Tehnologije budućnosti

Watify događanja podižu svijest o važnosti digitalne transformacije

Ilica noću

U Zagrebu nas očekuje Watify događanje koje povezuje dionike iz područja biotehnologije i zdravstva kako bi razmijenili znanja te implementirali digitalnu transformaciju. Ulaz je slobodan uz obaveznu prethodnu registraciju.

Zainteresirani ste za tehnologije budućnosti, posebice biotehnologiju u zdravstvu? Tražite partnere na međunarodnoj razini koji uključuju javni i privatni sektor? Prijavite se na Watify inter-regional matchmaking event koji će se održati u Zagrebu, 5. travnja 2017. godine od 9 do 17 sati u prostoru Obrtničke komore u Zagrebu, na adresi Ilica 49.

Watify događanja za cilj imaju povezati europske javne i privatne dionike iz područja biotehnologije i zdravstva kako bi razmijenili znanja i iskustva te digitalnu transformaciju implementirali kroz privatno-javna partnerstva, provedbu pilot-projekata ili kroz investicije u industrijsku modernizaciju. Organizatori događaja su Razvojna agencija Zagreb i inicijativa Watify koju je pokrenula Europska komisija. Riječ je o kampanji za podizanje svijesti o važnosti digitalne i tehnološke transformacije EU industrije. Partneri događaja su Institut Ruđer Bošković i Obrtnička komora Zagreb.

Detaljne informacije o inicijativi, planiranu agendu kao i listu prijavljenih sudionika možete pronaći na službenoj stranici. Pridružite se te svojim sudjelovanjem doprinesite razmjeni znanja i iskustva. Ulaz na događaj je slobodan uz obaveznu prethodnu registraciju, koju je potrebno izvršiti najkasnije do 3. travnja na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

EYA,, naslovna, startup

PROJEKTI ZA MLADE

European Youth Award – natjecanje za mlade koji rade na projektima koristeći digitalnu tehnologiju

European Youth Award natjecanje je koje poziva sve mlade ljude, društvene poduzetnike i pokretače start-upova da naprave projekte u digitalnom okruženju kako bi poboljšali društvo. Možete prijaviti projekte u devet različitih kategorija, a sve završava velikim događajem u Grazu gdje će se proglasiti oni najbolji.

Wemy App

Nova modna aplikacija

VIDEO: Izaberite najbolji „outfit“ uz aplikaciju Wemy

Wemy je nova, zabavna i praktična aplikacija za dijeljenje stilskih ideja i dvojbi s ljubiteljima mode iz cijeloga svijeta.

Dan sigurnijeg interneta

Međunarodno obilježavanje Dana sigurnijeg interneta

Svako drugo dijete doživjelo je uznemiravanje na internetu

Uskoro se obilježava međunarodni Dan sigurnijeg interneta. Tim povodom vam donosimo rezultate istraživanja o korištenju informacijsko-komunikacijskih tehnologija djece i mladih u Hrvatskoj.

Zdravstvo

Program promocije zdravstvenih inovacija

Uskoro se održava prvi EIT Health Innovation Day za studente Sveučilišta u Zagrebu

Na Sveučilištu u Zagrebu 7. studenog održava se EIT HEALTH Innovation Day. Dani inovacija promoviraju zdravstvene inovacije među studentima jednodnevnim programima koji se održavaju na akademskim institucijama širom Europe. Rok za prijavu je 4. studenoga.

Ulaz na KIF

Agencija za znanost i visoko obrazovanje

Objavljene konačne rang-liste za upis na visoka učilišta

Prema podacima Središnjeg prijavnog ureda Agencije za znanost i visoko obrazovanje, studijske je programe u ljetnom upisnom roku prijavilo 40 385, a pravo upisa ostvarilo 29 590 kandidata. Ostalo je još 8670 mjesta.