LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarni događaj

Uskočite u vremeplov i dođite na humanitarni maskenbal Marijinih obroka!

Marijini obroci i ove godine organiziraju tradicionalni humanitarni maskenbal na koji su svi pozvani, a priprema se i nagradna igra.

Marijini obroci i ove godine organiziraju tradicionalni humanitarni maskenbal na koji su svi pozvani, a priprema se i nagradna igra.

Marijini obroci i ove godine organiziraju tradicionalni humanitarni maskenbal na koji su svi pozvani.

Maskenbal će se održati u utorak, 1. ožujka, u centru Zagreba, u caffe baru Quahwa te u Kući piva, u Slavonskom Brodu, s početkom u 19 sati. Preporučena donacija za ulaznicu iznosi 20 kuna, a s obzirom na epidemiološku situaciju, za ulazak će biti potrebna COVID potvrda.

 

Tema ovogodišnjeg maskenbala je vremeplov i nosi naziv Putuj vremenom s Marijinim obrocima. Osim mogućnosti da iskažete svoje plesno umijeće uz odličnu glazbu i atmosferu za koju će se pobrinuti DJ, vrijedni volonteri Marijinih obroka organizirali su i izbor za najbolju masku, ali i nagradnu igru! Sve one koji u večeri uspiju pronaći osobu koja nosi masku iz istog vremenskog razdoblja, očekuje poklon iznenađenja kao glavna nagrada.

 

Uz ulaznice, sav prihod za raznoliku hranu i pića koji će biti dostupni za konzumaciju tijekom večeri, činit će izravnu donaciju Marijinim obrocima i korak bliže u ostvarenju misije pomaganja najmanjima u najsiromašnijim zajednicama svijeta.

 

Vizijom organizacije Mary's Meals da svako dijete prima dnevni obrok na svom mjestu obrazovanja djeci se ne spašava samo život, već ih se potiče da uče te dugoročno sebi, svojoj obitelji i zajednici osiguraju bolji život. Prosječno 132 kune dovoljno je da se jedno gladno dijete nahrani u školi tijekom cijele školske godine. Marijini obroci, zahvaljujući dobroti svojih donatora i podupiratelja, brinu globalno za više od 2 milijuna djece, a od svake donirane kune barem 93 lipe dođe do krajnjeg cilja – djeteta.

– Pozivamo sve one koji su u mogućnosti da se odazovu i povedu svoje prijatelje na ovu izuzetno vrijednu humanitarnu akciju, učine dobro djelo za one potrebite i pri tome se dobro zabave u izdanju svog omiljenog vremenskog razdoblja! – poručuju organizatori. 

FOTO: PIXABAY