Uspješno ste se registrirali! Dobrodošli u najveću web studentsku zajednicu u Hrvatskoj! Na vašu e-mail adresu poslana je poruka s aktivacijskim mailom.

Otpor sistemu

U nekoliko grupa na društvenim mrežama Hrvati se pozivaju na prosvjede. 
u

U jeku masovnih demonstracija u susjednoj Bosni i Hercegovini potiho se na društvenim mrežama najavljuju prosvjedi i u Republici Hrvatskoj. Prosvjedi su najavljeni za subotu, 15. veljače 2014. godine. Najmasovniji prosvjed trebao bi se održati na Trgu bana Jelačića s početkom u 12 sati.

Izbor uredništva

Kreirajte vlastiti fontSveučilišta s najboljom reputacijom na svijetu

Najnovije vijesti

Studentica radi na oživljavanju povijesnog trgovačkog puta rijekom KupomZagreb svjetski centar sveučilišnog sporta povodom EUSA konferencije

Na prosvjed se pozivaju građani preko Facebooka na kojemu je u posljednjih nekoliko dana niknuo veći broj grupa. Najveće od njih su grupa pod nazivom "Prosvjed protiv vlade 15. 2. u cijeloj RH" koja ima oko 4.500 "lajkova" te grupa "Otpor sistemu" s preko 1.500 "lajkova".

Svi veći mediji u Hrvatskoj za sada ne izvještavaju o najavama prosvjeda, a i prilično je nejasno tko stoji iza poziva na ulice i trgove. Treba napomenuti kako je u posljednje vrijeme već bilo ovakvih akcija na društvenim mrežama koje na kraju nisu urodile nikakvim masovnim okupljanjima. Zadnja veća građanska okupljanja zabilježena su u Hrvatskoj u proljeće 2011. godine kada se prosvjedovalo protiv tadašnje HDZ-ove Vlade. Nakon višednevnog ignoriranja od strane vlasti i ti su se prosvjedi ubrzo razvodnili.

Komentari ()
Vezani članci
Oglasi
Autor
Ivan Perkov
OBJAVLJENO: 12.2.2014. u 01:00ZADNJA PROMJENA: 13.2.2014. u 00:18FOTO: Facebook
Oglasi

Program se emitira od 12:00 do 00:00.

Više informacija potražite na http://televizijastudent.com/.