Inspirativne poslovne priče

Vodeći hrvatski i regionalni „influenceri“ na „Inspire Me“ konferenciji

Inspire Me konf. 2017.

„Inspire Me“ konferencija održat će se 17. studenog. Zahvaljujući uspješnim gostima, sudionici će za njenog trajanja poslušati brojne inspirativne priče.

Nakon četiri warm up-a u kojima je sudjelovalo 1050 sudionika i 99 predavača, u Zagrebu će se održati centralna Inspire Me konferencija. Predavači će podijeliti svoje uspješne karijerne i poduzetničke priče, radionice će održati vrhunski profesionalci, a sudionici će se informirati o mogućnostima za pokretanje vlastitog posla i karijere.

Na Inspire Me dolaze poznati govornici i predavači: Lada Tedeschi Fiorio iz Atlantic Grupe, Boris Žgomba, predsjednik Uprave Unilinea, vodeće turističke agencije u regiji, Miroslav Ćiro Blažević – proslavljeni trener, Korado Korlević, astronom i pokretač Zvjezdarnice Višnjan, Božo Skoko, jedan od vodećih PR-stručnjaka, Alis Marić, pokretačica najčitanijeg bloga iz područja književnosti Čitaj knjigu, Ingrid Divković, spisateljica i blogerica, Damir Ciglar – osnivač najnagrađivanije agencije Imago Ogilvy, Tomislav Perko, putopisac, Marko Lončar, fitness trener, Elvira Mlivić Budeš, konzultantica i osnivačica Filaksa, Adnan Mehmedović, osnivač Fresh Island festivala, a uskoro slijedi predstavljanje novih.

Organizatori su na jednom mjestu uspjeli okupiti i vodeće influencere u Hrvatskoj i regiji, koji imaju čak dva milijuna followera na društvenim mrežama. Tako će na panelu Influencer – To Be or Not to Be gosti biti Hana Hadžiavdagić, Isabella Rakonić, Jelena Perić, Anastasija Đurić i Ivana Blažoti Mijoč. Otkrit će kako izgleda život i posao influencera, koje društvene mreže najviše vole i kako ih koriste te na koji način zarađuju i ostvaruju suradnju s brendovima. Osim spomenutog, održat će se panel na temu event menadžmenta, koji će okupiti organizatore poznatih događanja u Hrvatskoj i šire.

Foto: Start-Up udruga

Inspire Me konferencija održat će se 17. studenog u City Plazi (bivši Hypo centar). Sudionicima je to odlična prilika za učenje i usavršavanje, gdje će moći poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca, upoznati se s novim tehnologijama te se povezati s poduzetnicima i profesionalcima. Zbog vrhunskih predavača, odlične atmosfere, networkinga i zabave, u kratko vrijeme konferencija je postala nezaobilazno mjesto.

Glavni dio konferencije uspješne su priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, novinara, umjetnika, novinara i dr, koji će podijeliti svoja životna i poslovna iskustva. Održat će se i specijalizirane radionice u kojima će profesionalci sudionike upoznati s temama iz područja poput financija, marketinga, IT, event menadžmenta, lifestylea, fitnessa, prehrane.

U sklopu konferencije brojne će kompanije predstaviti mogućnosti zapošljavanja, a institucije mogućnosti za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te prilike koje nude EU fondovi. Sudionici će se moći upoznati i s najnovijim trendovima u području tehnologije, od čega vrijedi posebno izdvojiti prezentaciju i radionicu o 3D printerima.

Više informacija o konferenciji možete pratiti na službenoj stranici te na Facebooku. Ulaznice su u prodaji, a dostupne su na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Poslovni čovjek

Erasmus+ projekt SILICE

Na VERN'u počinju radionice socijalnog poduzetništva za izraelske i indijske menadžere

Od 13. do 15. studenog održat će se treninzi za menadžere budućih SinnoLab-ova. Polaznici će obrađivati teme poput uloge inkubatora u razvoju inovacija, razlika između društvenog aktivizma i socijalnog poduzetništva.

Zgrada

Povezivanje sporta i „businessa“

Najveća sportska konferencija BUS u ožujku na Ekonomskom fakultetu

Brojna velika imena sportske scene pristižu na veliku konferenciju o sportu i „businessu“ Hrvatske studentske asocijacije. Besplatno rezervirajte svoje mjesto.

Konferencija o dobroj ekonomiji

Trodnevna konferencija

Svjetski pokret za dobru ekonomiju obuhvatio i Zagreb

Zelena mreža aktivističkih grupa organizira četvrtu po redu Konferenciju o dobroj ekonomiji. Posjetitelje uz niz inspirativnih predavanja očekuju brojni noviteti.

Chicago

Financijska podrška

Prijavi se za ProFellows program stipendija i provedi mjesec dana u Chicagu

U suradnji s Državnim tajništvom SAD-a, WorldChicago organizacija programom stipendija ProFellows vodi 16 mladih profesionalaca iz regije u Chicago. Prijave za program, koji se održava na proljeće 2019., traju do 30. studenog.

BEST ljetni seminari

Srednja i južna Europa na okupu

Pakrac domaćin regionalne studentske konferencije tehničkih i tehnoloških sveučilišta

Regionalne konferencije se organiziraju dva puta godišnje kako bih se studenti pripremili za generalnu konferenciju koja se održava početkom proljeća.