LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Valentinovo s Nadzemljem

„Zaigraj za ljubav“ s Hrvatskim Nadzemljem kroz zdrav humor i glasni smijeh

Hrvatsko Nadzemlje umiješalo je prste u područje zaljubljenosti i pripremilo susret ležernog, humorističnog karaktera s raznim igrama i svjedočanstvima za mlade.

Hrvatsko Nadzemlje umiješalo je prste u područje zaljubljenosti i pripremilo susret ležernog, humorističnog karaktera s raznim igrama i svjedočanstvima za mlade.

Na vrata ponovo kuca ono vrijeme godine prema kojem nitko nije ravnodušan. Neki to vrijeme podržavaju i s veseljem dijele svoju sreću s drugima. Drugi ga, pak, olako shvaćaju ili s razočaranjem dočekaju njegov kraj. Nađe se i neki pojedinac koji tek tada doživi smisao tog vremena, a s druge strane osjeti antipatičnost i djeluje deprimirajuće. Mješavina emocija vlada tim vremenom; od sreće i radosti, do nostalgije i žaljenja za propuštenom prilikom. Da, ispitni je rok doista stresan!

Hrvatsko Nadzemlje računa na taj stres, stoga tradicionalno u veljači organizira susret opuštenog karaktera kako bi sva ta napetost isparila kroz zdrav humor i glasni smijeh. Veljača je i mjesec zaljubljenih (do ušiju), stoga su i ovoga puta odlučili umiješati prste u područje zaljubljenosti:

– Prošle godine smo se igrali s parovima, a ove godine na redu su pojedinci željni zabave i upoznavanja. Pripremili smo vrijedne nagrade za sudionike i za publiku, igre za nasmijat' se do suza, pokoji film te poneko iznenađenje za prisutne. – kažu mladi iz Hrvatskog Nadzemlja.

Susret će se održati 15. veljače 2017. u 20:30 u Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu. Uveličat će ga glazbeni sastav mladih Konkatedrala iz splitske župe Lokve. Dođite u što većem broju i s Hrvatskim Nadzemljem zaigrajte za ljubav!

FOTO: HRVATSKO NADZEMLJE SPLIT