Klub za mlade Zagreb

Zabavne i edukativne aktivnosti za mlade Zagrepčane u rujnu

Klub za mlade Zagreb 1

U sklopu trogodišnjeg programa Kluba za mlade Zagreb pripremaju se aktivnosti za kvalitetno ispunjavanje slobodnog vremena mladih. Donosimo vam program za rujan.

Klub za mlade Zagreb pripremio je i u rujnu niz zabavnih i edukativnih aktivnosti. Podsjetimo, Klub za mlade Zagreb osmišljen je kao javni prostor dostupan svim mladim osobama, bez ograničenja i naknade koji ima za cilj kvalitetnu organizaciju slobodnog vremena za mlade u Zagrebu.

Program Kluba za rujan ove godine je:

13. rujna – Iznenađenja sedme umjetnosti – u Klubu za mlade Zagreb (Avenija Marina Držića 71a) u 19 i 30 sati.  

22. rujna – Čitateljski klub – u Klubu za mlade Zagreb (Avenija Marina Držića 71a) u 17 sati.

23. rujna – Kvizaški petak – tematski posvećen Klubu 27 – u Klubu za mlade Zagreb (Ilica 181) u 14 sati.  

Klub za mlade Zagreb trogodišnji je program čiji je nositelj Udruga Zamisli, a financira ga Ministarstvo socijalne politike i mladih. Partner na programu je ISUM, a suradnici su: Savjet mladih Grada Zagreba, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, Studentski.hr i Savez SUMSI.

Komentari na članak

Vezani članci

Promocija studenata

Izvješće Europske komisije o životu mladih Europe

U Europi sve više mladih sa sveučilišnom diplomom, Hrvatska slijedi trend

Unatoč povećanju broja mladih sa završenim studijem, u Europi je sve više onih koji vrlo rano prekinu školovanje. Također, europski srednjoškolci pokazuje slabe rezultate u području čitalačke i matematičke pismenosti i prirodoslovlja.

Laganje

Neobično istraživanje

Tko najviše laže?

Najmanji postotak lažljivaca znanstvenici su utvrdili kod ljudi starijih od 60 godina, samo 1.5% lagalo je svakodnevno, dok 55% njih nije uopće lagalo.

Veterinarski fakultet Zagreb

Zabavno druženje

Studenti Veterinarskog fakulteta imaju svoj dan; uključeno roštiljanje

Veterinarski fakultet odlučio je uložiti u bolji odnos studenata i profesora te će 20. travnja održati Dan studenata koji će biti prepun zabavnih događaja i ukusne hrane.

film

Nagradni natječaj

Europska komisija mladima pruža 7500 eura i mentorstvo priznatih redatelja za snimanje filma

Do 31. listopada zaprimaju se ideje za kratki film fokusiran na Europsku uniju. Finaliste će odabrati stručni žiri koji čine Dalibor Matanić te njegovi kolege redatelji iz Njemačke, Grčke, Poljske i Finske. O konačnom odabiru pet filmova koji će se snimiti i nagraditi sa 7500 eura, odlučit će građani.

SHKM Vukovar 2017.

SHKM Vukovar 2017.

FOTO i VIDEO: 25 000 mladih hodočasnika nade ispunilo Slavoniju radošću

U gradu heroju održao se jubilarni deseti Susret hrvatske katoličke mladeži na kojem su brojni mladi pokazali radost, ljubav, vjeru i nadu u Gospodina.