„Most prema USPJEHU”

VIDEO: Besplatne radionice za mlade koji žele uspjeti, i to kao društveni poduzetnici

Radionica "Most prema uspjehu", siječanj

Još je malo vremena ostalo za prijavu na besplatne radionice koje se održavaju u sklopu projekta „Most prema USPJEHU”, kojim udruga O.A.ZA. zainteresiranim kandidatima pruža relevantna znanja i vještine za pokretanje društvenog poduzeća.

Od 2. veljače 2018. godine u Zagrebu i Karlovcu počinju se održavati besplatne radionice za mlade koji traže novo zaposlenje, inspiraciju i/ili žele pokrenuti svoje poduzeće. Serija stručnih radionica pod nazivom Most prema USPJEHU u organizaciji je stručne organizacije O.A.ZA., a sufinancira ih Europska unija i Europski socijani fond u sklopu programa 2014. – 2020. Radionice se provode u suradnji s partnerskim organizacijama Carpe Diem, CEDRA – Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj te RAZA – Razvojna agencija Zagreb. 

Projekt Most prema USPJEHU fokusiran je na razvoj poduzetničih vještina s posebnim fokusom na društveno poduzetništvo. Radionice je već pohađalo stotinjak sudionika, a bitno je istaknuti da su besplatne za sve odabrane kandidate koji žele uspjeti i pokrenuti nešto svoje. Uz relevantne vještine za zaposlenje i pokretanje vlastitog posla, velik je naglasak na otkrivanju vlastitih talenata i strasti polaznika, kako bi oni mogli otkriti u čemu su najbolji te kako bi dodatno unaprijedili svoja znanja i vještine u tim područjima.

 

Stručnim mentorstvom, interaktivnim predavanjima te panel-diskusijama sudionici će tijekom projekta dobiti znanja i vještine za pokretanje vlastitog održivog društvenog poduzeća.

Prijave na radionicu u Zagrebu otvorene su do 25. siječnja 2018., a u Karlovcu do 31.siječnja 2018. ili do popunjenja kapaciteta. Osigurajte svoje mjesto već danas na poveznici za Zagreb i na poveznici za Karlovac.

Komentari na članak

Vezani članci

Volonteri

Regrutacija članova

eSTUDENT nudi „level up" iskustvo

Misao vodilja ovogodišnjeg pristupnog procesa eSTUDENT-u glasi „level up." Udruga do 15. listopada traži članove spremne na unaprjeđenje znanja, iskustva i zabave.

Dekan FOI-ja Neven Vrček

Studentsko natjecanje

Ovogodišnji FOI CORE studente povezuje s poslodavcima i nagrađuje ih

FOI CORE studentsko je natjecanje koje se održava na FOI-ju. Sudionici se natječu rješavajući poslovni zadatak te se na taj način povezuju s poslodavcima i bore za vrijedne nagrade.

Prvo svjetsko humanitarno prvenstvo u puckanju

Prvo svjetsko humanitarno prvenstvo u puckanju

Heineken bačvica za najbržeg puckača!

Svjetsko prvenstvo u puckanju je humanitarnog karaktera te sav iznos od kotizacija ide Dječjoj bolnici Kantrida.

Norveška

Preko 15 000 stranaca na „otoku blagostanja“

Norvežani nude besplatno studiranje, ali isplati li se uz troškove života koji su previsoki?

Norveška privlači strane studente besplatnim školovanjem, ali ona definitivno nije „otok blagostanja“ onih s plitkim džepom.

Ljetna tvornica znanosti 2016.

Ljetna tvornica znanosti 2016.

Traže se mentori za Ljetnu tvornicu znanosti

Ako volite znanost i želite svoje znanje podijeliti s djecom i mladima, vrijeme je da se prijavite na natječaj za mentore Ljetne tvornice znanosti!