LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predavanje u KMS-u

Upoznaj se s učinkovitim rješenjem za realizaciju poslovne ideje – lean startup

Ako te zanima što je to lean startup metodologija, ne propusti edukativno predavanje u Klubu mladih Split koje će se održati 20. lipnja, s početkom u 19 sati. Sudjelovanje je besplatno.

Ako te zanima što je to lean startup metodologija, ne propusti edukativno predavanje u Klubu mladih Split koje će se održati 20. lipnja, s početkom u 19 sati. Sudjelovanje je besplatno.

Imaš ideju, ali ne znaš kako je realizirati? Pitaš se kako je kvalitetno razraditi? Kako u najkraćem roku i s minimalnim ulogom testirati ideju? Kako već od samog početka uspješno privući potencijalne kupce i investitore?

Ako si postavio samo neka od ovih pitanja ili te jednostavno zanima što je to lean startup metodologija, ne propusti edukativno predavanje u Klubu mladih Split koje će se održati 20. lipnja, s početkom u 19 sati. Predstavit će ti se njena primjena u procesu razvoja od ideje do prototipa.

Lean startup metodologija odgovara na sva gore navedena pitanja, ali i mnogo više od toga. Prepoznata je kao jedno od najučinkovitijih rješenja za realizaciju poslovne ideje, koja je pomogla mnogim danas uspješnim svjetskim kompanijama, a ti ćeš imati priliku čuti iskustva njene primjene na razvoju uspješnog startup proizvoda Parklio tvrtke Amplifico, koje će s tobom podijeliti njezin suosnivač Dario Boras.

Predavanje nije namijenjeno samo startup poduzetnicima, nego i svima onima koji žele obogatiti stručna znanja, primjenjiva u razvoju novih proizvoda, marketingu, developmentu, IT projekt managementu. Stoga, očekuje se dolazak sudionika raznovrsnih profila.

Svi će sudionici dobiti edukativne i praktične radne materijale ove metodologije, koje će moći poslije samostalno koristiti na svojim slučajevima razvoja ideje u nešto više. Sudjelovanje je besplatno, ali je potrebno prijaviti dolazak na poveznici.

FOTO: KLUB MLADIH SPLIT