Nove autobusne linije

Zelena FlixBus mreža proširila se na pedesetak gradova

FlixBus

Od 1. srpnja dnevne veze iz Zagreba prema moru putnik može osigurati već za 12 eura. Stiže li pak putnik s obale u Zagreb kao jedno od glavnih čvorišta za daljnja FlixPutovanja, pruža mu se mogućnost daljnjeg putovanja u brojne europske gradove za 17 eura.

Od prvih zelenih autobusa koji su krenuli iz Hrvatske 16. lipnja, FlixBus ostvaruje već preko 50 dnevnih veza diljem Hrvatske te otvara sve veći pristup Europi. Zagreb te drugi manji i veći turistički centri diljem obale, ali i gradovi iz unutrašnjosti, od 1. srpnja bit će dio mreže. Kupovina karata dostupna je već sada u FlixBus online prodaji. Za sigurnost i udobnost putnika unutar Hrvatske brinut će partneri Slavonija Bus i Knežević prijevoz.

– Uključivanjem autobusnih linija koje povezuju domaće gradove u FlixBus mrežu, putnicima iz Hrvatske zapravo pruža mogućnost jednostavnije kupovine karata te garanciju udobnog putovanja unutar Hrvatske. Osim toga, time smo proširili cjelokupnu FlixBus mrežu, povećali frekvenciju dnevnih linija prema ostatku Europe, ali iz smjera zapadne Europe i omogućili ostalim putnicima sve informacije o putovanju na dlanu. Povezivanje s Dubrovnikom, Šibenikom i Splitom je u planu i nove linije očekujemo uskoro. – rekao je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za CEE.

Dnevne veze iz metropole prema moru putnik može osigurati već za 12 eura, a na raspolagnju su mu i do 4 veze dnevno. Stiže li putnik s obale u Zagreb kao jedno od glavnih čvorišta za daljnja FlixPutovanja, pruža mu se mogućnost presjedanja i odlaska u Frankfurt, Pariz, Amsterdam, Budimpeštu, Milano i druge kulturne, zabavne i modne centre Europe već za 17 eura.

 FlixBus je u ostatku Europe odavno sinonim za putovanje kada je riječ o autobusima. Upravo uključivanjem hrvatskih gradova u FlixBus mrežu omogućili smo i turistima iz Slovenije, Njemačke, Austrije, Italije i drugih država Europelakši pristup Zagrebu, a time i nastavak putovanja prema našoj obali, bilo na odmor ili do nekih od ljetnih festivalskih destinacija, a sve samo jednom kartom. – ističe Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću.

Putovanja unutar Hrvatske i nove međunarodne linije provjerite na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Trg u Valenciji

Taize europski susret mladih

Nezaboravne uspomene iz Valencije

Više od 15 tisuća mladih iz cijele Europe sudjelovalo je na 38. „Hodočašću povjerenja“. Među njima bilo je i osamstotinjak Hrvata koji izvještavaju o tome zašto se Taize susreti ne smiju propustiti.

Tucan travel

Nova dimenzija putovanja

Tucan Travel avanturistička putovanja stigla u Hrvatsku

Za sve one koji bi putovali kao avanturisti, ali se ne usude, nemaju vremena za organizaciju ili pak društvo, evo prave prilike.

Krakov, Poljska

„Najjeftinija putovanja"

Najjeftinija putovanja – jesu li doista?

Najnoviji eksces ove stranice dogodio se krajem trećeg mjeseca ove godine.

Naslovna

Jelena Duvančić: Jedan od tih života

Što je najgore što se može dogoditi?

Moje iskustvo s razmjenom studenata i nizom (ne)sretnih događaja na putu do odredišta.

Žnjan

Studentske pogodnosti

Zašto bi samo ljeto bilo bezbrižno, neka bude cijela godina!

Ne brini brige koje ne moraš. Iskoristi studentske pogodnosti koje će ti olakšati život i čuvati budžet.