Sailing Europe

Zabavljajte se na jedrilici dok plovite vodama Šolte, Hvara i Visa

Studentsko jedrenje 2017

Tko pozove petero prijatelja, dobije gajbu pive, a dva pozvana frenda više donose popust od 800 kuna. Za devet prijatelja slijedi ušteda od 1000 kuna, dok za deset se ostvaruje jedno besplatno jedrenje.

Sailing Europe poziva sve studente i njihovo društvo da im se pridruže na jedriličarskoj avanturi. U četiri dana svi prijavljeni imaju priliku oploviti vode Šolte, Hvara i Visa, a dok se danju uživa na jedrilici i obilasku otoka, noću se može zabaviti u ludom provodu na brodu ili u klubu. Cijena je 1650 kuna, a termini su od 22. do 25. travnja i od 13. do 16. svibnja.

Tko pozove petero prijatelja, dobije gajbu pive, a dva pozvana frenda više donose popust od 800 kuna. Za devet prijatelja slijedi ušteda od 1000 kuna, dok za deset se ostvaruje jedno besplatno jedrenje

U cijenu nisu uključeni hrana i piće, noćenje, gorivo, povratni depozit/polog u iznosu od 400 kuna te turistička taksa koja iznosi jedan euro dnevno. Na jedrilicama može maksimalno spavati 12 ljudi, dok u kabinama (bračni krevet) mogu biti dvije osobe. 

Sve dodatne informacije možete pronaći na službenim stranicama Sailing Europe. Rok prijave ne postoji, no najbolje je to napraviti što je prije moguće. 

Komentari na članak

Vezani članci

Gluma

Studentski.hr traži glumce za snimanje promo spotova

SAZNAJ KOLIKO TE KAMERE VOLE

Studentski.hr traži dobrovoljne glumice i glumce, amatere i amaterke i sve one koji se dobro osjećaju u ulozi studenta u velikom Zagrebu. Prijave su otvorene do 15. prosinca u ponoć, stoga požurite.

Ilustracija posao

Dodatna zarada

Koliko su plaćeni studenti?

Satnice studentskih poslova najčešće se kreću od 15 do 25 kuna. Neke satnice ovise o broju odrađenih sati, a neke o vašem učinku. Za bolji uvid u poslove koji se nude, pogledajte našu, svakim danom sve veću, ponudu poslova.

Ispit' prije ispita

Ispit' prije ispita

Akademsko zagrijavanje u Hangaru prije ljetnih rokova

Literatura i obaveze se gomilaju, a ti više nemaš snage pogledati knjigu? Napuni baterije na velikom zagrebačkom studentskom tulumu.

rwewr

Noćni život

Kompletan pregled zabave na Ultimate vodiču za brucošijade

U najzabavnijem studentskom periodu, pomoću Ultimate vodiča kroz brucošijade, otkrijte koja mjesta ne smijete zaobići.

Menza na Cvjetnom

SD Cvjetno naselje

Pobuna studenata protiv loše hrane u domu

Objava na popularnoj Facebook grupi podijelila je stanare SD Cvjetno naselje. Dok jedni govore o katastrofalnoj prehrani u domskoj menzi, drugi smatraju da se radi o čistom pretjerivanju.