Udruga CINAZ

Usavršavanje engleskog na "Jezičnom kafeu" u Zadru

Udruga CINAZ vas poziva na igru i usavršavanje engleskog

Idući "Jezični kafe" održava se 7. srpnja u 19 sati. Omogućit će zainteresiranima da u neformalnoj i prijateljskoj atmosferi vježbaju konverzaciju na stranom jeziku.

Klub mladih Klooz ovog tjedna ponovno organizira Jezični kafe/English language cafe, u sklopu svog ljetnog programa. Ako želite razviti komunikacijske vještine na engleskom jeziku uz druženje i upoznavanje novih ljudi, imate idealnu priliku za to.

Kafe vam omogućava da u neformalnoj i prijateljskoj atmosferi vježbate konverzaciju na stranom jeziku i sretnete nove ljude. Naučit ćete nove pojmove, poboljšati vokabular i izgovor kroz grupne rasprave, uvježbavajući istodobno i gramatiku. Na svakom satu raspravljat će se o zanimljivim i različitim temama. Potrebno je da polaznici imaju određeno (početničko) gramatičko predznanje kako bi mogli usavršiti svoje komunikacijske vještine.

Događaj će se održati u udruzi CINAZ, na zadarskoj adresi Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača). Pridružite se 7. srpnja od 19 sati do 20:30.

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti do četvrtka slanjem osobnih podataka (ime i prezime, godina rođenja, e-mail adresa i broj tel./mob.) na e-adresu: cinaz.info@gmail.com. Prednost imaju mladi od 15 do 30 godina jer je broj polaznika ograničen.

Aktivnost se provodi u sklopu projekta Kluba mladih KLOOZ Udruge CINAZ odobrenog od Ministarstva socijalne politike i mladih RH. Više informacija potražite na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Zastave EU zemalja

EXPO Milano 2015.

Volontirajte na EU paviljonu u Milanu

Europska unija poziva mlade na volontiranje u njezinu paviljonu na svjetskoj izložbi EXPO, koja će se održati od 1. svibnja do 31. listopada 2015. godine u Milanu.

22. KOZa 2016

Kviz općeg znanja

"Dvajsdruga" KOZa stiže u Metropolis

Osim standardnih kategorija organizatori su pripremili i lagane egzibicijske dvoboje da natjecateljima skrate "zujanje" pod pauzama dok se ispravljaju testovi.

SCZG dvorište

Radionice u organizaciji SZ-a

Baš sve o udrugama u Stablu znanja!

Stručnjaci iz područja neprofitnih organizacija i predstavnici studentskih organizaciji obradit će sve teme važne za osnivanje i vođenje udruge.

Zagreb Energy Conference 2016

Svijet energetike

„Zagreb Energy Conference” donosi novosti o električnim vozilima, robotima i dronovima

U tijeku su prijave za novo izdanje „Zagreb Energy Conference” namijenjeno zainteresiranima za svijet energetike. Događaj započinje 8. prosinca na zagrebačkom FER-u.

Kviki dating

"Kviki dating"

Pronađite srodnu dušu u Studiju Smijeha

Imate priliku nasmijati sugovornika, upoznati nove zabavne ljude, proširiti horizonte ili se Kviki riješiti solo statusa.