Natječaj za volontere

Volontiraj na 4. Filmskoj RUNDI

Film

Do 20. svibnja primaju se prijave za volontiranje u različitim sektorima Filmske RUNDE.

Zavrti četvrtu Filmsku RUNDU i volontiraj na reviji hrvatskog kratkog filma koja se ove godine održava 31. svibnja i 1. lipnja u Osijeku. S obzirom na to da aktivnosti kreću i prije samog događaja, bit ćeš pozvan priključiti se organizacijskom timu već 23. svibnja 2019.

Volonteri će biti podijeljeni u sektore (Infopult, Kino, Press, Interventni vod) u kojima će im se omogućiti stjecanje vrijednog iskustva, usvajanje novih vještina i dobra zabava. 

Pridruži se ekipi i pošalji motivacijsko pismo i osobne podatke (ime i prezime, datum rođenja i kontakt) na filmskarunda@gmail.com s naznakom Prijava za volontiranje. Prijave su otvorene do 20. svibnja, a primljeni kandidati bit će obaviješteni o daljnjim pravima i obvezama.

Komentari na članak

Vezani članci

Projekt "Djeca medija"

Medijsko obrazovanje

Hrvatski volonterski projekt „Djeca medija“ osvojio prestižnu europsku nagradu

Društvo za komunikacijsku i medijsku kulturu „Djeca medija“ dobitnik je posebne nagrade međunarodnog žirija koji je vrednovao rad europskih projekata medijskog obrazovanja u organizaciji Evens Foundationa.

Ivana Aničić

Hrvatska predstavnica u Rusiji

Na FISU, svjetskoj akademiji za volontere lidere, i Riječanka Ivana Aničić

Akademija je odlična platforma za razmjenu iskustava i razvoja novih ideja te će prvo izdanje završiti prezentacijom grupnih projekata na temu obilježavanja Međunarodnog dana studentskog sporta.

Tour of Croatia 2015

Traži se 400 volontera

Volontirajte na biciklističkoj utrci Tour of Croatia

Organizatori biciklističke utrke Tour of Croatia traže 400 volontera. Utrka se održava od 19. do 24. travnja, a prijave su moguće do 25. ožujka.

Ilustracija posao

Zapošljavanje

Par trikova za traženje posla kad vam je CV siromašan

Krajnje je vrijeme da se osamostalite i počnete živjeti od vlastitoga rada. Premda nemate iskustva, ne gubite nadu u pronalazak posla. Potrebno je samo malo upornosti i lukavstva.

Putovanje

Volontiranje puta vrijedno

Kako volontiranjem do besplatnog putovanja

Mnogo je organizacija i platformi koje vam omogućuju besplatno putovanje, a da zauzvrat malo volontirate. Mi donosimo informacije o nekima od njih.