„Most prema USPJEHU”

VIDEO: Besplatne radionice za mlade koji žele uspjeti, i to kao društveni poduzetnici

Radionica "Most prema uspjehu", siječanj

Još je malo vremena ostalo za prijavu na besplatne radionice koje se održavaju u sklopu projekta „Most prema USPJEHU”, kojim udruga O.A.ZA. zainteresiranim kandidatima pruža relevantna znanja i vještine za pokretanje društvenog poduzeća.

Od 2. veljače 2018. godine u Zagrebu i Karlovcu počinju se održavati besplatne radionice za mlade koji traže novo zaposlenje, inspiraciju i/ili žele pokrenuti svoje poduzeće. Serija stručnih radionica pod nazivom Most prema USPJEHU u organizaciji je stručne organizacije O.A.ZA., a sufinancira ih Europska unija i Europski socijani fond u sklopu programa 2014. – 2020. Radionice se provode u suradnji s partnerskim organizacijama Carpe Diem, CEDRA – Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj te RAZA – Razvojna agencija Zagreb. 

Projekt Most prema USPJEHU fokusiran je na razvoj poduzetničih vještina s posebnim fokusom na društveno poduzetništvo. Radionice je već pohađalo stotinjak sudionika, a bitno je istaknuti da su besplatne za sve odabrane kandidate koji žele uspjeti i pokrenuti nešto svoje. Uz relevantne vještine za zaposlenje i pokretanje vlastitog posla, velik je naglasak na otkrivanju vlastitih talenata i strasti polaznika, kako bi oni mogli otkriti u čemu su najbolji te kako bi dodatno unaprijedili svoja znanja i vještine u tim područjima.

 

Stručnim mentorstvom, interaktivnim predavanjima te panel-diskusijama sudionici će tijekom projekta dobiti znanja i vještine za pokretanje vlastitog održivog društvenog poduzeća.

Prijave na radionicu u Zagrebu otvorene su do 25. siječnja 2018., a u Karlovcu do 31.siječnja 2018. ili do popunjenja kapaciteta. Osigurajte svoje mjesto već danas na poveznici za Zagreb i na poveznici za Karlovac.

Komentari na članak

Vezani članci

Split noću

Događanja u Klubu Zona

Večer u Splitu pretvara se u Arapsku večer

– Uz degustaciju tradicionalnih arapskih jela čut će se brojne zanimljivosti, a svoje djelovanje predstavit će i Društvo za promicanje arapskoga jezika i kulture „Al Arabiya”. – najavljuje Luisa Quien.

FAK Veliki filmski kviz

FAK započinje ožujak u vatrenom tonu

Novo izdanje Velikog filmskog kviza u novom prostoru

Broj ekipa koje mogu sudjelovati je ograničen. Stoga se zainteresirani mole da što prije prijave sebe i svoju ekipu.

LAN B4S

Druženje u Klubu mladih

Ponesite monitore i miševe na „gejmanje”, zagrijte se za LAN Battle4Split

Ako vam je dosadilo igranje „Countera” u sobi i želite upoznati potencijalne suigrače, prijavite se za druženje koje se ususret eSport natjecanju održava u Klubu mladih.

EP

Medijske nade

Europski parlament nagrađuje studente proljetnim putovanjem u Strasbourgh

Ured za informiranje Europskog parlamenta u Hrvatskoj objavio je treći krug natječaja Medijske nade za studente između 18 i 26 godina.

SPI Split

Sveučilište u Splitu

Postanite dio Studentskog poduzetničkog inkubatora

Studentski poduzetnički inkubator u Splitu prima nove članove i pruža studentima mogućnost sudjelovanja u programu "Student Business Academy".