Sailing Europe

Zabavljajte se na jedrilici dok plovite vodama Šolte, Hvara i Visa

Studentsko jedrenje 2017

Tko pozove petero prijatelja, dobije gajbu pive, a dva pozvana frenda više donose popust od 800 kuna. Za devet prijatelja slijedi ušteda od 1000 kuna, dok za deset se ostvaruje jedno besplatno jedrenje.

Sailing Europe poziva sve studente i njihovo društvo da im se pridruže na jedriličarskoj avanturi. U četiri dana svi prijavljeni imaju priliku oploviti vode Šolte, Hvara i Visa, a dok se danju uživa na jedrilici i obilasku otoka, noću se može zabaviti u ludom provodu na brodu ili u klubu. Cijena je 1650 kuna, a termini su od 22. do 25. travnja i od 13. do 16. svibnja.

Tko pozove petero prijatelja, dobije gajbu pive, a dva pozvana frenda više donose popust od 800 kuna. Za devet prijatelja slijedi ušteda od 1000 kuna, dok za deset se ostvaruje jedno besplatno jedrenje

U cijenu nisu uključeni hrana i piće, noćenje, gorivo, povratni depozit/polog u iznosu od 400 kuna te turistička taksa koja iznosi jedan euro dnevno. Na jedrilicama može maksimalno spavati 12 ljudi, dok u kabinama (bračni krevet) mogu biti dvije osobe. 

Sve dodatne informacije možete pronaći na službenim stranicama Sailing Europe. Rok prijave ne postoji, no najbolje je to napraviti što je prije moguće. 

Komentari na članak

Vezani članci

Medijske nade Parlamenta

#MedijskeNade

Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj raspisao natječaj za mlade medijske nade!

Prijaviti se može svaki redovni student bilo kojeg hrvatskog fakulteta ili visokog učilišta starosti između 18 i 26 godina.

Održan 1. Bussines Matchmaker

Projekt udruge eSTUDENT

„Business Matchmaker”: 13 renomiranih poduzeća tražilo buduće zaposlenike među studentima ekonomije

– Drago nam je što je interes i odaziv studenata velik, a posebno nas veseli što na tržište rada dolaze mladi kvalitetni ljudi među kojima ćemo sigurno pronaći i nove kolege. – istaknula je predstavnica tvrtke HEINEKEN.

Hrana za učenje

Izbjegnite ispitni stres

Savjeti koji će vam olakšati učenje za ispite

Kako bi se što bolje pripremili za ispite i izbjegli veliki stres, pokušajte slijediti ove savjete. Osim što ćete postići dobre rezultate, sačuvat ćete i svoje zdravlje.

VUS

Pošaljite svoje fotografije i podijelite svoj hobi s drugima

Šibenik: Fotografijom do boljeg studentskog standarda

Uz to što ističe umjetnički talent studenata, izložba će imati i humanitarni karakter.

Advent u Osijeku

Kada glamur i nepraktičnost zamijene idilu

Besmisao i kaos obilježili Advent u Osijeku, ništa od studentskih cijena i sadržaja

Mnogi će se složiti da advent u Osijeku nema istu čar kao u protekle dvije godine. Toplu, rustikalnu atmosferu malog, ali smislenog i simpatičnog adventa u Tvrđi prekinula je nekakva nelogična i nesimetrična postava ovogodišnjeg adventa u centru grada. Pitanje je: što promijeniti i kako se vratiti na staro?