LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga CINAZ

Usavršavanje engleskog na "Jezičnom kafeu" u Zadru

Idući "Jezični kafe" održava se 7. srpnja u 19 sati. Omogućit će zainteresiranima da u neformalnoj i prijateljskoj atmosferi vježbaju konverzaciju na stranom jeziku.

Idući "Jezični kafe" održava se 7. srpnja u 19 sati. Omogućit će zainteresiranima da u neformalnoj i prijateljskoj atmosferi vježbaju konverzaciju na stranom jeziku.

Klub mladih Klooz ovog tjedna ponovno organizira Jezični kafe/English language cafe, u sklopu svog ljetnog programa. Ako želite razviti komunikacijske vještine na engleskom jeziku uz druženje i upoznavanje novih ljudi, imate idealnu priliku za to.

Kafe vam omogućava da u neformalnoj i prijateljskoj atmosferi vježbate konverzaciju na stranom jeziku i sretnete nove ljude. Naučit ćete nove pojmove, poboljšati vokabular i izgovor kroz grupne rasprave, uvježbavajući istodobno i gramatiku. Na svakom satu raspravljat će se o zanimljivim i različitim temama. Potrebno je da polaznici imaju određeno (početničko) gramatičko predznanje kako bi mogli usavršiti svoje komunikacijske vještine.

Događaj će se održati u udruzi CINAZ, na zadarskoj adresi Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača). Pridružite se 7. srpnja od 19 sati do 20:30.

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti do četvrtka slanjem osobnih podataka (ime i prezime, godina rođenja, e-mail adresa i broj tel./mob.) na e-adresu: cinaz.info@gmail.com. Prednost imaju mladi od 15 do 30 godina jer je broj polaznika ograničen.

Aktivnost se provodi u sklopu projekta Kluba mladih KLOOZ Udruge CINAZ odobrenog od Ministarstva socijalne politike i mladih RH. Više informacija potražite na Facebook događaju.

FOTO: FACEBOOK