LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nova modna aplikacija

VIDEO: Izaberite najbolji „outfit“ uz aplikaciju Wemy

Wemy je nova, zabavna i praktična aplikacija za dijeljenje stilskih ideja i dvojbi s ljubiteljima mode iz cijeloga svijeta.

Wemy je nova, zabavna i praktična aplikacija za dijeljenje stilskih ideja i dvojbi s ljubiteljima mode iz cijeloga svijeta.

Želite biti sigurni da ste kupili nešto što vam dobro stoji, a ne samo još jednu trendi krpicu? Koliko vremena provedeno u šoping centru ispred dva para cipela i nikako ne možete odlučiti koje nosite doma? Ako vam trenutno stanje na računu ne govori da možete odnijeti oba para sa sobom, ovo može biti dugotrajan i mučan proces odluke. Izbjegnite krivu odluku, uštedite novac koji biste potrošili na odjeću koja vam ne stoji i izgledajte odlično u svakoj situaciji uz Wemy.

Sve što trebate učiniti je okinuti selfie, objaviti fotografiju na Wemyju, koji možete pronaći na Google playju i na mrežnim stranicama te pričekati 60 sekundi nakon kojih stiže rezultat! Rezultati su od 1 do 10 i odražavaju kako ste procijenjeni naspram drugih korisnika. Samo vi možete vidjeti vaš rezultat dok drugi vide količinu pozitivnih ocjena koje ste primili, tj. koliko ste Wemy dijamantića dobili od drugih korisnika. Zašto dijamantići? Jer ste zasjali u toj kombinaciji!

Wemy je brzo rješenje za sve koji su neodlučni u odabiru odjeće, no može poslužiti i onima koji već znaju da imaju besprijekoran stil i žele pokazati drugima kako se to radi. Hoćete li zabljesnuti i impresionirati sve oko sebe u nekoj kombinaciji? Provjerite na Wemyju.

Na Wemyju  korisnici mogu zatražiti ocjenu za cijelu odjevnu kombinaciju, pojedine komade odjeće, frizuru, modne dodatke, cipele, šminku, uz dodatak hashtaga koji označava što želite da se ocjenjuje. Dok čekate da vam stigne ocjena, ocjenjujete druge i inspirirate se njihovim stilom! Wemy omogućuje korisnicima da se međusobno prate, a uskoro dolazi i Wemy chat te će se tada moći izmjenjivati i savjeti te odgovori na pitanja poput – Gdje si to kupila?

Wemy je prozvan jedinstvenom i ključnom modnom aplikacijom za ljude koji ne žele griješiti u odabiru odjevnih kombinacija. Modno neodlučni korisnici dosad su tražili savjete na postojećim društvenim mrežama, no nitko do sada nije osmislio platformu koja služi baš tome. Zbog toga brojimo 100 000 ocijenjenih fotografija u svega nekoliko dana nakon launcha. U samo nekoliko sati nakon pojave u Google play trgovini, Wemy je preuzet 1000 puta i brojke kontinuirano rastu.

Iza Wemyja stoji mlada ekipa zagrebačkih poduzetnika, koji su ujedno i bliski prijatelji. Osnivači su Dino Mileta, Mirko Miličić i Hrvoje Gorajšćan. Za marketing i PR zadužena je Helena Trajkovski, a Sonja Pavlina i Vedrana Cirkveni vode društvene medije.

– Wemy je potencijalno vrlo viralna aplikacija. Ona je direktni konkurent Instagramu, koji je danas treća najjača društvena mreža na svijetu i ako se svidi tinejdžerima, može izazvati revoluciju u tom polju. Tinejdžeri odlaze s mreža koje su postale komercijalne kao što je Facebook i odlaze u neke svoje niše, poput Snapchata. Mislim da Wemy ima potencijala to isto napraviti s Instagramom i odvući tinejdžere s Instagrama na Wemy. – ocijenio je član Upravnog odbora CRANE-a Hrvoje Prpić.

Na nedavno održanom završnom dijelu osme generacije ZIP startup programa, Wemy tim ponosno je objavio izlazak iz beta verzije i lansiranje aplikacije. Ovaj napredak dodatno potvrđuje i poziv za priključenje londonskom akceleratoru Incubus. Wemy app trenutno je dostupan za Android platformu te će ubrzo biti dostupan i na iOS-u, nakon čega slijedi Windows phone store.