„Most prema USPJEHU”

VIDEO: Besplatne radionice za mlade koji žele uspjeti, i to kao društveni poduzetnici

Radionica "Most prema uspjehu", siječanj

Još je malo vremena ostalo za prijavu na besplatne radionice koje se održavaju u sklopu projekta „Most prema USPJEHU”, kojim udruga O.A.ZA. zainteresiranim kandidatima pruža relevantna znanja i vještine za pokretanje društvenog poduzeća.

Od 2. veljače 2018. godine u Zagrebu i Karlovcu počinju se održavati besplatne radionice za mlade koji traže novo zaposlenje, inspiraciju i/ili žele pokrenuti svoje poduzeće. Serija stručnih radionica pod nazivom Most prema USPJEHU u organizaciji je stručne organizacije O.A.ZA., a sufinancira ih Europska unija i Europski socijani fond u sklopu programa 2014. – 2020. Radionice se provode u suradnji s partnerskim organizacijama Carpe Diem, CEDRA – Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj te RAZA – Razvojna agencija Zagreb. 

Projekt Most prema USPJEHU fokusiran je na razvoj poduzetničih vještina s posebnim fokusom na društveno poduzetništvo. Radionice je već pohađalo stotinjak sudionika, a bitno je istaknuti da su besplatne za sve odabrane kandidate koji žele uspjeti i pokrenuti nešto svoje. Uz relevantne vještine za zaposlenje i pokretanje vlastitog posla, velik je naglasak na otkrivanju vlastitih talenata i strasti polaznika, kako bi oni mogli otkriti u čemu su najbolji te kako bi dodatno unaprijedili svoja znanja i vještine u tim područjima.

 

Stručnim mentorstvom, interaktivnim predavanjima te panel-diskusijama sudionici će tijekom projekta dobiti znanja i vještine za pokretanje vlastitog održivog društvenog poduzeća.

Prijave na radionicu u Zagrebu otvorene su do 25. siječnja 2018., a u Karlovcu do 31.siječnja 2018. ili do popunjenja kapaciteta. Osigurajte svoje mjesto već danas na poveznici za Zagreb i na poveznici za Karlovac.

Komentari na članak

Vezani članci

Besplatna radionica pletenja u Info zoni

Info zona

Otvorene prijave za besplatnu radionicu pletenja u Info zoni

Uz osiguran materijal, sudionici i sudionice će kroz praktični rad izraditi šal i džemper te će svoje radove predstaviti na skupnoj izložbi.

Gavella

„Gavella Fair"

Treću godinu zaredom gledamo Gavelline premijerne predstave i biramo najbolju; pridružite nam se!

Svake sezone vjerna Gavellina publika dodjeljuje nagradu najboljoj glumici i najboljem glumcu na „Gavella Fairu", a portal Studentski.hr i njegovi čitatelji najboljoj predstavi. Priključite nam se ove godine, prijave zaprimamo do 25. svibnja.

delfi

Međunarodna radionica o antičkoj drami

Traju prijave za kazališnu radionicu u Grčkoj

Svi oni koji žele znati nešto više o antičkoj grčkoj drami, mogu se prijaviti na radionicu koja će se održavati u Grčkoj. Rok prijave je do 1. svibnja.

Sandra Koroš

Intervju sa Sandrom Koroš, prošlogodišnjom CEO for One Month

"Idealan kandidat je marljiva osoba koja želi steći vrijedno iskustvo za otvaranje vrata u budućem razvoju karijere"

Razgovarali smo sa Sandrom Koroš, prošlogodišnjom CEO for One Month u Adecco-u. Otkrila je zašto bi se mladi ljudi trebali prijaviti na ovaj jedinstven program.

Kupa Open Air

Festival u Mošćenici

Tri dana ludog ljetnog provoda na Kupa Open Air-u

Ukupno 13 izvođača nastupat će od 1. do 3. srpnja na festivalu Kupa Open Air u Mošćenici. Osigurana su mjesta za roštiljanje, a kamp Kutac spreman je za sve koji se odluče na kampiranje.