Nismo pobornici estetskih operacija, osim kada su u pitanju zdravstvene tegobe. Zbog mnogobrojnih klikova koje naš i vaš Studentski više nije mogao izdržavati, odlučili smo mu priuštiti rehabilitacijski redizajn — uskoro Vam se vraćamo u ljepšem, bržem i funkcionalnijem izdanju!

Uspješno ste se registrirali! Dobrodošli u najveću web studentsku zajednicu u Hrvatskoj! Na vašu e-mail adresu poslana je poruka s aktivacijskim mailom.

Otpor sistemu

U nekoliko grupa na društvenim mrežama Hrvati se pozivaju na prosvjede. 
u

U jeku masovnih demonstracija u susjednoj Bosni i Hercegovini potiho se na društvenim mrežama najavljuju prosvjedi i u Republici Hrvatskoj. Prosvjedi su najavljeni za subotu, 15. veljače 2014. godine. Najmasovniji prosvjed trebao bi se održati na Trgu bana Jelačića s početkom u 12 sati.

Izbor uredništva

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu: Zarada neće utjecati na ostvarivanje smještaja ili stipendije!Nextbike otvara prvu Business Bike stanicu u Hrvatskoj!

Najnovije vijesti

55.000 studenata stručnih studija dobivaju titulu koja će biti prepoznata u cijeloj EuropiBesplatna edukacija u svrhu povećanja zaposlenosti mladih

Na prosvjed se pozivaju građani preko Facebooka na kojemu je u posljednjih nekoliko dana niknuo veći broj grupa. Najveće od njih su grupa pod nazivom "Prosvjed protiv vlade 15. 2. u cijeloj RH" koja ima oko 4.500 "lajkova" te grupa "Otpor sistemu" s preko 1.500 "lajkova".

Svi veći mediji u Hrvatskoj za sada ne izvještavaju o najavama prosvjeda, a i prilično je nejasno tko stoji iza poziva na ulice i trgove. Treba napomenuti kako je u posljednje vrijeme već bilo ovakvih akcija na društvenim mrežama koje na kraju nisu urodile nikakvim masovnim okupljanjima. Zadnja veća građanska okupljanja zabilježena su u Hrvatskoj u proljeće 2011. godine kada se prosvjedovalo protiv tadašnje HDZ-ove Vlade. Nakon višednevnog ignoriranja od strane vlasti i ti su se prosvjedi ubrzo razvodnili.

Komentari ()
Vezani članci
Oglasi
Autor
Ivan Perkov
OBJAVLJENO: 12.2.2014. u 01:00ZADNJA PROMJENA: 13.2.2014. u 00:18FOTO: Facebook
Oglasi

Program se emitira od 12:00 do 00:00.

Više informacija potražite na http://televizijastudent.com/.