreb i Innsbruck već od 27 eura

FlixBus daje alternativu zračnom i željezničkom prijevozu do poznatoga odredišta nižom cijenom te kraćim putovanjem.