Sailing Europe

Zabavljajte se na jedrilici dok plovite vodama Šolte, Hvara i Visa

Studentsko jedrenje 2017

Tko pozove petero prijatelja, dobije gajbu pive, a dva pozvana frenda više donose popust od 800 kuna. Za devet prijatelja slijedi ušteda od 1000 kuna, dok za deset se ostvaruje jedno besplatno jedrenje.

Sailing Europe poziva sve studente i njihovo društvo da im se pridruže na jedriličarskoj avanturi. U četiri dana svi prijavljeni imaju priliku oploviti vode Šolte, Hvara i Visa, a dok se danju uživa na jedrilici i obilasku otoka, noću se može zabaviti u ludom provodu na brodu ili u klubu. Cijena je 1650 kuna, a termini su od 22. do 25. travnja i od 13. do 16. svibnja.

Tko pozove petero prijatelja, dobije gajbu pive, a dva pozvana frenda više donose popust od 800 kuna. Za devet prijatelja slijedi ušteda od 1000 kuna, dok za deset se ostvaruje jedno besplatno jedrenje

U cijenu nisu uključeni hrana i piće, noćenje, gorivo, povratni depozit/polog u iznosu od 400 kuna te turistička taksa koja iznosi jedan euro dnevno. Na jedrilicama može maksimalno spavati 12 ljudi, dok u kabinama (bračni krevet) mogu biti dvije osobe. 

Sve dodatne informacije možete pronaći na službenim stranicama Sailing Europe. Rok prijave ne postoji, no najbolje je to napraviti što je prije moguće. 

Komentari na članak

Vezani članci

NSK

Upute za lakše snalaženje

Posuđivanje knjiga u NSK u nekoliko koraka

Donosimo vam upute o posuđivanju knjiga u NSK kako bi ono što bezbolnije prošlo. Ne brinite, pravila postoje, ali nisu komplicirana.

Brza linija u SC-u

Studentska menza

Nova ograničenja prehrane u studentskim menzama

Uvedena nova ograničenja prehrane u studentskim menzama

60 godina osnutka i rada Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci

Sveučilište u Rijeci

60 godina osnutka i rada Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci

Ovogodišnji Dani Medicinskog fakulteta u Rijeci posebni su po tome što obilježavaju značajan jubilej, 60 godina tradicije, postojanja i rada.

Happy Hour photo

Happy Hour

Aplikacija koja nudi sve akcije na jednom mjestu

Happy Hour je besplatna aplikacija koja korisnicima nudi informacije o popustima na razne usluge i proizvode.

Ljetna škola građevinarstva

Sveučilište u Splitu

Steknite iskustvo interdisciplinarnog i multikulturalnog učenja na ljetnoj školi u Splitu

Studenti mogu birati između sedam različitih programa iz područja građevinarstva, arhitekture i geodezije. Škola će se održavati od 5. do 9. rujna, a prijaviti se možete do 20. lipnja.