„Most prema USPJEHU”

VIDEO: Besplatne radionice za mlade koji žele uspjeti, i to kao društveni poduzetnici

Radionica "Most prema uspjehu", siječanj

Još je malo vremena ostalo za prijavu na besplatne radionice koje se održavaju u sklopu projekta „Most prema USPJEHU”, kojim udruga O.A.ZA. zainteresiranim kandidatima pruža relevantna znanja i vještine za pokretanje društvenog poduzeća.

Od 2. veljače 2018. godine u Zagrebu i Karlovcu počinju se održavati besplatne radionice za mlade koji traže novo zaposlenje, inspiraciju i/ili žele pokrenuti svoje poduzeće. Serija stručnih radionica pod nazivom Most prema USPJEHU u organizaciji je stručne organizacije O.A.ZA., a sufinancira ih Europska unija i Europski socijani fond u sklopu programa 2014. – 2020. Radionice se provode u suradnji s partnerskim organizacijama Carpe Diem, CEDRA – Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj te RAZA – Razvojna agencija Zagreb. 

Projekt Most prema USPJEHU fokusiran je na razvoj poduzetničih vještina s posebnim fokusom na društveno poduzetništvo. Radionice je već pohađalo stotinjak sudionika, a bitno je istaknuti da su besplatne za sve odabrane kandidate koji žele uspjeti i pokrenuti nešto svoje. Uz relevantne vještine za zaposlenje i pokretanje vlastitog posla, velik je naglasak na otkrivanju vlastitih talenata i strasti polaznika, kako bi oni mogli otkriti u čemu su najbolji te kako bi dodatno unaprijedili svoja znanja i vještine u tim područjima.

 

Stručnim mentorstvom, interaktivnim predavanjima te panel-diskusijama sudionici će tijekom projekta dobiti znanja i vještine za pokretanje vlastitog održivog društvenog poduzeća.

Prijave na radionicu u Zagrebu otvorene su do 25. siječnja 2018., a u Karlovcu do 31.siječnja 2018. ili do popunjenja kapaciteta. Osigurajte svoje mjesto već danas na poveznici za Zagreb i na poveznici za Karlovac.

Komentari na članak

Vezani članci

kofer

Iskustva iz prve ruke

Saznajte koliko su besplatna putovanja stvarno – besplatna

U sklopu EVS projekta Urbane mladeži Nataša Ninić i Monika Kutri na hrvatskom će jeziku svim zainteresiranima razjasniti koliko su stvarno besplatna besplatna putovanja te kako koristiti Google maps. Ulaz je besplatan.

AEGEE-Zagreb - besplatna radionica španjolskog jezika, običaja i kulture

AEGEE-Zagreb

Prijavite se na besplatnu radionicu španjolskog jezika, običaja i kulture

AEGEE-Zagreb ove će vas subote upoznati s jezikom, tradicijom, običajima, glazbom i hranom egzotične Španjolske.

Ogulin trail

Utrke

Kosjenka i Regoč daju bajkoviti štih Ogulin trailu

Četvrto izdanje Ogulin traila održat će se 9. rujna. U bajkovitom zavičaju očekuju se dvije bajkovite utrke – Kosjenka od 13,5 kilometara i nešto izazvoniji Regoč.

EU zastava

Inicijativa Interreg mladi volonteri

Traže se Interreg novinari koji će izvještavati o prekograničnoj suradnji unutar Europske unije

Tijekom volontiranja mladi diljem Europe će biti uključeni u promicanje prekogranične suradnje te u podršku, promicanje i izvještavanje o konkretnim postignućima Interreg programa i projekata.

Marjanski đir

Fotografski natječaj

Za fotografije inspirirane Marjanom i do 1500 kuna

Bilo da ste već iskusni ili vam je pak pojam fotografije stran, Javna ustanova za upravljanje park-šumom Marjan u suradnji s fotoklubom Split organizira fotonatječaj u kojem se mogu okušati baš svi i osvojiti vrijedne nagrade.